- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #5.281
İyiyim canim sagolasin hastanede yatirdilar takipteydim...Bende senin gibiyim apar topar hastaneye gidisim geldi aklıma. Iyidir insaallahhelena17
Amin canim amin hepimize o sevinci yasatsin Rabbim iyi olmaniza cook sevindim o gunden beri aklim sende kalmisti bebisin sıkı sıkı tutunur annesi sana sen bol bol dua etCanim arkadaslarim hastaneye yatis yaptilar beni..efor fitil ve pruloton depot vurdular..serum taktilar sabaha kadar..sali gunude serum fitil ve progestan 200 luk ictim..bu sabahta pruloton depot vurdurdum aksama fitilim var..eve ciktim 1 hafta raporluyum...dualariniz icin tesekkurler..kesemiz buyumus benimde 1 hafta geriden geliyo canlarim ama persembe 3.6 iken dun 9.3 olmus teyzeleri...kanama alani keseye yakin yanindaymis ama kese yerinde duruyo bu sabahta bakti doktorum..bol bol su icicem ilaclarimi alicam...Allahim hepimize evlatlarimizi sagsaglim dogurmayi nasip etsin...dun yan odada yeni benek dogdu o kadar guzel ki sesleri sevincleri allah bizlerede yasatsin kizlar...
Iyiyim sukur kizlar lekelenmem var ama daha az doktor herhangi birsey okursa bekleme gel dedi yine..Bende onu merak ederek ara ara kontrol ediyorum kendimde yasayinca aynı korkuyu haliyle kalbimde hep ona gidiyor inşallah hersey yolundadir okumsuz ornek olumsuz söyle böyle diyen arkadaslar bu korku boyle birsey iste baskasinda bile duysan kendinmis gibi meraklanip uzuluyorsun bi an hassaslastim galiba
Dualariniz icin tesekkurler arkadasim..Dualarimz seninle. Bizide haberdar et sakin ol cnm
Allah razi olsun canim..senin kontrolun nasil gecti..Okuyorum cnm sana. Guzel haberlerle dön. Mutlaka yaz
Yaşamda volkan beyi hiç duymadım ben de ya hatta abdurrahman beyden rapor aldım bir de bayan bi tsne doktor var diye hatırlıyorum sağol cnmYaşamda çalışıyor volkan bey sadece canım. Abdurrahman bey de yaşamda, Ümit beyin özel muayenehanesi yerini biliyosundur daha önce bi düşüğüm oldu ümit beye gidiyordum ozaman. Onun muayene ücreti 140tı en son.ama o da iyi bir doktordur hakkını yememek lazım:) tabi volkan beyin yeri ayrı :))
Allah razi olsun arkadasim..helena17 canim merak ettik seni inşallah kötü bisey yoktur dualarimiz senle
İyi olmana cok sevindik Allahim hepimizin yavrularini bize bagislasin yaza kucagimzda olsun sag salim aminnnn:)Dualariniz icin tesekkurler arkadasim..
Canim brucella gebelikte bakilmasi gereken zorunlu testlerden bi tanesi toplu tahlilde onuda istiyorlar tsh benim surekli sinirda 4.99 dr gosteriyordum simdilik ilaca gerek yok diyordu dahiliyeci dun baktirdim yine 4.99 cuma gunu kadin dogumcum ne diycek acaba cunku gebelikte 2.5 ve altinda tutulmasi gerekiyor
canim allah tamamini erdirsin aklimiz hep sendeydi.. kendine dikkat et gecmis olsun.. cok sevindim bebeginin iyi olmasina cnm tekrar gecmis olsunCanim arkadaslarim hastaneye yatis yaptilar beni..efor fitil ve pruloton depot vurdular..serum taktilar sabaha kadar..sali gunude serum fitil ve progestan 200 luk ictim..bu sabahta pruloton depot vurdurdum aksama fitilim var..eve ciktim 1 hafta raporluyum...dualariniz icin tesekkurler..kesemiz buyumus benimde 1 hafta geriden geliyo canlarim ama persembe 3.6 iken dun 9.3 olmus teyzeleri...kanama alani keseye yakin yanindaymis ama kese yerinde duruyo bu sabahta bakti doktorum..bol bol su icicem ilaclarimi alicam...Allahim hepimize evlatlarimizi sagsaglim dogurmayi nasip etsin...dun yan odada yeni benek dogdu o kadar guzel ki sesleri sevincleri allah bizlerede yasatsin kizlar...
Amin balım benimmmmm çok sevindim endişelenme atlatırsın inşallah. Biliyosundır belki kanama alanım vardı keseye yakın kanama hiç olmadı ama bebek büyüsü kalp atışınıda duyduk :) ama hala var kanama alanı vajinal ultrasonda gözüküyor abdominal yok kaç doktora gittiysem ama kanama alanına rağmen normal diyor kendi doktorum. Allahın izni ile geçer.Canim arkadaslarim hastaneye yatis yaptilar beni..efor fitil ve pruloton depot vurdular..serum taktilar sabaha kadar..sali gunude serum fitil ve progestan 200 luk ictim..bu sabahta pruloton depot vurdurdum aksama fitilim var..eve ciktim 1 hafta raporluyum...dualariniz icin tesekkurler..kesemiz buyumus benimde 1 hafta geriden geliyo canlarim ama persembe 3.6 iken dun 9.3 olmus teyzeleri...kanama alani keseye yakin yanindaymis ama kese yerinde duruyo bu sabahta bakti doktorum..bol bol su icicem ilaclarimi alicam...Allahim hepimize evlatlarimizi sagsaglim dogurmayi nasip etsin...dun yan odada yeni benek dogdu o kadar guzel ki sesleri sevincleri allah bizlerede yasatsin kizlar...
