2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kızlarr bişey sorcam sizinde haftada bi iki kez çok çok açık sütlü kahve tonlarında akıntınız oluyomu bi iki damla kadar sorun olurmu endişelendim bi an

Kizlar elinizi kasiginiza koydugunuzda damar atiyoya pit pit kalp atisi gibi o bile huzur veriyo insana bebegimizin orda oldugunu bilmek bulantilar sismeler kasintilar hep soluyoruz ama isyan etmioruz Allahim biliyo icimizi bu belirtileri yasamak icin neler yaptik hergun guzel haberler alalim hepimiz 2015haziran anneleri gibi bebisler dogduktan sonrada dertleselim bebekler hakkinda insallah

kızlarr bişey sorcam sizinde haftada bi iki kez çok çok açık sütlü kahve tonlarında akıntınız oluyomu bi iki damla kadar sorun olurmu endişelendim bi an
Doktoruna sordun mu daha önce? Yani her akıntı normal dışında tehlikeli ama belki sorun olmadan da olabilir. En güzeli doktorda sormak.

amin canim insallah.. :)

Aminn yaa insaallah o günlerde gelir. Bende denedim simdi bende olmadı amaa

Doktoruna sordun mu daha önce? Yani her akıntı normal dışında tehlikeli ama belki sorun olmadan da olabilir. En güzeli doktorda sormak.
birazdan gidiyorum doktora beyaz akıntıyla karışık geliyo aralarda yani sorcam ama hemen progestan yazıcak biliyorum. kullanamıyorum ben onu .

Benimde kesenin yanindaymis sanirim ilirleyen donemde es deniyomus ya ordaymis...simdilik prulutonlarimi oldum..progestan gunde 200 luk 3 keze cikti..kesem buyumus persembe 3.6 idi sali 9.3 cikti kizlar

Çok geçmis olsun bende yaşadım 6 haftada ama şuan bir sorun kalmadı çok şükür. Dinlen bol bol merak etme kesede düzgünse bir sorun çıkmaz insaallah.
Kesem buyumus yerinde dedi doktor...gunluk 1 mm buyuyo sanirim persembe 3.6 idi dun 9.3 olmus..kanama alani kese yaninda es denilen yerdeymis sanirim...ara ara lekelenmen olur dedi..agrin olursa yada kanaman artarsa yine gel dedi..

Benimde kesenin yanindaymis sanirim ilirleyen donemde es deniyomus ya ordaymis...simdilik prulutonlarimi oldum..progestan gunde 200 luk 3 keze cikti..kesem buyumus persembe 3.6 idi sali 9.3 cikti kizlar
Bol bol yatican ben gunde 200luk 2tane iciorum daha onceden dusuk war diye tedbir amacli progestan yatmadan kullanilmaz zaten acayip sersem yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…