2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Amin canim amin hepimize o sevinci yasatsin Rabbim iyi olmaniza cook sevindim o gunden beri aklim sende kalmisti bebisin sıkı sıkı tutunur annesi sana sen bol bol dua et

Iyiyim sukur kizlar lekelenmem var ama daha az doktor herhangi birsey okursa bekleme gel dedi yine..

Yaşamda volkan beyi hiç duymadım ben de ya hatta abdurrahman beyden rapor aldım bir de bayan bi tsne doktor var diye hatırlıyorum sağol cnm

Ne bileyim istememişler benden o zaman hiç bi gebeye tahlil bile yapmayan doktorlar var zaten insanda bilinçli değilse işte. Sağol canım yaptırayım ben o zaman onu.

Ben üç dört yıldır hastayım önce normaldi sonra böyle çıktı. 6 larda çıktı ilacı iki katına çıkardım. Bemen gidip baktırmak istiyorum ama canım ilk başlarda hamilelik tsh yükseltebiliyormuş o yüzden şimdilik gerek yok demişlerdir. Ama başlayabilirler. Biliyosun bebeğin zeka ve beyin gelişimi için çok önemli. Ben her sabah içip yarım saat bekliyorum yıllardır böyle. Yüksek gelen kimsede aksatmasın baktırsın mutlaka

canim allah tamamini erdirsin aklimiz hep sendeydi.. kendine dikkat et gecmis olsun.. cok sevindim bebeginin iyi olmasina cnm tekrar gecmis olsun

Amin balım benimmmmm çok sevindim endişelenme atlatırsın inşallah. Biliyosundır belki kanama alanım vardı keseye yakın kanama hiç olmadı ama bebek büyüsü kalp atışınıda duyduk :) ama hala var kanama alanı vajinal ultrasonda gözüküyor abdominal yok kaç doktora gittiysem ama kanama alanına rağmen normal diyor kendi doktorum. Allahın izni ile geçer.

Bir hafta sonra tekrar mı gideceksin. Uzatacak mısın. Ben de işe başkıycsm bu hafta korkuyorum ne yapsam kanama alanı var ama normal diyorlar.

kronik hasimato hastasiyim ama degerlerim 2 den yukarı çıkmadığı icin ilac verilmiyor fakat devamli takip edelim dedi doktor tsh değerini

Gecmis olsun canim inşallah düşer benimkine ne diyecek acaba merak ediyorum henuz rutin tahlil bende yaptirmadim su keseyi gorseem dogumevinden hepsini isteticem inşallah vitamin b12 ferritin folat hemogram biyokimya rubelle anti hiv(hepatit) idrar brucella bunlarin hepsi gerekli canim bi kez olsun bakilmasi gerekiyor canim hepsini yaptirmaya calis tedbir bizden

canım iyi olmana cok sevindim inşallah cabuk atlatirsin kanama durumunu dualar hepimiz icin müşterek olsun insallah

Kizlarrr doktordan geldim yeni
Bebeğim tam 9. Haftayı bitirmisss 2.68 mm olmuss
Hersey yolunda çok şükür.
10 kasımda ikili tarama testine gideceğim. Aslında yaptırmayacaktim ama bebeğide görmek istiyorum; )
Hadi hayirli olsun canim cook sevindim Rabbim bizede gostersin o günleri inşallah

kronik hasimato hastasiyim ama degerlerim 2 den yukarı çıkmadığı icin ilac verilmiyor fakat devamli takip edelim dedi doktor tsh değerini

Oo çok güzel ilaçsız öyleyse ben de haşinato yok canım ama bi ara ilacı fazla kullandım. Oyüzden 0 lara düştü.aynen takip önemli sık sık yaptır canım.

Benimde demirim düşük değildi sınır değerinden 50 falan yüksekti şimdi tükettim ıspanaktır falan ama önemli vitaminler demir ben eleviti kullanamıyorum zaten hiç ya midemi bulandırıyor. Evet ya umarım düşmüştür. Ben yarın bi gideyim açıktır heralde özel hastaneler. Sağol canımmm tedbir bizden dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…