2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Yok canım bizede 6. ay dolunca bunları dedi ama ek gıda oranını fazla söyledi kanımca.

Katılıyorum. Reçel, tuz falan çok gereksiz geliyor bana da. Pekmeze bile temkinli yaklaşıyorum ben. Sonuçta bu bebeklerin damak tadı yok. Yediklerinin lezzeti değil faydası önemli.

Sağol canım amin. Bizim alerji macerası kakada kan görmemizle başladı. Neye alerjisi olduğunu bilmiyoruz ben sıkı diyet yapıyorum yediğim bikaç şey var sadece. Çok şükür düzeliyor kızım :) 1 yaşına kadar alerji geçer diyor doktorlar inşallah öyle olur

Gurmeannem.comdan yapıyorum genelde tarifleri.. yada kendim bakiyorum ne var ne yok ona.gore ... katipkatistirdim bugun yumurtasarisi yulaf unu.patates pekmez falan sevmedi fazla bende ayri olarak yumurta sarisi verdim yedi ihlamur oluyor hep onunla yediriyorum cunku... kemik suyuna kereviz patateshavuc.corbasi yaptim.. mesela cok sevmisti ama dun biiraz icmedi tekrar zorlalamak lazim hic bende onu beceremiyorum :) o kadar güzel icmistiki :) sabah kahvalti sabah dedigimde baya oglen gibi yani ikindi yogurt yada sebze meyve aksam corba gece gibi muhalllebi bazen gidiyoruz ama oyle sizinkiler gibi yemiyor aman aman.. yemek yapmayi sevmeyen birisi olarak.hic.zorlanmadim kizima tarif.hazirlamakta cok seviyorum ama insallah bi gun onceki gibi severek yer.. zorlayinca.tiksinir diye korkuyorum e bide asi olduk zaten 345 gr almisiz bu ay disler.cikti cikacak :) hipin bebe biskuvisini kullaniyorum zorda kalirsam.. cicibebecok zararli yani zaten tatlilari sevmiyor sebze ve corbalari seviyor.. sofrada bizim hep salca olur. tuz olur. seker olur. Ruseym pirinc unu yulaf unu irmik keciboynuzu unu hazır bebek corbalarindanda aldim zamanim olmayinca oyle yaparim ama evde oldugum.icin baya zamanım var :) istahli minikler.diliyorum hepimize.lutfeeen :))

Canım sen kiloların ı verebildin mi .boy kilo kaç acaba senin. .sizin sofra bı gün bizde olmayı basarabilse ben de vercem de kilolari

Eheh canım çok hoşsun:) eski kiloma dönemedim 49 ile hamile kaldım doğuma 59 kiloyla gittim şu an 51 im bazen 52yi görüyorum tuz şeker yok ama 2 porsiyon ve günde 5 kere fln yrmek yiyorum çok iştahlıyım

Katılıyorum. Reçel, tuz falan çok gereksiz geliyor bana da. Pekmeze bile temkinli yaklaşıyorum ben. Sonuçta bu bebeklerin damak tadı yok. Yediklerinin lezzeti değil faydası önemli.

Evet cnm zaten damak tadları henüz yok dediğin gibi bir de bu blw kötü bir şey değil ben hayatımda ilk defa bal kabağı yedim 24 yaşımda kızım 6 aylıkken yemiş oldu blw türkiye listesinde görmesem aklıma gelmezdi balkabağı yedirmek mesela

Bu arada beni m kız emziği bıraktı

Önce 0-6 ay olan küçük geliyor herhalde o nedenle atıyor ağzından sandım 6-18 aylık emzik aldık kaynattım ağzını bile açmadı

Boşuna avent fosforlu 6-18 ay emzik almış olduk:))

Neyse emzik bıraktırma derdim olmayacak en azından :)

Son düzenleme:
Eheh canım çok hoşsun:) eski kiloma dönemedim 49 ile hamile kaldım doğuma 59 kiloyla gittim şu an 51 im bazen 52yi görüyorum tuz şeker yok ama 2 porsiyon ve günde 5 kere fln yrmek yiyorum çok iştahlıyım
Şu an kıskanmadım dersem yalan olur maşallah sana canım. ben 30 kilo alınca tabi daha yarısı gitti hala 15 kilo fazlam var önceden ne giysem kalıp gibi otururdu şimdi bu kilolarla giydiğimide yapıştırıp alamıyorum kabus gibi geliyor alışveriş.

Wuw 30 kilo mu aldın hamileyken cnm ama ben öyle bulantı çektim öyle istifra ettim ki kursağımdan ne bir lokma ne bir yudum su geçti ben hatta 5 kilo verdim de 44 kiloya düştüm hamileyken bu iştahla ben de 20 kilo alırdım ama hamileyken öyle bir durumum vardı işte

Biz blwde yapiyoruz ama yedigi kadarda bogazinda.kaliyor buyuyunce daha iyi olacagini düşünüyorum canim siz sadece blw.mi

Dimi miktarlar çok fazla . bizim oğlan bi bebe bisküvisi yerse olalalaa. 5 6 cok . siz ne kadar veriosunz çorbaları falan. küçük kahve fincanı kadar yerse benim oglan benden iyisi yok
Valla ben koyuyorum baktikca moralim bozuluyor etse etse 20 kaşık falan yer en fazla yediginde wn az 5 falan sikinti yok tatsin yeter diyenlerdenim ben sadece devami dusunduruyor insani blwde yarisini doke saca..

İlk 3 ay bendede bulantı vardı canım işi bıraktım eve kapandım onun sıkıntısı birde çok myom vardı bende 6. aydan sonra yattım erken doğum riski olunca eee ye ye yat ye ye yatt sonuç bu:) neyseki sorunsuz atlattık bıdık yürümeye başlayınca koşturmaktan veririm inşallah

Biz blwde yapiyoruz ama yedigi kadarda bogazinda.kaliyor buyuyunce daha iyi olacagini düşünüyorum canim siz sadece blw.mi

Evet pek yemiyor ama 2 ayı buluyormuş bu sistemi başarmak ya ben 3 gün blw 4. Gün o tattırdığım ürünün çorbasını yapayım diyorum mesela 3 gün balkabağı verdim buharda pişirerek, yarın da balkabağı çorbası yapayım diyorum 2 tatlı kaşığı vereyim diyorum, kaşığı alıp ağzına götürebiliyor, 3 tatlı kaşığı miktarından fazla yemez zaten yemiyor

Erken doğum riskiyle yatanlar genelde çok kilo alıyor canım. Verirsin ya hareket lazım dediğin gibi yürümeye başlasın :))

İyi geceler kızlar, bebeğimin günlük uykusu, yedikleri, bez değiştirmeleri, doktor kontrolü gibi bilgilerini tutmak için basit ve kullanımı kolay bi android uygulama yazdım. Siz de kullanmak isterseniz BebeTakvim adıyla Google markette bulabilirsiniz. Uygulama bedava ve reklam içermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…