- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #52.921
Bazen ikinci gün yaptı ama ekseriyetle hergün yapıyor, az veriyorum ve ardından sindirsin diye mutlaka emziriyorum
Canım dün ben filesini duşa koydum önce sırt üstü sonra yüz üstü yıkadım çok rahat olduAnladım cnm ben tek yıkıyorum kafama göre takılıyorum annemi ya da eşimi beklemek ya da onlarla ortak bi vakit ayarlamak zor geliyor bana
Bebişim desteksiz oturabilene kdr fiilede yıkama mücadeleme devam edeyim en iyisi
çıkartır çıkartmaz hemen ılık suya koy yedirbide çok küçük kaplara mayalaKızlar şu yoğurt işini bi türlü oturtamadım. Akşam üzeri mayaladığım yoğurdu akşam buzdolabına koyuyorum. Yedirmeden birkaç saat önce ısınması için dışarı çıkartıyorum ama ısınırken tadı da ekşimeye başlıyor. Yavrum yüzünü buruştura buruştura yiyor ama bugün isyan bayrağını çekti birkaç kaşıktan sonrasını yemedi..
Hem soğuk olmaması hem de tadının ekşimemesi için bir yöntemi olan var mı..
Ayakta sallayarak uyuyorSlm kizlar,
Bebeklerinizin uyku duzenleri nasil?
Gunduz uykulari kac dk mesela
birde nasil uyutuyorsunuz bebislerinizi
Benim oğlum gün içinde 3-4 kez yarım saat kadar uyuyor.. uykuya dalma şekli ise devamlı değişiyor bazen ayakta sallayarak, bazen emerken dalıveriyor.. son bir haftadır pilates topu üzerinde kucağımda hoplaya hoplaya uyutuyorum.. bir gün çok mızmızlandı huysuzluğu geçsin de ayağımda sallar uyuturum diye oturdum pilates topuna hem huysuzluğu geçti hem uyuyakaldı.. ben de yeni bir yöntem bulmuş oldumSlm kizlar,
Bebeklerinizin uyku duzenleri nasil?
Gunduz uykulari kac dk mesela
birde nasil uyutuyorsunuz bebislerinizi
Ay ilk ve sonkez pilates topuna doğumda oturmuştum :)Benim oğlum gün içinde 3-4 kez yarım saat kadar uyuyor.. uykuya dalma şekli ise devamlı değişiyor bazen ayakta sallayarak, bazen emerken dalıveriyor.. son bir haftadır pilates topu üzerinde kucağımda hoplaya hoplaya uyutuyorum.. bir gün çok mızmızlandı huysuzluğu geçsin de ayağımda sallar uyuturum diye oturdum pilates topuna hem huysuzluğu geçti hem uyuyakaldı.. ben de yeni bir yöntem bulmuş oldum
Bizde hep böyle yeni denemelere ihtiyaç oluyor..
benim oğlumunda ayak bilekleri el bilekleri küt küt yapıyo. kemikler büyürken normaldir diye takmıyorum. bizim de arada olurya böyleKızlar bikaç gündür bebeğimin dizleri kütlüyor normal mi acaba sizinkilerde de oluyor mu
benim oğlum da gece uykusuna saat 9.30 geçiyo. uyuyo ama bu 3 gündür bir sıkıntısı var çözemiyorum. 9.30da yatıyo emme saatine kdr uyuyo gözler kapalı (2.00) kafa durmadan bir sağ bir sol durmadan. doyuruyorum. diğer emme saat 6 da. uyuyo bu arada uyanmıyo, kafa yine bir sağ bir sol durmadan. Acaba kulakları mı ağrıyor. Yarın doktora soracağım. uyanmıyo hiç gözler kapalı ama o kafa resmen kopacak.
gece uyku sersemi oluyorum, dün gece resmen sinirlerim boşaldı, kafası sağ sol kıpırdıyo . bir saniye durmaz mı. bir anda yatağından alıp yeter diye uyuyan çocuğu sarstım, kollarını. agu diyerek gözleri açtı güldü. sonra oturup ağladım 5,5 aylık bebeğe naptım diye. sarsıyorum yapmasın diye.. bebek ne anlar ki, ona oyun geldi agu diye ses yaptı yavrum. Allah'ım günah yazmasın diye dua ettim. bi an tak etti canımaBenim bebeğim de aynı tarif ettiğin gibi. Öğrenince yazar mısın buraya da?
