2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Anne de olsak biz de insaniz canim, iyi anlarimiz ve kotu anlarimiz var. sabrimiz tukenebilir. uzme kendimi.
Benim dikkat ettigim tek sey ses tonum. sert bi tonla konusursam aglamaya basliyor, en son 2 aylikti ses tonumu yukselttigimde. dudak buzup aglamaya basladi. o gunden beri kesinlikle ses tonumu yukseltmiyorum.
Bugun mesela oyle yorgunum ki.. esime verdim o ilgileniyor bebekle..
Normalde uyuyan bi bebek aslinda ama uyumasini dort gozle bekledigimde ya da ben cok yorgun oldugumda sanki inadina uyumuyor :)

Canım sen yine de kızma bebeğine onlar hiçbir şeyi bilerek yapmıyor ki gariplerim bize muhtaç aç bıraksak açlıktan ölür çıplak bıraksak soğuktan ölür çok acizler çok yazık aslında bebeklere

Bebeğimi yatırırım 5 dk sonra uyanır geri gezdiririm uyuturum yatırırım geri kalkar yine uyuturum yine kalkar böyle 5 kere fln oluyor sonra gece uykusunda 10 kere uyanır fln ben hiç sinirlenmedim sinirlenmem her zaman aklıma çocuğu ağır hasta olduğu için uyanamayan, konuşamayan, ağlayamayan, yürüyemeyen anneler gelir

Geçen insta.da gördüm ağır epilepsi hastası bebek günlerce uyuyor ve acı çektiğinde ağlayamıyor kadın bebeğim ağlamıyor diyr ağlıyor..

Bizlerin halimizden şikayet etme sinirlenme lüksümüz yok

Kızlar bebeğinize yastık kullanio musunuz ben hala yastiksZ yatriyorum . doğru mü yapıorum

Allah Allah bismillah. Annem yarın evine dönüyor, bir ay yalnızız oğlumla. Bende bir panik bir üzüntü, sanırsın yeni bebek.

Uzulme canim bende uyurken elleriyle cok oynuyor engelliyor diye sert sert pijamasinin icine kundak yapmaya calisiyordum sonrada uzuluyordum sonra biraktim naparsa yapsin mutlu.olsun :) bakisiyla hemen mutlu oluyor insan bazende dusunuyor acaba incitiyor muyum diye.. anneme dedim bende anlamaz dedi kolay degil cok emek harciyorsun diye..

Bizimkide uyanikken yapıyor kaffasini ama kisa süre bazende hulerek anlam veremedim uyku.ama.cok tatli oluyor..biirde uyurken yaparsa donmek istedigi icin yapar.

Kızlar bebeğinize yastık kullanio musunuz ben hala yastiksZ yatriyorum . doğru mü yapıorum
Ben de normalde yastıksız yatırıyorum ama geniz akıntısı geçmedi bir türlü. O yüzden rahat etsin diye yastıkla hafif yükseltiyorum gündüz uykularında. Gece tamamen yastıksız uyuyor ama.

Kızlar bizim bıdık gece uyurken de dönmeye başladı artık. Dün gece yanımda bulamayınca ufak çaplı bir kalp krizi geçiriyordum az daha :))) yatağın içinde çocuk aradım resmen, yorganın altına mı girdi, yere mi düştü diye dört döndüm 10 saniyenin içinde.. Meğerse bizim dana benim yastığımla yatak başlığının arasına girmiş.. nasıl yaptı hiç bir fikrim yok.. Yüzüstü dönmüş pamuk gibi uyuyordu. Ama ben nedense rahat edemedim, sırtüstü döndürdüm, kızdı bana ağlamaya başladı :) Bu sabah doktoruna sordum, ellemeyin çocuğu istediği gibi uyusun dedi. Yalnız çarşafın gergin olmasına ve yastıksız yatırmaya dikkat edin, aksi takdirde nefes alamayabilir dedi.

Zaten gece habire meme istediği için uyumuyordum, şimdi bir de onu takip ettiğim için hiç uyuyamayacağım.. napalım az kaldı, 1 ay sonra kendi odasına geçireceğim diye avutuyorum kendimi :)

Bu arada evet, hala koynumda uyuyor geceleri.. Bir türlü ayıramadım yanımdan..

kızlar doktor kontrolümüzü yaptırdık. 70 cm 8,500 kilo olmuşuz. kulakları çok ağrıyo annesi dedi. dişleri kabarmış. Yani siş ağrısı kulaklarına vurmuş yavrumun. büyük bir sabır beni bekliyor uzun bir süre böyle olacak dişler çıkana kadar dedi.
kan ilacını da vermicem. doktor sakın verme değerleri çok yüksek dedi. zaten 1 aydır vermiyodum. bu ayın sonunda yarım çay kaşığı pancar veya üzüm pekmezi verebilirmişim. diğer gelişimleri iyi Allaha şükür. ek gıda yemek için mamasını içmiyo dedim. Eyemene dönüp kızdı :) nasıl tip tip baktı yavrum kafayı titreterek.

Doğumdan beri annen sizde mi kalıyodu
Ewt canım. yazı onun evinde geçirdik yazlıkta, sonra ben oğlumu alıp istanbula geldim ve hemen şoka girdim oğlum kalabalığa çok alışmıştı çünkü, bir ay dayanabildik annem tekrar geldi. şimdi tekrar gitti kabus gibi valla. gitmeden uçak biletini aldım ki dönüş tarihi kesin olsun :) bebek bakımı konusunda hiç sıkıntım yok da oğlum devamlı farklı aksiyon istiyor veya sürekli insan istiyor. Annemin de seveni çok sağolsunlar ev dolup taşıyor o buradayken. Oğlum da çok mutlu oluyor bu durumdan tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…