2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Anladım cnm ben tek yıkıyorum kafama göre takılıyorum annemi ya da eşimi beklemek ya da onlarla ortak bi vakit ayarlamak zor geliyor bana

Bebişim desteksiz oturabilene kdr fiilede yıkama mücadeleme devam edeyim en iyisi
Canım dün ben filesini duşa koydum önce sırt üstü sonra yüz üstü yıkadım çok rahat oldu

çıkartır çıkartmaz hemen ılık suya koy yedirbide çok küçük kaplara mayala

Slm kizlar,

Bebeklerinizin uyku duzenleri nasil?
Gunduz uykulari kac dk mesela
birde nasil uyutuyorsunuz bebislerinizi
Benim oğlum gün içinde 3-4 kez yarım saat kadar uyuyor.. uykuya dalma şekli ise devamlı değişiyor bazen ayakta sallayarak, bazen emerken dalıveriyor.. son bir haftadır pilates topu üzerinde kucağımda hoplaya hoplaya uyutuyorum.. bir gün çok mızmızlandı huysuzluğu geçsin de ayağımda sallar uyuturum diye oturdum pilates topuna hem huysuzluğu geçti hem uyuyakaldı.. ben de yeni bir yöntem bulmuş oldum

Bizde hep böyle yeni denemelere ihtiyaç oluyor..

Ay ilk ve sonkez pilates topuna doğumda oturmuştum :)

benim oğlum da gece uykusuna saat 9.30 geçiyo. uyuyo ama bu 3 gündür bir sıkıntısı var çözemiyorum. 9.30da yatıyo emme saatine kdr uyuyo gözler kapalı (2.00) kafa durmadan bir sağ bir sol durmadan. doyuruyorum. diğer emme saat 6 da. uyuyo bu arada uyanmıyo, kafa yine bir sağ bir sol durmadan. Acaba kulakları mı ağrıyor. Yarın doktora soracağım. uyanmıyo hiç gözler kapalı ama o kafa resmen kopacak.

Benim bebeğim de aynı tarif ettiğin gibi. Öğrenince yazar mısın buraya da?

Benim bebeğim de aynı tarif ettiğin gibi. Öğrenince yazar mısın buraya da?
gece uyku sersemi oluyorum, dün gece resmen sinirlerim boşaldı, kafası sağ sol kıpırdıyo . bir saniye durmaz mı. bir anda yatağından alıp yeter diye uyuyan çocuğu sarstım, kollarını. agu diyerek gözleri açtı güldü. sonra oturup ağladım 5,5 aylık bebeğe naptım diye. sarsıyorum yapmasın diye.. bebek ne anlar ki, ona oyun geldi agu diye ses yaptı yavrum. Allah'ım günah yazmasın diye dua ettim. bi an tak etti canıma anneme anlattım. o kdr uğraşıyosun bakıyosun. her anne yapar korkma sıkma canını dedi. rahatlattı beni. Siz hiç yaptınız mı böyle bişey kızlar

Kizlar yavuz selimin su cicegi olmasi ablasi okuldan gecirdi on gun sonra bi baktm oglumada gecmis ablasindan.. bi yandan da iyi oldu doktor korkulacak bisey yok erken gecirmeleri erkek cocuklari icin iyi dedi zor bi surecti ama bi haftada bitti sukur.. dort disimiz var evet ablasina cekmis biraz kizimda dort aylikken dort disi vardi ama sonradan anladm ki hic de iyi bsy deil erken dis cikarmasi...

Kızlar selam. Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben bu ara bizim cüceyi oyalayamıyorum, hava da soğudu malum, evin içinde ne yapsak 5 dakika sonra sıkılıyor ( ikizler burcu tabii) siz neler yapıyorsunuz kuzularla bütün gün? Sürekli yeni birşeyler görmek istiyor benimki, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Ben birkaç gece önce neden uyumuyor diye sinirlendim ve ayağımda sallarken aniden yatağın üstünde bıraktım.. o oyun sandı gülmeye başladı ama ben utançtan ağlamak üzereydim.. annen doğru söylemiş canım, herkesin cinnet anları olabiliyor, üzülme sakın.

Ben devamlı oyuncak değiştiriyorum. Camdan dışarıyı izletiyorum.. dans ediyorum.. bazen yorulup oyun halısında kendi haline bırakıyorum.

gerçekten mi. yaptın sen de yani. içim rahatladı. sabretmeye çalışıyorum. Allahıma çok şükür ağlayan bebek değil. tüm gece uyuyo. ama o kafa hareketleri 3 gündür canıma tak dedi. ben de sarstım bebeğimi. evet oyun sanıyo. ne amaçla yapıyorum o ne anlıyo analar hem sever hem döver dedi annem bana. ben de daha 5 aylık bebek için de geçerli mi dedim. benim ikizim var. annem ikizimi çok ağlıyo diye 10 günlük sarsmış böyle. dedem bırak sabrın yoksa biz bakarız deyip almış. annem anlattı. çok rahatladım. ara sıra olur o senin dedi annem

Kafa hareketini engellemek icin yastikmi sıkıştırsan. Bizimki 20 gundur gecmeyen burun tikanikligindan dolayi yüksek yastıkta yatmaya alisti. Beşik küçük yastık büyük olunca gömülüyor yastiga kıpırdamıyor biyer hatta kendi iyice sokuyo kafasini yastığa koynuma sokuldugu gibi. Yastigi benmi saniyo acaba diye icimden geçiyor.

Ooo hele ayaklanıp yaramazlıklara başlasinlar,(kendisine zarar verecek şeyleri bilmedikleri için) inat edip devali aglasinlat,yemek yemeyip saetlerce aç durumlarda o zaman daha çok (benim gibi) pişman olup kendinize koyacaksınız.
Annelerini doğru söylemiş.

He bu arada benim iki yaşında bir çocuğum var ondan diyorum.kucukle henüz böyle deneyimim olmadı.cok daralınca kendi kendime söyleniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…