- 24 Nisan 2014
- 781
- 1.170
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #52.961
Benim eşim hiçbirşey beceremiyor. şimdiye kadar yaptığı tek şey 10 dakika oyalamak. İnşallah biraz büyüyünce faydası dokunur çocuğumaBen de eşim evden gidince öyle pAnık oloyrum
Alırız canım tabi, kimlerdensin, neler yaparsın :)Selam. azcık sıkışsanız ben de şuracığa ilişsem olur mu :)
kısacası beni de aranıza alır mısınız?
Ayyy ben sezeryanliyken herşeyini eşim yaptı nerdeyse 1 ay. daha yeni tek başına banyo yaptırıyorm . biz ek gıdayı da beraber verioruz o tutuyor ben veriorum . Senin ki zormuş. Ben tüm isimi o oyalaynca yapıorum .Benim eşim hiçbirşey beceremiyor. şimdiye kadar yaptığı tek şey 10 dakika oyalamak. İnşallah biraz büyüyünce faydası dokunur çocuğuma
Anladım canım aynen bebekler farklı yüz istiyorlar resmen benim de gözüm hep kalabalık arıyor. .Ewt canım. yazı onun evinde geçirdik yazlıkta, sonra ben oğlumu alıp istanbula geldim ve hemen şoka girdim oğlum kalabalığa çok alışmıştı çünkü, bir ay dayanabildik annem tekrar geldi. şimdi tekrar gitti kabus gibi valla. gitmeden uçak biletini aldım ki dönüş tarihi kesin olsun :) bebek bakımı konusunda hiç sıkıntım yok da oğlum devamlı farklı aksiyon istiyor veya sürekli insan istiyor. Annemin de seveni çok sağolsunlar ev dolup taşıyor o buradayken. Oğlum da çok mutlu oluyor bu durumdan tabii.
Masallahhhhh yavruna . kilosu da gayet iyi Bizim tondik 7800 çıktı 70 cm. Kan ilacina başladım ben dé 2 gündür . bebem wampir gibj oluo hiç haz etmiom o damladankızlar doktor kontrolümüzü yaptırdık. 70 cm 8,500 kilo olmuşuz. kulakları çok ağrıyo annesi dedi. dişleri kabarmış. Yani siş ağrısı kulaklarına vurmuş yavrumun. büyük bir sabır beni bekliyoruzun bir süre böyle olacak dişler çıkana kadar dedi.
kan ilacını da vermicem. doktor sakın verme değerleri çok yüksek dedi. zaten 1 aydır vermiyodum. bu ayın sonunda yarım çay kaşığı pancar veya üzüm pekmezi verebilirmişim. diğer gelişimleri iyi Allaha şükür. ek gıda yemek için mamasını içmiyo dedim. Eyemene dönüp kızdı :) nasıl tip tip baktı yavrum kafayı titreterek.
Bi de bunlar ikizler burcu ya. Hiç rahat durmuo lar hep bi kendi başına iş yapma çabası çabuk sıkılma...Anladım canım aynen bebekler farklı yüz istiyorlar resmen benim de gözüm hep kalabalık arıyor. .
Ne güzel maşallah, evlilik dediğin böyle olur, benimki evde sıfır, dağınıklığı falan yoktur çok titizdir üstelik ama K.valdem paşam diye diye paşa sanıyor kendini. Ben de tek çocuğum düşün yani. devamlı öğretmeye çalışıyorum ama tabağını bile kaldırmıyor sofradan. İlk Zamanlar çayımı suyunu bile benden istiyordu ben şok. anlata anlata alıştı ama bebeğime yalnız bakıyorum. haftasonu 10 dakika kucakta tutuyor işteAyyy ben sezeryanliyken herşeyini eşim yaptı nerdeyse 1 ay. daha yeni tek başına banyo yaptırıyorm . biz ek gıdayı da beraber verioruz o tutuyor ben veriorum . Senin ki zormuş. Ben tüm isimi o oyalaynca yapıorum .
Benimki yengeç burcu haziranın sonu doğdu..ama ben ikizler burcuyum malesef çok çabuk sıkılıyorum ve o da burcuna değil bana çekmiş..Bi de bunlar ikizler burcu ya. Hiç rahat durmuo lar hep bi kendi başına iş yapma çabası çabuk sıkılma...
Bemimki de yanımda uyuyor sadece beşiğinde 5 dk bile durmuyor kıyafetlerimi koyuyorum yatağına kokumu alır uyanmaz diye ama yok..Kızlar bizim bıdık gece uyurken de dönmeye başladı artık. Dün gece yanımda bulamayınca ufak çaplı bir kalp krizi geçiriyordum az daha :))) yatağın içinde çocuk aradım resmen, yorganın altına mı girdi, yere mi düştü diye dört döndüm 10 saniyenin içinde.. Meğerse bizim dana benim yastığımla yatak başlığının arasına girmiş.. nasıl yaptı hiç bir fikrim yok.. Yüzüstü dönmüş pamuk gibi uyuyordu. Ama ben nedense rahat edemedim, sırtüstü döndürdüm, kızdı bana ağlamaya başladı :) Bu sabah doktoruna sordum, ellemeyin çocuğu istediği gibi uyusun dedi. Yalnız çarşafın gergin olmasına ve yastıksız yatırmaya dikkat edin, aksi takdirde nefes alamayabilir dedi.
