- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #52.941
Anne de olsak biz de insaniz canim, iyi anlarimiz ve kotu anlarimiz var. sabrimiz tukenebilir. uzme kendimi.gerçekten mi. yaptın sen de yani. içim rahatladı. sabretmeye çalışıyorum. Allahıma çok şükür ağlayan bebek değil. tüm gece uyuyo. ama o kafa hareketleri 3 gündür canıma tak dedi. ben de sarstım bebeğimi. evet oyun sanıyo. ne amaçla yapıyorum o ne anlıyoanalar hem sever hem döver dedi annem bana. ben de daha 5 aylık bebek için de geçerli mi dedim. benim ikizim var. annem ikizimi çok ağlıyo diye 10 günlük sarsmış böyle. dedem bırak sabrın yoksa biz bakarız deyip almış. annem anlattı. çok rahatladım. ara sıra olur o senin dedi annem
gece uyku sersemi oluyorum, dün gece resmen sinirlerim boşaldı, kafası sağ sol kıpırdıyo . bir saniye durmaz mı. bir anda yatağından alıp yeter diye uyuyan çocuğu sarstım, kollarını. agu diyerek gözleri açtı güldü. sonra oturup ağladım 5,5 aylık bebeğe naptım diye. sarsıyorum yapmasın diye.. bebek ne anlar ki, ona oyun geldi agu diye ses yaptı yavrum. Allah'ım günah yazmasın diye dua ettim. bi an tak etti canımaanneme anlattım. o kdr uğraşıyosun bakıyosun. her anne yapar korkma sıkma canını dedi. rahatlattı beni. Siz hiç yaptınız mı böyle bişey kızlar
Çalışıyorum ve kızımın resim ve videolariyla avunuyorumKızlar napıyosunuz?
Kızlar napıyosunuz?
Yok kullanmıyorum benKızlar bebeğinize yastık kullanio musunuz ben hala yastiksZ yatriyorum . doğru mü yapıorum
Ben de eşim evden gidince öyle pAnık oloyrumAllah Allah bismillah. Annem yarın evine dönüyor, bir ay yalnızız oğlumla. Bende bir panik bir üzüntü, sanırsın yeni bebek.
Uzulme canim bende uyurken elleriyle cok oynuyor engelliyor diye sert sert pijamasinin icine kundak yapmaya calisiyordum sonrada uzuluyordum sonra biraktim naparsa yapsin mutlu.olsun :) bakisiyla hemen mutlu oluyor insan bazende dusunuyor acaba incitiyor muyum diye.. anneme dedim bende anlamaz dedi kolay degil cok emek harciyorsun diye..gerçekten mi. yaptın sen de yani. içim rahatladı. sabretmeye çalışıyorum. Allahıma çok şükür ağlayan bebek değil. tüm gece uyuyo. ama o kafa hareketleri 3 gündür canıma tak dedi. ben de sarstım bebeğimi. evet oyun sanıyo. ne amaçla yapıyorum o ne anlıyoanalar hem sever hem döver dedi annem bana. ben de daha 5 aylık bebek için de geçerli mi dedim. benim ikizim var. annem ikizimi çok ağlıyo diye 10 günlük sarsmış böyle. dedem bırak sabrın yoksa biz bakarız deyip almış. annem anlattı. çok rahatladım. ara sıra olur o senin dedi annem
Ben istemeye ostemeye kullaniyorum.reflumuz var eskiden siltenin altina koyuyordum.simdi direk.koyuyorumKızlar bebeğinize yastık kullanio musunuz ben hala yastiksZ yatriyorum . doğru mü yapıorum
Yok canım yanlış yap miyorsun . uzmanlar yastık önermiyorlar pek.ben kullanıyorum incecik bir yastık.annem yapmıştı ince bir yorganlar beraberKızlar bebeğinize yastık kullanio musunuz ben hala yastiksZ yatriyorum . doğru mü yapıorum
Ben istemeye ostemeye kullaniyorum.reflumuz var eskiden siltenin altina koyuyordum.simdi direk.koyuyorum
Teşekkürler kızlarYok canım yanlış yap miyorsun . uzmanlar yastık önermiyorlar pek.ben kullanıyorum incecik bir yastık.annem yapmıştı ince bir yorganlar beraber
Doğumdan beri annen sizde mi kalıyoduAllah Allah bismillah. Annem yarın evine dönüyor, bir ay yalnızız oğlumla. Bende bir panik bir üzüntü, sanırsın yeni bebek.
Ben de yastıksız yatırıyorum canımTeşekkürler kızlar
Ben de normalde yastıksız yatırıyorum ama geniz akıntısı geçmedi bir türlü. O yüzden rahat etsin diye yastıkla hafif yükseltiyorum gündüz uykularında. Gece tamamen yastıksız uyuyor ama.Kızlar bebeğinize yastık kullanio musunuz ben hala yastiksZ yatriyorum . doğru mü yapıorum
Ewt canım. yazı onun evinde geçirdik yazlıkta, sonra ben oğlumu alıp istanbula geldim ve hemen şoka girdim oğlum kalabalığa çok alışmıştı çünkü, bir ay dayanabildik annem tekrar geldi. şimdi tekrar gitti kabus gibi valla. gitmeden uçak biletini aldım ki dönüş tarihi kesin olsun :) bebek bakımı konusunda hiç sıkıntım yok da oğlum devamlı farklı aksiyon istiyor veya sürekli insan istiyor. Annemin de seveni çok sağolsunlar ev dolup taşıyor o buradayken. Oğlum da çok mutlu oluyor bu durumdan tabii.Doğumdan beri annen sizde mi kalıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?