- 24 Aralık 2015
- 531
- 472
- 103
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #52.901
Valla sen şanslı sın Canim.ben çalışıyor olsam kesinlikle işten çıkmam gerekirdi.masallah diyeyim seninkilere.Ben annemle iki sokak aralı oturuyorum ama annem bize geliyo çalıştığım için bu durumu genelde hafta sonu kayınvalideme yapıyorum eşim bi iki saatlik bebeği bırakıp hadi biz çıkalım diyo bi saate dönüyoruz zaten orda kalıyoruz
:) Sen de bendensi.n.ben de toplanıp gitmeye üşeniyorum aslında.ama dedigim gibi hiç disariya cikmadigim veya bana da kimse gelmedi gi için patliyorum evde. İ kl i yaşında ki kizimda sıkılıyor .anne annesini çok seviyor en azından aynen dediğin gibi kalabalikta bir dayısı dede vs derken onun için br eğlence oluyor.kucuk zaten hep bende :)Ben 10 gündür annemde kalıyorum , bir markete çıkmaya bile hemen gel oyalanma diyor(( valla ne umutlarla geldim , kendi evimde daha iyiydim tekmartısı kalabalık ortam olunca kızı oyalamak daha kolay oluyor
Ben de iki defa verdim sadece.vermiyorym.a tahll yaptırıp vermek lazım bdiyr düşünüyorum ama tv de dok.anlatiyordu her bebeğin kullanması gerekiyor diye.anne sütüyle beslenen bebeklerde kansızlık oluyormusKizlar demir ilacini veriyormusunuz benim ilk cocugum hic sevmemisti onu verince kusmaya zorluyordu simdi kizimada vermek istemiyorum onun yerine pekmez veriyorum
Ben kızımı annemlere fln bırakıp iş dışında herhangi bir yere gitmiyorum ya gidemiyorum
Gece de bırakamam mesela babam bazen işte sen büyü de bizde kal gece fln diyor ben babama öyle şeyler demeyin olmaz diyorum
Mesela biz 2. Evlilik yıldönümümüzde balayı yaptığımız otele gideceğiz (1. Yıldönümünde de gittik) annem bebişi bırakın dedi biz yok bırakmayız dedik gideceğimiz 1-2 gece ve 1 saatlik mesafe nasipse o zamana 11 aylık olacak yavrum
Çok mu pimpirikliyim acaba
İşe de çok az gidiyorum ayda 2-3 duruşma 2-3 emniyette sorgu o kadar[/QUOTE
En iyisi ni yapıyorsun bence.guvenle ilgisi yok da insanın aklı kalıyor.ben yokken bir kaza gelir mi başına diye.biz yanındayken de -Allah korusun-birsey olacaksa olur da yine de yanında olması başka.
Bizim doktorumuz son kontrolumuzde demir ilaci vermedim kullanmiyorsunuz degil mi diye sordu. vermediniz kullanmiyoruz dedim. tamam dedi, vermedi. bizim bidik da sadece anne sutuyle besleniyor.Kizlar demir ilacini veriyormusunuz benim ilk cocugum hic sevmemisti onu verince kusmaya zorluyordu simdi kizimada vermek istemiyorum onun yerine pekmez veriyorum
çalışmamı annem çok destekledi ben bakarım dedi iki günde kv teklif ettik kabul etti keşke annem baksa ama işteValla sen şanslı sın Canim.ben çalışıyor olsam kesinlikle işten çıkmam gerekirdi.masallah diyeyim seninkilere.
