2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim eşim hiçbirşey beceremiyor. şimdiye kadar yaptığı tek şey 10 dakika oyalamak. İnşallah biraz büyüyünce faydası dokunur çocuğuma
Ayyy ben sezeryanliyken herşeyini eşim yaptı nerdeyse 1 ay. daha yeni tek başına banyo yaptırıyorm . biz ek gıdayı da beraber verioruz o tutuyor ben veriorum . Senin ki zormuş. Ben tüm isimi o oyalaynca yapıorum .

Anladım canım aynen bebekler farklı yüz istiyorlar resmen benim de gözüm hep kalabalık arıyor. .

Masallahhhhh yavruna . kilosu da gayet iyi Bizim tondik 7800 çıktı 70 cm. Kan ilacina başladım ben dé 2 gündür . bebem wampir gibj oluo hiç haz etmiom o damladan

Ne güzel maşallah, evlilik dediğin böyle olur, benimki evde sıfır, dağınıklığı falan yoktur çok titizdir üstelik ama K.valdem paşam diye diye paşa sanıyor kendini. Ben de tek çocuğum düşün yani. devamlı öğretmeye çalışıyorum ama tabağını bile kaldırmıyor sofradan. İlk Zamanlar çayımı suyunu bile benden istiyordu ben şok. anlata anlata alıştı ama bebeğime yalnız bakıyorum. haftasonu 10 dakika kucakta tutuyor işte

Bemimki de yanımda uyuyor sadece beşiğinde 5 dk bile durmuyor kıyafetlerimi koyuyorum yatağına kokumu alır uyanmaz diye ama yok..

Alırız canım tabi, kimlerdensin, neler yaparsın :)
Teşekkür ederim. 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum. bir tane kızım var 29 haziran doğumlu.adı Deniz. şimdilik evdeyim çalışmaya başlamadım. kızımın doğuştan akciğer kisti var ameliyat olacak.olsun toparlansın öyle işe başlamayı düşünüyorum. sen nasılsın neredensin tanışalım kaynaşalım :)

Es konusunda senin gibi sansli olanlardanim ben de. cumartesi gunu biraktim bidigi babasina 3 saat evde yoktum. kuafor market alisverislerimi hallettim. dolaptaki sutu isitmis vermis bi de ustune uyutmus bebisi :) eve geldigimde yeni kalkmisti bidik.

Ama alıştırmak zor olucak sanırım..siz nasıl sığıyorsunuz üçünüz yatağa
Üçümüz değil ikimiz :) eşimle ayrı yatıyoruz. Gerçi üçümüz beraber de yatabiliyoruz ama eşim bebeğimizle aynı odada uyuyamıyor. Ben beşiğinde de yatırsam gece her bir hareketine sesine uyanıyor. Kaç kere denedik alışamadı. Baktım ki yanımızda yatacağı yok, ben de oğlumla geniş geniş yatıyorum şimdilik. Yılbaşından sonra ayrı odada yatırma denemeleri yapacağım. Başarılı olursak o zaman eşim odaya geri dönecek.

Ben de İstanbuldayım, 39 yaşındayım oğlum Ali'mi büyütüyorum. çalışma hayatıma ara verdim, 2-3 sene sonra dönüş planlıyorum. Kızına Allâh 'tan şifa dilerim, ne zamana planlanıyor ameliyat, ben böyle bir durum hatırlıyorum, giriyor muydun önceden.

Ben de İstanbuldayım, 39 yaşındayım oğlum Ali'mi büyütüyorum. çalışma hayatıma ara verdim, 2-3 sene sonra dönüş planlıyorum. Kızına Allâh 'tan şifa dilerim, ne zamana planlanıyor ameliyat, ben böyle bir durum hatırlıyorum, giriyor muydun önceden.

Aynen biz de. işin kötüsü eşim dönmek istemediği gibi, oğlum da çok alıştı sabaha kadar eliyle beni yokluyor, yanak yanağa uyuyoruz mis kokuyu koklaya koklaya uyuyorum ben de

M miumao peki nasıl alıştıracağız saat başı emzirirken, bu sefer de biz bebek odasında uyumaya başlayacağız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…