- 24 Aralık 2015
- 531
- 472
- 103
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #53.141
Çok kötü bir şey ya.benim ilk günlerde ço aç im iştı sonra geçti. Şimdi neden başladı anlayamiyorum. Aklıma sen geldin valla hemen:)Geçmedi canım yaa çok acıyor halen daha ben alıştım acısına
Senin cimcimeler nasıl büyüpün 2 yaşı doldurdu mı
İyi geceler kızlar, bebeğimin günlük uykusu, yedikleri, bez değiştirmeleri, doktor kontrolü gibi bilgilerini tutmak için basit ve kullanımı kolay bi android uygulama yazdım. Siz de kullanmak isterseniz BebeTakvim adıyla Google markette bulabilirsiniz. Uygulama bedava ve reklam içermiyor.
@tommbik canım buraya gelmekle iyi yaptın ben de arada buraya yazıyorum ama yazıları takip ediyorum, buarada meraba kızlar
Çok kötü bir şey ya.benim ilk günlerde ço aç im iştı sonra geçti. Şimdi neden başladı anlayamiyorum. Aklıma sen geldin valla hemen:)
Benim cimcimeler iyiler şükür. Büyük kizim kardeşim çok seviyor ve peşpeşe olmasını n avantajı çabuk alıştı.
26 aylık oldu teyzesi:)
Meraba 5 temmuz doğumlu yaramaz bir oğlum var :) Bursada yaşıyorum arada yazıyorum deneyimlerinizden faydalanmaya çalışıyorum ek gıdaya geçtim ama tadımlardayız şimdilik elma havuç ve armut yedirdimMeraba tanışalım hemen
Meraba 5 temmuz doğumlu yaramaz bir oğlum var :) Bursada yaşıyorum arada yazıyorum deneyimlerinizden faydalanmaya çalışıyorum ek gıdaya geçtim ama tadımlardayız şimdilik elma havuç ve armut yedirdim
Allah bağışlasın, ben de o listeyi takip edecektim ama bizim de kesinleşmemiş alerjimiz var balkabağı genel alerjen besinler içinde normal kabak vermeyi düşünüyorum sırada o var :)Benim de 6 haziran doğumlu kızım var ben de blw uygulamaya çalışıyorumşu ana kadar blw adına sadece balkabağı yedi bir liste var tadım listesi ordan devam edeceğim brokoli, havuç, avokado diye gidiyor
Allah bağışlasın, ben de o listeyi takip edecektim ama bizim de kesinleşmemiş alerjimiz var balkabağı genel alerjen besinler içinde normal kabak vermeyi düşünüyorum sırada o var :)
Ben yoğurdu çıkardım listemden inşallah uzamaz bu durum çünkü çoğu şeyı elemek zorunda kalıyor insan önce süt ürünlerini yemiyordum baktım yüzünün dıger tarafı da kabarıyor domates salça bunları da cıkardımHmm alerji durumu zor canım benim kzıımın da var gibi yani yeyince değil de vücuduna değince bir şey alerji oluyor mesela yoğurt değince çok kötü oldu yanık gibi, o nedenle yoğurt vereceğimde malesef kendi kendine yemesine müsaade edemiyorum vücuduna değmesin diye
Ben yoğurdu çıkardım listemden inşallah uzamaz bu durum çünkü çoğu şeyı elemek zorunda kalıyor insan önce süt ürünlerini yemiyordum baktım yüzünün dıger tarafı da kabarıyor domates salça bunları da cıkardım
Biz hepsiburada dan Yoyko markali bebek arabasi aldik cok memnunuz. 898tl ye dusmus fiyati. Suspansiyonlu travelsistem cok hafif ve kaliteli araba tavsiye ederim:).
Canım şöyle diyeyim bir ara fırında makarna yedim bildiğin gibi içinde bol sütlü yiyecekler var sonrasında kızardı yüzü sırtı sonra yok olup tekrar başlıyordu sonra uykuları azalmaya başladı sürekli ağlıyordu sonra kilo alımı azalınca nette baktım sıkıntılar alerjiyi gösteriyor gittik hastaneye deri testi yapıldı çıkmadı doktor büyük ihtimal ev tozuna alerjisi var ama kan sonucuna göre konuşalım dedi simdilik süt ürünleri yemiyorum ama herkes yüzdeki kızarıklığı nazar diyorlar ama ah bilemiyorum canım çok sıkıntılı süreçlerAnladım canım ya bebeğine test fln yaptılar mı? Ya benimki de işte kızarıyor kabarıyor ama doktora götürmeedim sadece temasla oluyor diye
Demek yoğurt alerjik bnm bebişim de o kadar kızardığına göre
C
Canım şöyle diyeyim bir ara fırında makarna yedim bildiğin gibi içinde bol sütlü yiyecekler var sonrasında kızardı yüzü sırtı sonra yok olup tekrar başlıyordu sonra uykuları azalmaya başladı sürekli ağlıyordu sonra kilo alımı azalınca nette baktım sıkıntılar alerjiyi gösteriyor gittik hastaneye deri testi yapıldı çıkmadı doktor büyük ihtimal ev tozuna alerjisi var ama kan sonucuna göre konuşalım dedi simdilik süt ürünleri yemiyorum ama herkes yüzdeki kızarıklığı nazar diyorlar ama ah bilemiyorum canım çok sıkıntılı süreçler
Yok canım 1 0 güne çıkar dediler 1 haftaya alacazAnladım cnm 9aylıkken yapılacak kan testini mi bekliyorsunuz?
ben cici bebe veriyorum yarım yarımKiviyi 2 aksam az verdim tadimlik tabi 3 4 kasik... mesela cici bebe de seker var vermemek lazim ama kac nesil onunla buyudu kendim biskuvi kek nereye kadar yapacagim bugun yogurduna 1 tane kattim arada sirada tekrarliycam... yemek yapmak kolayda ne yapacagini bulmak zor maalesef eleye eleye geriye birsey kalmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?