Ben birkaç gece önce neden uyumuyor diye sinirlendim ve ayağımda sallarken aniden yatağın üstünde bıraktım.. o oyun sandı gülmeye başladı ama ben utançtan ağlamak üzereydim.. annen doğru söylemiş canım, herkesin cinnet anları olabiliyor, üzülme sakın.gece uyku sersemi oluyorum, dün gece resmen sinirlerim boşaldı, kafası sağ sol kıpırdıyo . bir saniye durmaz mı. bir anda yatağından alıp yeter diye uyuyan çocuğu sarstım, kollarını. agu diyerek gözleri açtı güldü. sonra oturup ağladım 5,5 aylık bebeğe naptım diye. sarsıyorum yapmasın diye.. bebek ne anlar ki, ona oyun geldi agu diye ses yaptı yavrum. Allah'ım günah yazmasın diye dua ettim. bi an tak etti canımaanneme anlattım. o kdr uğraşıyosun bakıyosun. her anne yapar korkma sıkma canını dedi. rahatlattı beni. Siz hiç yaptınız mı böyle bişey kızlar
Ben devamlı oyuncak değiştiriyorum. Camdan dışarıyı izletiyorum.. dans ediyorum.. bazen yorulup oyun halısında kendi haline bırakıyorum.Kızlar selam. Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben bu ara bizim cüceyi oyalayamıyorum, hava da soğudu malum, evin içinde ne yapsak 5 dakika sonra sıkılıyor ( ikizler burcu tabii) siz neler yapıyorsunuz kuzularla bütün gün? Sürekli yeni birşeyler görmek istiyor benimki, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
gerçekten mi. yaptın sen de yani. içim rahatladı. sabretmeye çalışıyorum. Allahıma çok şükür ağlayan bebek değil. tüm gece uyuyo. ama o kafa hareketleri 3 gündür canıma tak dedi. ben de sarstım bebeğimi. evet oyun sanıyo. ne amaçla yapıyorum o ne anlıyoBen birkaç gece önce neden uyumuyor diye sinirlendim ve ayağımda sallarken aniden yatağın üstünde bıraktım.. o oyun sandı gülmeye başladı ama ben utançtan ağlamak üzereydim.. annen doğru söylemiş canım, herkesin cinnet anları olabiliyor, üzülme sakın.
Kafa hareketini engellemek icin yastikmi sıkıştırsan. Bizimki 20 gundur gecmeyen burun tikanikligindan dolayi yüksek yastıkta yatmaya alisti. Beşik küçük yastık büyük olunca gömülüyor yastiga kıpırdamıyor biyer hatta kendi iyice sokuyo kafasini yastığa koynuma sokuldugu gibi. Yastigi benmi saniyo acaba diye icimden geçiyor.gerçekten mi. yaptın sen de yani. içim rahatladı. sabretmeye çalışıyorum. Allahıma çok şükür ağlayan bebek değil. tüm gece uyuyo. ama o kafa hareketleri 3 gündür canıma tak dedi. ben de sarstım bebeğimi. evet oyun sanıyo. ne amaçla yapıyorum o ne anlıyoanalar hem sever hem döver dedi annem bana. ben de daha 5 aylık bebek için de geçerli mi dedim. benim ikizim var. annem ikizimi çok ağlıyo diye 10 günlük sarsmış böyle. dedem bırak sabrın yoksa biz bakarız deyip almış. annem anlattı. çok rahatladım. ara sıra olur o senin dedi annem
fırsatın varsa git işe başla derim
Ütü yapmıyorum canım sadece ilkkıyafetlerini yıkayıp ütülemiştim bi daha fırsatım olmadı 3 aylıkken işe başlayınca kendime bile ütü yapmaya fırsatım yok onunle geçirdğim zaman daha değerli diye Zaten 40 yada 60 derecede 1000 devirde yıkıyorum makineyi haftada bir beyaz sirkeyle boş çeviriyorum yüksek ısıda ütü güzel bişey ama dediğim gibi kendime bile fırsatım yok
erken bırakmak gerçekten avantajmış daha kolaymış şimdi benim eve geliş saatimi biliyo bekliyo bana sarılıyo gidince kahkaha atıyo mutlu oluyo evdeyken ben onu bu mutluluğu yaşatamazdım belkide sıkıldığım için[/QUOTE
ilkbbebegimde yanağında kızarıklık olduğu
Dr goturmustum . kıyafet lerini ütüluyorun demiştim.o da ütülemek çok önemli değil iki defa durulama yaptır demişti.
Ooo hele ayaklanıp yaramazlıklara başlasinlar,(kendisine zarar verecek şeyleri bilmedikleri için) inat edip devali aglasinlat,yemek yemeyip saetlerce aç durumlarda o zaman daha çok (benim gibi) pişman olup kendinize koyacaksınız.gerçekten mi. yaptın sen de yani. içim rahatladı. sabretmeye çalışıyorum. Allahıma çok şükür ağlayan bebek değil. tüm gece uyuyo. ama o kafa hareketleri 3 gündür canıma tak dedi. ben de sarstım bebeğimi. evet oyun sanıyo. ne amaçla yapıyorum o ne anlıyoanalar hem sever hem döver dedi annem bana. ben de daha 5 aylık bebek için de geçerli mi dedim. benim ikizim var. annem ikizimi çok ağlıyo diye 10 günlük sarsmış böyle. dedem bırak sabrın yoksa biz bakarız deyip almış. annem anlattı. çok rahatladım. ara sıra olur o senin dedi annem
He bu arada benim iki yaşında bir çocuğum var ondan diyorum.kucukle henüz böyle deneyimim olmadı.cok daralınca kendi kendime söyleniyorum...Ooo hele ayaklanıp yaramazlıklara başlasinlar,(kendisine zarar verecek şeyleri bilmedikleri için) inat edip devali aglasinlat,yemek yemeyip saetlerce aç durumlarda o zaman daha çok (benim gibi) pişman olup kendinize koyacaksınız.
Annelerini doğru söylemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?