2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Geçmedi canım yaa çok acıyor halen daha ben alıştım acısına

Senin cimcimeler nasıl büyüpün 2 yaşı doldurdu mı
Çok kötü bir şey ya.benim ilk günlerde ço aç im iştı sonra geçti. Şimdi neden başladı anlayamiyorum. Aklıma sen geldin valla hemen:)
Benim cimcimeler iyiler şükür. Büyük kizim kardeşim çok seviyor ve peşpeşe olmasını n avantajı çabuk alıştı.
26 aylık oldu teyzesi:)

[QUgüzel işteTE="PembeLokum, post: 49232339, member: 553272"]Bu arada beni m kız emziği bıraktı

Önce 0-6 ay olan küçük geliyor herhalde o nedenle atıyor ağzından sandım 6-18 aylık emzik aldık kaynattım ağzını bile açmadı

Boşuna avent fosforlu 6-18 ay emzik almış olduk:))

Neyse emzik bıraktırma derdim olmayacak en azından :)[/QUOTE]
Ne güzel işte dediğingibi bbıraktırmak açın uğraşmayacaksin .Akıllı kızmiş gülsima

UOTE="limoncicegi00, post: 49232847, member: 634248"]Valla ben koyuyorum baktikca moralim bozuluyor etse etse 20 kaşık falan yer en fazla yediginde wn az 5 falan sikinti yok tatsin yeter diyenlerdenim ben sadece devami dusunduruyor insani blwde yarisini doke saca..[/QUOTE]
Valla ben BLW yapmayı düşünmüyorum. Avantajları var tabiki okudum hepsini.
ama biraz daha büyüyünce çok dökecek, üst baş, yerler Ayyy tahammül edeceğim i sanmıyorum. Birde tıklanır diye pim piri k lim .zaten biraz daha büyüyüp dişleri çoğalı nca eline veririm birseyler. Büyük kizimi da kendi m yedirdim yedi ri yorum da hala ama çoğunlukla kendisi "anne beennn" diye kendi kendine yemek istiyor kaşığı alıyor elimden. Köfte gibi şeyler zaten kendi yer.iceckler kendisi ağzını siler vs.yani benim Kız da kötüye gidiş olmadı kendi kendine yemek yiyor.tabi bu çocuktan çocuğa değişir. Bizimki hersey i zaten kendi yapmak ister:)

Tebrik ederim çok başarilo bir uygulama.ozellikle bebeginin uyku saatlerini takip etmek icin cok kullanisli
ben gunluk defter tutuyodum pratik oldu gercekten. TEŞEKKURLER S siza

Ay çok sevindim canım Allah bağışlasın

Meraba 5 temmuz doğumlu yaramaz bir oğlum var :) Bursada yaşıyorum arada yazıyorum deneyimlerinizden faydalanmaya çalışıyorum ek gıdaya geçtim ama tadımlardayız şimdilik elma havuç ve armut yedirdim

Benim de 6 haziran doğumlu kızım var ben de blw uygulamaya çalışıyorumşu ana kadar blw adına sadece balkabağı yedi bir liste var tadım listesi ordan devam edeceğim brokoli, havuç, avokado diye gidiyor

Benim de 6 haziran doğumlu kızım var ben de blw uygulamaya çalışıyorumşu ana kadar blw adına sadece balkabağı yedi bir liste var tadım listesi ordan devam edeceğim brokoli, havuç, avokado diye gidiyor
Allah bağışlasın, ben de o listeyi takip edecektim ama bizim de kesinleşmemiş alerjimiz var balkabağı genel alerjen besinler içinde normal kabak vermeyi düşünüyorum sırada o var :)

Allah bağışlasın, ben de o listeyi takip edecektim ama bizim de kesinleşmemiş alerjimiz var balkabağı genel alerjen besinler içinde normal kabak vermeyi düşünüyorum sırada o var :)

Hmm alerji durumu zor canım benim kzıımın da var gibi yani yeyince değil de vücuduna değince bir şey alerji oluyor mesela yoğurt değince çok kötü oldu yanık gibi, o nedenle yoğurt vereceğimde malesef kendi kendine yemesine müsaade edemiyorum vücuduna değmesin diye

Ben yoğurdu çıkardım listemden inşallah uzamaz bu durum çünkü çoğu şeyı elemek zorunda kalıyor insan önce süt ürünlerini yemiyordum baktım yüzünün dıger tarafı da kabarıyor domates salça bunları da cıkardım

Anladım canım ya bebeğine test fln yaptılar mı? Ya benimki de işte kızarıyor kabarıyor ama doktora götürmeedim sadece temasla oluyor diye

Demek yoğurt alerjik bnm bebişim de o kadar kızardığına göre

Biz hepsiburada dan Yoyko markali bebek arabasi aldik cok memnunuz. 898tl ye dusmus fiyati. Suspansiyonlu travelsistem cok hafif ve kaliteli araba tavsiye ederim:).

bende bu arabayi arastiriyorum suanda netten baktikca begeniyorum ama sizler suan kullaniyorsaniz nasil memnunmusunz + ve - leri neler.hangi rengini aldinz resmlerde görunenin aynisimi yardimci olrsanz sevinrm

C
Canım şöyle diyeyim bir ara fırında makarna yedim bildiğin gibi içinde bol sütlü yiyecekler var sonrasında kızardı yüzü sırtı sonra yok olup tekrar başlıyordu sonra uykuları azalmaya başladı sürekli ağlıyordu sonra kilo alımı azalınca nette baktım sıkıntılar alerjiyi gösteriyor gittik hastaneye deri testi yapıldı çıkmadı doktor büyük ihtimal ev tozuna alerjisi var ama kan sonucuna göre konuşalım dedi simdilik süt ürünleri yemiyorum ama herkes yüzdeki kızarıklığı nazar diyorlar ama ah bilemiyorum canım çok sıkıntılı süreçler

Anladım cnm 9aylıkken yapılacak kan testini mi bekliyorsunuz?

ben cici bebe veriyorum yarım yarım

Kızım uyumuyor. Zaten gündüz uyumazdı. 5 dk 5 dk 2 3 kez uyurdu artık oda yok. Geceyi sayamıyorum zaten saat başı kalkar ve 9 saatlik bi uyku dilimi olurdu şimdi oda gitti. gece 12 1 gibi artık pili bitiyo gözleri morarıyo. sallıyorum uyuyor fakat yatağına koyduktan sonra 15 dk sonra çığlık çığlığa ağlıyo gözünden yaş geliyo kucağıma alıyorum uyuyo. İki diş patladı. Ama o dönem hiç sıkıntı yoktu yaklaşık 5-6 gündür böyle bi kısır döngüdeyiz. Sabah işe gelirken kendimde değilim.

Kızıma
Sabah
Lor peyniri(suyla seyreltilmiş), pekmez veriyoruz.

Peşine anne sütü

Öğleden sonra yoğurt

Peşine anne sütü

Akşam yine anne sütü

bu hafta öğlen sebze çorbası ve gece aptamil 7 tahıllı denicem.

Cocuklar surekli huy degisiyor bizimde bir donem gece sadece 2 3 kez uyaniyordu simdi nerdeyse saat basi meme agzina girince uyuyo yanima aliyorum bikac gundur mecburen...
Simdi 6 aylik asilari yapildi kilosu 10 kilo 74 cm hemsiresi fazla dedi normal olarak.... ek gida icin doktora git belki kilosuna gore farkli yonlendirebilir dedi bende randevu alip gidicem korkuyorum kilolu buyur diye... evet anne sutu ile aldigi icin problem degilmis ama insan tedirgin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…