- 2 Ekim 2015
- 425
- 680
- 23
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #53.321
ben 20 günlükten beri verdiğim için. suyu bayağı içiyo. suyun zararı olmaz cnm ver sen. doktorlar anne sütünden alıyo diyorlar. alıyordur da. Ama ben kabullenemedim. susuz hayat olmaz saf su, direkt içmeli yani. annem bize de vermiş. su bu zararı yokki. sen bilirsin cnm yine de. bizim ki bir biberon bitiriyo. her mamadan sonra, yer ek gıdadan sonra 5 6 yudum çekiyo muhakkak. gece de yatmadan veriyorum.
Zaten ek gıdaya geçtikten sonra mutlaka verilmeli canım. Bardaktan direk yada kaşıkla ver. Zamanla alisir6 ay doluncaya kadar vermedim ben. Ama şimdi işin içine farklı gıdalar girdi. O yüzden vermeye çalışıyorum. Kaşıkla falan deneyeceğim artık.
:) bizimki artık biberona olan sinirinden dişi hiç olmamasına rağmen kocaman bir yarık açmış. ben de diyodum bu çocuk su içerken niye boğuluyo. lukluk diye yuutarken ses çıkıyo. meğersem boylamasına bi parmağın girdiği kadar delik var :)
Benimki de sevmiyor suyu. Bibeerondan gelenin su oldugunu anlayica deli gibi ceviriyor kafasini. Kasikla deneyeyim bir deKızlar ben bebişime su içiremiyorum.
Siz nasıl başarıyorsunuz? Ne kadar veriyorsunuz suyu günde?
Sunnete engel bir durum yok demisti dr bize.1 yasindan once olsun istiyorum ben de ama detayli konusmadik henuz dr ileErkek anneleri doktorlarınıza sünneti sordunuz mu hiç?
Erken sünnet ettiren yada ettirmeyi düşünen var mı
Bizim kontrole var dahada fikir edinmeyin dedim
Benimki tam tersi canım ben sakinleştiremiyorum, bu durum bazen hoşuma gidiyor bazen bozuluyorum beni diğer insanlardan ayırt edemiyor sanki, babası işten gelince hareketleri değişiyor ağzının içine bakıyorArkadaşlar bebeklerinizim yavaş yavaş iyice sizinle yapışık ikiz moduna girmeye başladığını hissediyor musunuz?
Bazen arkamı döndüğümde bile çığlık atıyor. Babasında sakinleşmiyor ne yaparsa yapsın adamcağız fayda etmiyor. Babasının kucağındayken beni istiyor sürekli. Eşim de bana bozuluyor çocuğu kendine alıştırdın beni sevmiyor diyor.
Normal mi bu durum
Bizde 1 haftadır aynen böyleyiz. Sürekli beni istiyor. Başkasına gitse bile bi süre sonra beni istiyorArkadaşlar bebeklerinizim yavaş yavaş iyice sizinle yapışık ikiz moduna girmeye başladığını hissediyor musunuz?
Bazen arkamı döndüğümde bile çığlık atıyor. Babasında sakinleşmiyor ne yaparsa yapsın adamcağız fayda etmiyor. Babasının kucağındayken beni istiyor sürekli. Eşim de bana bozuluyor çocuğu kendine alıştırdın beni sevmiyor diyor.
Normal mi bu durum
Biz 18 gunlukken hallettik o isi. Su an hic bir problemimiz yok.Erkek anneleri doktorlarınıza sünneti sordunuz mu hiç?
Erken sünnet ettiren yada ettirmeyi düşünen var mı
Bizim kontrole var dahada fikir edinmeyin dedim
Ben dun doktorda farkettim. Muayene esnasinda bi an sedyede doktorla yalniz birakip cantasindan bisey almaya gittim. Basti cigligi arkamdan, ki babasi yanindaydi.Bizde 1 haftadır aynen böyleyiz. Sürekli beni istiyor. Başkasına gitse bile bi süre sonra beni istiyor
Aynen canım beni etrafında görmeyince büzüyor dudakları ağlamaya başlıyor.Arkadaşlar bebeklerinizim yavaş yavaş iyice sizinle yapışık ikiz moduna girmeye başladığını hissediyor musunuz?
Normal mi bu durum
Ay ne güzel anlatmışsın benimki kolikti canım zaten çok sıkıntılıydı 3 ay o yuzden kıyamadım gittiğimizde konuşacağım bakalım doktorumuzla bende küçükken yaptırmak istiyorum bez bağlanırken kolay iyileşiyormuş çevreden duyduğum kadarıylaBiz 18 gunlukken hallettik o isi. Su an hic bir problemimiz yok.
Bazı doktorlar öneriyormuş canım her konuda olduğu gibi bundada fikir ayrılıkları var. bende erken istiyorum bakalım ne diyecekSunnete engel bir durum yok demisti dr bize.1 yasindan once olsun istiyorum ben de ama detayli konusmadik henuz dr ile
Bizimki bi haftada iyilesti zaten, bakimi da kolaydi.. iyice hareketlenmeden yaptir derim ben :)Ay ne güzel anlatmışsın benimki kolikti canım zaten çok sıkıntılıydı 3 ay o yuzden kıyamadım gittiğimizde konuşacağım bakalım doktorumuzla bende küçükken yaptırmak istiyorum bez bağlanırken kolay iyileşiyormuş çevreden duyduğum kadarıyla
Çok geçmiş olsun canım herkes hasta olunca bir şekilde bulaşıyor işte umarım toparlarsınız biran önce hiç kıyamıyorum ya daha konuşmayı bilmiyorlar öksüröksür yazık yavrucaklara.Kizlar birkac gundur yoktum. Hem bebisim hem de ben cok fena grip olduk. Ufakligin atesini 24 saatte dusurebildik, 39 dereceyi gecmisti. Simdi biraz daha keyifli cok sukur. Ama oksuruk ve bogaz agrisi mahvetti oglumu, insallah bir an once toparlar diye umuyorum.
Doktoru benim hastaligimdan oturu sutumun azalmis olabilecegini soyledi ve sivi kaybi olmasin diye ara ara su vermemi istedi. Ben kasikla veriyorum suyu ve baya sevdi. Arka arkaya 5-6 kasik iciyor ama ben daha fazla vermiyorum.
Doktoru artik yogurt da baslasin dediml. Hemen mayaladim dun taze taze verdim ama pek hoslanmadi :) 2 kasiktan sonra titredi resmen cocuk urperir gibi.. ben de israr etmedim. Bugun yeniden deneyecegim.
Bu ay sonunda 6 ay muayenemiz olacak. Ondan sonra esas beslenme planimizi verecekmis doktorumuz.
Bizden haberler simdilik boyle :)
İnşallah canım şuan bile zaptetmesi zor oluyor bezini bağlarken savaştan çıkmış gibi oluyorum resmen haklısın bir an önce yaptırmak lazımBizimki bi haftada iyilesti zaten, bakimi da kolaydi.. iyice hareketlenmeden yaptir derim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?