- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #53.181
Takip ediyorum canım zaten orası kafayı yedirdi bana :) mukus yok bir defa kan gördüm ama kan ilacına bağlıyorum bizimkinin yüzü kızarıklıklarla doldu uykusu sıkıntılı deri testi yapıldı çıkmadı diyet yapma dedi doktor yarın da kan sonucuna göre karar vereceğizAlerji ile yasam platformu var takip ediyor musun bilmem ama. bizim hep.mukus vardi alerji diye kafayi yemistim .. su an kesildi ilac alinca oluyor sadece.. sut urunlerinde hic problem cikmadi.. kefirde.az pisik olduk cok az tatmisti ama.
RACHEL GREEN yalniz degilsin ek gida tam muamma ne yedirsem nasil yapsam derken bozaliyorim beni uykusuzluk ve gece cok sık uyanmalari mahveti bende kendimi hic iyi hissetmiyorum son zamanlatda
Kızlar valla bu ek gıda olayı bana kafayı yedirdi. Zaten mutfak işinde pek pratik değildim. Şimdi hepten elim ayağıma dolanıyor. Aslında ilk denemelerimiz çok başarılı geçti. Gayet iştahla yedi bebeğim. Ama hazırlık aşaması resmen beni strese sokuyor. Ben de hipp in kavanoz mamasından verdim 1-2 gün. Sonra ne, nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok.
Bu arada alakasız olarak doğum sonrası depresyonu geçiren var mı aranızda? Ben bir süredir kendimi epey kötü hissediyorum. Yardım almayı düşünüyorum aslında ama emzirdiğim için de çok kararsız kalıyorum. Var mı aranızda benim gibi olan?
(Umarım yoktur)
Bence takip etme ek gidaya bagli.olabilirmi o kan emin misin bende kilcar.damar.gibi kan.gördüm hatta alerji doktoruna fotograf gosterdim yok.dedi.ama orada yorumlarda telasa soktular.. yogurda nasil bakiyodum.allahim :) sutum etkilendi.. sonuc kakada mukus yok kizariklik yok kan yok... yok yani.. yumurta sarisi sut urunleri hepsini tatti yani.. bebegin haziran dogumlu mu yani takma kafana durumlarımiz ayni.olmayabilir . . bosa sikinti yapmışim bilmeni isterim. bendende diyet istemedi kan negatif deri negatif hata su an ki doktorumuz docent.alerji doktoru nasil etkilendiysem genel doktorumuz o hep ona gideriz :)Takip ediyorum canım zaten orası kafayı yedirdi bana :) mukus yok bir defa kan gördüm ama kan ilacına bağlıyorum bizimkinin yüzü kızarıklıklarla doldu uykusu sıkıntılı deri testi yapıldı çıkmadı diyet yapma dedi doktor yarın da kan sonucuna göre karar vereceğiz
Takip etmeyeyim diyorum ama merak ediyorum :) Ek gıdaya başlamadan önce görmüştüm büyük ihtimal kan ilacından çünkü bir daha görmedim gıdadan ziyade ev tozu alerjisi olabilir kardeşimde ve annemde var çünkü ikinci ihtimal deterjan veya sampuandan olabilir, kızarıklıklar için krem verecek doktor gecsin sonra yoğurda başlayacağım o şekilde tepkisine bakacam inşallah geçici biseydir, buarada 5 temmuz doğumlu oğlum :)Bence takip etme ek gidaya bagli.olabilirmi o kan emin misin bende kilcar.damar.gibi kan.gördüm hatta alerji doktoruna fotograf gosterdim yok.dedi.ama orada yorumlarda telasa soktular.. yogurda nasil bakiyodum.allahim :) sutum etkilendi.. sonuc kakada mukus yok kizariklik yok kan yok... yok yani.. yumurta sarisi sut urunleri hepsini tatti yani.. bebegin haziran dogumlu mu yani takma kafana durumlarımiz ayni.olmayabilir . . bosa sikinti yapmışim bilmeni isterim. bendende diyet istemedi kan negatif deri negatif hata su an ki doktorumuz docent.alerji doktoru nasil etkilendiysem genel doktorumuz o hep ona gideriz :)
Bende senin gibiyim çay kahve şekersiz ama gün geçmiyorki bisküvisiz tatlısız keksiz aslaBu arada ben hiç gece maması denemedim. Tatlıyı çok sevmiyor meyvelerden biliyorum ama alışmasın diye muhallebi fln da denemedim. ben çayı şekersiz içerim kendimi bildim bileli ama çayda şeker olmasada tatlıyı çok severim oğlum alışmasın istiyorum.