Zaten gece habire meme istediği için uyumuyordum, şimdi bir de onu takip ettiğim için hiç uyuyamayacağım.. napalım az kaldı, 1 ay sonra kendi odasına geçireceğim diye avutuyorum kendimi :)
Bu arada evet, hala koynumda uyuyor geceleri.. Bir türlü ayıramadım yanımdan..
Teşekkür ederim. 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum. bir tane kızım var 29 haziran doğumlu.adı Deniz. şimdilik evdeyim çalışmaya başlamadım. kızımın doğuştan akciğer kisti var ameliyat olacak.olsun toparlansın öyle işe başlamayı düşünüyorum. sen nasılsın neredensin tanışalım kaynaşalım :)Alırız canım tabi, kimlerdensin, neler yaparsın :)
Ewt büyüdüklerinde de işimiz zorBi de bunlar ikizler burcu ya. Hiç rahat durmuo lar hep bi kendi başına iş yapma çabası çabuk sıkılma...
Es konusunda senin gibi sansli olanlardanim ben de. cumartesi gunu biraktim bidigi babasina 3 saat evde yoktum. kuafor market alisverislerimi hallettim. dolaptaki sutu isitmis vermis bi de ustune uyutmus bebisi :) eve geldigimde yeni kalkmisti bidik.Ayyy ben sezeryanliyken herşeyini eşim yaptı nerdeyse 1 ay. daha yeni tek başına banyo yaptırıyorm . biz ek gıdayı da beraber verioruz o tutuyor ben veriorum . Senin ki zormuş. Ben tüm isimi o oyalaynca yapıorum .
Benimki besiginde uyuyor ama o besigindeyken ben uyuyamiyorum, sorun bende yani :)Bemimki de yanımda uyuyor sadece beşiğinde 5 dk bile durmuyor kıyafetlerimi koyuyorum yatağına kokumu alır uyanmaz diye ama yok..
Ama alıştırmak zor olucak sanırım..siz nasıl sığıyorsunuz üçünüz yatağaBenimki besiginde uyuyor ama o besigindeyken ben uyuyamiyorum, sorun bende yani :)
Istiyorum ki hep koynumda olsun yumos yumos :)
Üçümüz değil ikimiz :) eşimle ayrı yatıyoruz. Gerçi üçümüz beraber de yatabiliyoruz ama eşim bebeğimizle aynı odada uyuyamıyor. Ben beşiğinde de yatırsam gece her bir hareketine sesine uyanıyor. Kaç kere denedik alışamadı. Baktım ki yanımızda yatacağı yok, ben de oğlumla geniş geniş yatıyorum şimdilik. Yılbaşından sonra ayrı odada yatırma denemeleri yapacağım. Başarılı olursak o zaman eşim odaya geri dönecek.Ama alıştırmak zor olucak sanırım..siz nasıl sığıyorsunuz üçünüz yatağa
Ben de İstanbuldayım, 39 yaşındayım oğlum Ali'mi büyütüyorum. çalışma hayatıma ara verdim, 2-3 sene sonra dönüş planlıyorum. Kızına Allâh 'tan şifa dilerim, ne zamana planlanıyor ameliyat, ben böyle bir durum hatırlıyorum, giriyor muydun önceden.Teşekkür ederim. 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum. bir tane kızım var 29 haziran doğumlu.adı Deniz. şimdilik evdeyim çalışmaya başlamadım. kızımın doğuştan akciğer kisti var ameliyat olacak.olsun toparlansın öyle işe başlamayı düşünüyorum. sen nasılsın neredensin tanışalım kaynaşalım :)
Ben de İstanbuldayım, 39 yaşındayım oğlum Ali'mi büyütüyorum. çalışma hayatıma ara verdim, 2-3 sene sonra dönüş planlıyorum. Kızına Allâh 'tan şifa dilerim, ne zamana planlanıyor ameliyat, ben böyle bir durum hatırlıyorum, giriyor muydun önceden.Teşekkür ederim. 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum. bir tane kızım var 29 haziran doğumlu.adı Deniz. şimdilik evdeyim çalışmaya başlamadım. kızımın doğuştan akciğer kisti var ameliyat olacak.olsun toparlansın öyle işe başlamayı düşünüyorum. sen nasılsın neredensin tanışalım kaynaşalım :)
Aynen biz de. işin kötüsü eşim dönmek istemediği gibi, oğlum da çok alıştı sabaha kadar eliyle beni yokluyor, yanak yanağa uyuyoruz mis kokuyu koklaya koklaya uyuyorum ben deÜçümüz değil ikimiz :) eşimle ayrı yatıyoruz. Gerçi üçümüz beraber de yatabiliyoruz ama eşim bebeğimizle aynı odada uyuyamıyor. Ben beşiğinde de yatırsam gece her bir hareketine sesine uyanıyor. Kaç kere denedik alışamadı. Baktım ki yanımızda yatacağı yok, ben de oğlumla geniş geniş yatıyorum şimdilik. Yılbaşından sonra ayrı odada yatırma denemeleri yapacağım. Başarılı olursak o zaman eşim odaya geri dönecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?