canım sen bu duruma gettiğinde kakanızı gene düzerli hergün mü yaptınız yoksa bekliyomuBugün oğluma çeyrek armut püresi verdim, ilk katı gıdamız. Geçen hafta elma ve armut suyu vermiştim ve bir parça muz. Artık püresine geçtik, ayrıca ilk yoğurdu da mayaladım yarın iki üç kaşık olarak başlayacağız inşallah. çok mutluyum yaa, sevindirik oldum
evet çok fazla aslında ya ev çok sıcakta üşür terler burnu tıkanır diye çk korkuyorum çnükü burun tıkanıklığını 15 gün çektim o da bende uykusuz kaldık o yüzden şuan çok tedbirliyimUfak bir fan alsan canım, 5 gün çok fazla değil mi. İki dakikada ısınıyor banyolar
Ya kocam ya annem fıskiye tutuyor canim. yoksa mumkun degil. isimiz bitince kizi alip sarmaliyolat hemen pesinden bende bornozla kızı giydirip emdirip sonra ben giyiniyorumBeraber yıkanınca sen nasıl kurulanıyorsun yaa bebiş banyodan nasıl çıkıyorsunuz yani saçlarını fln havluyla sarabiliyor öusun bebiş varken kucağında nasıl oluyor ya
Bazen ikinci gün yaptı ama ekseriyetle hergün yapıyor, az veriyorum ve ardından sindirsin diye mutlaka emziriyorumcanım sen bu duruma gettiğinde kakanızı gene düzerli hergün mü yaptınız yoksa bekliyomu
ben kestim bu ay hiç vermedim demir ilacını. sağlık ocağı hiç bir tahlil yapmadan 1 yıl ver dedi. cumartesi kontrolde sarcam doktora. daha önce devit dışında hiç duymamıştım 1 yaşına kdr verilsin bu ilaç. çevremdekilere de sordum. çocuğu 3 4 yaşlarında arkadaşlar var. bize hiç verilmedi dediler. bakalım ne dicek doktor.Kizlar demir ilacini veriyormusunuz benim ilk cocugum hic sevmemisti onu verince kusmaya zorluyordu simdi kizimada vermek istemiyorum onun yerine pekmez veriyorum
bebeğin kıyafetlerine ütü hiç basmıyo musun cnm. ben çoraplarını dahi ütülüyorum. anneler 1 yaşına kdr ütülenmesi lazım demişlerdi.Evin düzenini bozmadıkları sürece sıkıntı yok benim için ben ayda bi ütü yapıyorum kızımınkileri daha hiç ütülemedim
Çalışmak en güzeli, inan insan bazen çok bunalıyor, hep aynı döngü. Ben de hep çalıştım, oğlan 2 -3 yaşına gelince inşallah yine planlıyorum. Dün akşam yine bunalıma girdim, eşim dedi sen çok gerginsin niye, çocuk beş dakika geç uyudu dedim, şaşırdı baktı garip garip sebebe bak, aslında tüm gün boyunca oluşan yorgunluk ve bunalma. 24 saat ev çok kötüymüşçalışmamı annem çok destekledi ben bakarım dedi iki günde kv teklif ettik kabul etti keşke annem baksa ama işte
ben doğumdan sonra 3,5 aylık bıraktım oğlumu. şunu anladım ki evde kalmak bana göre değilmiş. o 3,5 ayda patladım evde. işe başladım, ilk hafta hayatımın en kötü haftası. yüzüme bakmıyodu hiç. öyle öyle alıştı. akşamları bilerek zile basıyorumki bana kapıyı açsın. beni görünce utanıp yüzünü saklıyo gülüyo ayaklarını sallıyo kollarını uzatıyo :) alıştı yanında olmamama. ama zor bir süreç.Çalışmak en güzeli, inan insan bazen çok bunalıyor, hep aynı döngü. Ben de hep çalıştım, oğlan 2 -3 yaşına gelince inşallah yine planlıyorum. Dün akşam yine bunalıma girdim, eşim dedi sen çok gerginsin niye, çocuk beş dakika geç uyudu dedim, şaşırdı baktı garip garip sebebe bak, aslında tüm gün boyunca oluşan yorgunluk ve bunalma. 24 saat ev çok kötüymüş
fırsatın varsa git işe başla derimÇalışmak en güzeli, inan insan bazen çok bunalıyor, hep aynı döngü. Ben de hep çalıştım, oğlan 2 -3 yaşına gelince inşallah yine planlıyorum. Dün akşam yine bunalıma girdim, eşim dedi sen çok gerginsin niye, çocuk beş dakika geç uyudu dedim, şaşırdı baktı garip garip sebebe bak, aslında tüm gün boyunca oluşan yorgunluk ve bunalma. 24 saat ev çok kötüymüş
Ütü yapmıyorum canım sadece ilkkıyafetlerini yıkayıp ütülemiştim bi daha fırsatım olmadı 3 aylıkken işe başlayınca kendime bile ütü yapmaya fırsatım yok onunle geçirdğim zaman daha değerli diye Zaten 40 yada 60 derecede 1000 devirde yıkıyorum makineyi haftada bir beyaz sirkeyle boş çeviriyorum yüksek ısıda ütü güzel bişey ama dediğim gibi kendime bile fırsatım yokben doğumdan sonra 3,5 aylık bıraktım oğlumu. şunu anladım ki evde kalmak bana göre değilmiş. o 3,5 ayda patladım evde. işe başladım, ilk hafta hayatımın en kötü haftası. yüzüme bakmıyodu hiç. öyle öyle alıştı. akşamları bilerek zile basıyorumki bana kapıyı açsın. beni görünce utanıp yüzünü saklıyo gülüyo ayaklarını sallıyo kollarını uzatıyo :) alıştı yanında olmamama. ama zor bir süreç.