Herşey yolunda olduguna cok sevindim cnm. Rabbim korusun bebişlerimizi.Allah razi olsun canim..senin kontrolun nasil gecti..
kronik hasimato hastasiyim ama degerlerim 2 den yukarı çıkmadığı icin ilac verilmiyor fakat devamli takip edelim dedi doktor tsh değeriniKızlar ben dün aile hekimliğine gittim kaydoldum ama bana doktorum brucella bakılmamış bi ona baktır dedi baktıran arkadaşlar var mı. Ya 4 kasımda tsh baktırıcam dedim o zaman baktırsam olmaz acele baktır falan dddi hemşire arkadaş :) yaptıran var mı acaba bu testi bir de bana tshlara daha sık baktır dedi. 1ay sonraya gün vermişti doktorum ama yarın gitsem mi diyorum. Ya insan işin içinde olsa bile serinkanlı olamıyor
Hipotiroidi ya da tiroit sorunu yaşayan var mı benim gibi evvvelden beri acaba ???
Gecmis olsun canim inşallah düşer benimkine ne diyecek acaba merak ediyorum henuz rutin tahlil bende yaptirmadim su keseyi gorseem dogumevinden hepsini isteticem inşallah vitamin b12 ferritin folat hemogram biyokimya rubelle anti hiv(hepatit) idrar brucella bunlarin hepsi gerekli canim bi kez olsun bakilmasi gerekiyor canim hepsini yaptirmaya calis tedbir bizdenNe bileyim istememişler benden o zaman hiç bi gebeye tahlil bile yapmayan doktorlar var zaten insanda bilinçli değilse işte. Sağol canım yaptırayım ben o zaman onu.
Ben üç dört yıldır hastayım önce normaldi sonra böyle çıktı. 6 larda çıktı ilacı iki katına çıkardım. Bemen gidip baktırmak istiyorum ama canım ilk başlarda hamilelik tsh yükseltebiliyormuş o yüzden şimdilik gerek yok demişlerdir. Ama başlayabilirler. Biliyosun bebeğin zeka ve beyin gelişimi için çok önemli. Ben her sabah içip yarım saat bekliyorum yıllardır böyle. Yüksek gelen kimsede aksatmasın baktırsın mutlaka
canım iyi olmana cok sevindim inşallah cabuk atlatirsin kanama durumunu dualar hepimiz icin müşterek olsun insallahCanim arkadaslarim hastaneye yatis yaptilar beni..efor fitil ve pruloton depot vurdular..serum taktilar sabaha kadar..sali gunude serum fitil ve progestan 200 luk ictim..bu sabahta pruloton depot vurdurdum aksama fitilim var..eve ciktim 1 hafta raporluyum...dualariniz icin tesekkurler..kesemiz buyumus benimde 1 hafta geriden geliyo canlarim ama persembe 3.6 iken dun 9.3 olmus teyzeleri...kanama alani keseye yakin yanindaymis ama kese yerinde duruyo bu sabahta bakti doktorum..bol bol su icicem ilaclarimi alicam...Allahim hepimize evlatlarimizi sagsaglim dogurmayi nasip etsin...dun yan odada yeni benek dogdu o kadar guzel ki sesleri sevincleri allah bizlerede yasatsin kizlar...
Çok geçmis olsun bende yaşadım 6 haftada ama şuan bir sorun kalmadı çok şükür. Dinlen bol bol merak etme kesede düzgünse bir sorun çıkmaz insaallah.İyiyim canim sagolasin hastanede yatirdilar takipteydim...
Hadi hayirli olsun canim cook sevindim Rabbim bizede gostersin o günleri inşallahKizlarrr doktordan geldim yeni
Bebeğim tam 9. Haftayı bitirmisss 2.68 mm olmuss
Hersey yolunda çok şükür.
10 kasımda ikili tarama testine gideceğim. Aslında yaptırmayacaktim ama bebeğide görmek istiyorum; )
kronik hasimato hastasiyim ama degerlerim 2 den yukarı çıkmadığı icin ilac verilmiyor fakat devamli takip edelim dedi doktor tsh değerini
Gecmis olsun canim inşallah düşer benimkine ne diyecek acaba merak ediyorum henuz rutin tahlil bende yaptirmadim su keseyi gorseem dogumevinden hepsini isteticem inşallah vitamin b12 ferritin folat hemogram biyokimya rubelle anti hiv(hepatit) idrar brucella bunlarin hepsi gerekli canim bi kez olsun bakilmasi gerekiyor canim hepsini yaptirmaya calis tedbir bizden
O bayan doktorun eşi Volkan bey de canım:) rica ederim ne demek:)Yaşamda volkan beyi hiç duymadım ben de ya hatta abdurrahman beyden rapor aldım bir de bayan bi tsne doktor var diye hatırlıyorum sağol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?