Gece maması kullananlar memnun mu
Bende öyle işe bedenim geliyo ruhum evdeRACHEL GREEN yalniz degilsin ek gida tam muamma ne yedirsem nasil yapsam derken bozaliyorim beni uykusuzluk ve gece cok sık uyanmalari mahveti bende kendimi hic iyi hissetmiyorum son zamanlatda
SİZZ 7 AYLIK BEBEĞE REÇEL Mİ VERİYDSUNUZZ?????Kizlar bende 5. ay bitince basladim ek gidaya simdi 6 bitti 7. aydan 1 hafta aldik...
Tarif bulmak zormus gercekten o yasak bu yasak surekli bakiyorum kacinci aya uygun bu sebze diye , salcasiz tuzsuz zaten yenecek gibi degiller...
Annemi aradim siz nasil yaptiniz diye bana kizdi herzamanki gibi :)) BEN BU YENI NESILI BILMIYORUM BIZ SIZE SOFRADAKI HERSEYDEN VERIRDIK HERSEYI ARASTIRMA SABAH8 KAHVALTIDA YUMURTA PEYNIR VER EKMEGI RECELE BAN VER KENDI YEMEKLERINIZDEN CATALLA EZ VER PIRINCUNU MUHALLEBISI VER SECME HERSEYI dedi
Dun aksam kabak mucver yapmistim yumusak yerinden verdim sabah peynir verdim ekmek verdim artik arastirmiycam yogurt mayaliyorum kendim cok seviyor muz kivi veriyorum cicibebe sut karistirip verdim
Yoksa incik cincik icinden cikilacak gibi degil anneme guveniyorum :))
aynen öyle bnm bebeğim 4,220 doğdu. 1 yaşına kdr 12 kiloyu geçer gibi geliyo bana.ama çocuk iri doğduysa suçu ne hiç duymadım bunu
cnm ben gece mamasını kendim formül mamayla yapıyorum. markaların gece mamaları 3 4 günde tüketilmesi gerekiyor.Bu arada ben hiç gece maması denemedim. Tatlıyı çok sevmiyor meyvelerden biliyorum ama alışmasın diye muhallebi fln da denemedim. ben çayı şekersiz içerim kendimi bildim bileli ama çayda şeker olmasada tatlıyı çok severim oğlum alışmasın istiyorum.
Gece maması kullananlar memnun mu
anne sütü mü emiyor bebeğin. kimden duyduysam bu ek gıda sonrası kusan bebekleri, hepsi anne sütü alan sadece. enteresan. benm oğlum 60 günlük başladı mamaya. 3,5 aylıktan beri de ek gıda alıyor. şu anda kuru fasülye lahanagiller hariç herşey yediriyorum sayılır. et yemeklerinin suyunu arada tattırıyorum. doktoruna da bi danış bakalım neler dicek. ilk ek gıda olayımızda bile kusma olmadı.Ya ne güzel herkesin bebeği mama içiyor biberonla herhaldebenim kine biberonu aldiramadim baştan beri.
Ayrıca gece çok geç saatlere kadar uyumuyor (bu saatte yazmamd an belli) :)
Kızım tam 6aylik.
Ek gıda olarak da bir kaşık maması almıştım ilk kez verdiğimde yedi birşey olmadı daha sonra verdim öyle bir kustu kii infilak etti midesi çocuğun.iki defa böyle yaptı mama.veremiyorum artık.muz verdim onda da çok kustu.
Ne yedirecegimi şaşırdım.neden kusuyor ki ? Henüz alısmadı diye mi acaba? sizinkiler de de kusma oldu mu ilk başlarda.
ben bal kabağını küçük dilimler şeklinde kesip çok çok az bir suda haşlıyorum ( 7 8 dilim yarım çay bardağı su) pişince suyunu süzüyorum kabakları çatalla ezip veriyorum. suyunu süzme nedenim ezince zaten kendi suyu çıkıp vıcıklıyo. pişen suyunuda bırakırsam iyice çorba oluyo.Kızlar bal kabağını nasıl yapıyorsunuz birde nasıl.sakliyorsunuz bende butun bir kabak var ama sakla yöntemini bilmediğim için hala duruyor. Ve 2 ay oldu kızımın boğazları hala dolu hala öksürük var antibiyotik kullanıyoruz ama.sanirom o da fayda etmedi :-(
Tabiki anne sütü emen bebeğe kesinlikle lafım yok. muhakkak emmesi lazım. keşke bnm de olsaydı. ama anne sütü emene de yedirmek lazım cnm. sonra aklı erince yemiyolar. yani çevremde öyle gördüm. 1 yaşında arkadaşımın kızı tembel teşhisi koyuldu. artık yemeye ne kdr bağlı bilemiyorum ama doktor buna bağlı demiş
PembeLokum sen hiç kabak tatlısı yemedin mi?
Kızlar bal kabağını nasıl yapıyorsunuz birde nasıl.sakliyorsunuz bende butun bir kabak var ama sakla yöntemini bilmediğim için hala duruyor. Ve 2 ay oldu kızımın boğazları hala dolu hala öksürük var antibiyotik kullanıyoruz ama.sanirom o da fayda etmedi :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?