evet erken bırakmak avantaj. aklı tam ermiyo. şimdi 5,5 aylık. şimdi bıraksaydım inanki daha zor olacaktı. ben dayanırım sıkarım kendimi ama o ağlıyodu. beni görünce kafasını çeviriyodu yüzüme bakmıyo 3 aylık bebek düşün o halde bile farkındaydı olmadığımın. allahım çok zordu ya. ben bile 3 aylık bebeğe küstüm beni istemiyodu eşim alınca susuyodu. çok ağladım verme bana almıcam kucağıma diyip kollarımı bağlıyodum oturuyodum bi odada onlar diğer odada. az kalsın depresyona girecektim yani bana davranışları yüzünden. Allahtan ki 1 hafta sürdü sonra alıştı. Ama akşamları kaynanam diyoki sen geliyosun başlıyo mıymıylanmaya. yatana kdr mıymıy kucağımda. yüzümü ısırıyo kendine çekip. kk. diyoki seni özlüyo o yüzden böyle yapıyo. onlar alıyo kucaklarına adam susuyo. ben alıyorum mıy mıy da mıy mıy :) böyle bir süreç içindeyiz.fırsatın varsa git işe başla derim
Ütü yapmıyorum canım sadece ilkkıyafetlerini yıkayıp ütülemiştim bi daha fırsatım olmadı 3 aylıkken işe başlayınca kendime bile ütü yapmaya fırsatım yok onunle geçirdğim zaman daha değerli diye Zaten 40 yada 60 derecede 1000 devirde yıkıyorum makineyi haftada bir beyaz sirkeyle boş çeviriyorum yüksek ısıda ütü güzel bişey ama dediğim gibi kendime bile fırsatım yok
erken bırakmak gerçekten avantajmış daha kolaymış şimdi benim eve geliş saatimi biliyo bekliyo bana sarılıyo gidince kahkaha atıyo mutlu oluyo evdeyken ben onu bu mutluluğu yaşatamazdım belkide sıkıldığım için
Ben iki bucuk aylikken dondum ise. kendi ofisim olunca birakamadim daha fazla.. bana cok tepki vermedi cok ufakti cunku. ama artik isten donus saatim gecikirse trip atiyor resmen :) gulmuyor, kafasini ceviriyor.. babasi gelince kahkahalar atiyor ama :) benden intikamini aksam uykuya dalarken aliyor.. yarim saat bazen 45dk memedeyiz.. ben de dokunmuyorum birakiyorum keyfini yapsin :)Çalışmak en güzeli, inan insan bazen çok bunalıyor, hep aynı döngü. Ben de hep çalıştım, oğlan 2 -3 yaşına gelince inşallah yine planlıyorum. Dün akşam yine bunalıma girdim, eşim dedi sen çok gerginsin niye, çocuk beş dakika geç uyudu dedim, şaşırdı baktı garip garip sebebe bak, aslında tüm gün boyunca oluşan yorgunluk ve bunalma. 24 saat ev çok kötüymüş
Ya kocam ya annem fıskiye tutuyor canim. yoksa mumkun degil. isimiz bitince kizi alip sarmaliyolat hemen pesinden bende bornozla kızı giydirip emdirip sonra ben giyiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?