2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

6 ay doluncaya kadar vermedim ben. Ama şimdi işin içine farklı gıdalar girdi. O yüzden vermeye çalışıyorum. Kaşıkla falan deneyeceğim artık.

6 ay doluncaya kadar vermedim ben. Ama şimdi işin içine farklı gıdalar girdi. O yüzden vermeye çalışıyorum. Kaşıkla falan deneyeceğim artık.
Zaten ek gıdaya geçtikten sonra mutlaka verilmeli canım. Bardaktan direk yada kaşıkla ver. Zamanla alisir

Ben alıştırma bardağı aldım biraz oynuyor biraz içiyor sıkıntımız yok o konuda zaten mama destekli gidiyorduk 2. aydan beri az az içiyordu şimdi daha fazla

Erkek anneleri doktorlarınıza sünneti sordunuz mu hiç?
Erken sünnet ettiren yada ettirmeyi düşünen var mı
Bizim kontrole var dahada fikir edinmeyin dedim

Herkese mrblar bi süredir takip edemiyordum sizleri baya bi sayfa birikmiş anca okuyabildim ek gıda telaşları almış herkesi tabi beni de.. benim minis de iki gün önce 6. Ayı doldurdu 5 6 gundur sırayla deniyorum bende ama sebze meyve karısık gidiyorum. Havuçla başladım elma tatlı patates muz ikişer gün denedim dünde muzun içine pirinç haşlayıp kattım ufak bi muhallebi gibi yedirdim şimdilik sorun yok gibi ama çok çok az yiyor şimdilik zamanla miktarlar artar inşallah bi hafta sonra da yoğurt ve çorbalara geçmeyi planlıyorum. İlk kizimda böyle bi sorun yaşamamıştım ama bunda sanki sutum eskisi kadar doyurmuyor gibi hissediyorum yada azaldı mi bilemedim böyle bir soru n yaşayan var mı ?

D nasil yapabilmis onu yav dissiz. Bacaksizlarin beceremedigi yok valaa.

Arkadaşlar bebeklerinizim yavaş yavaş iyice sizinle yapışık ikiz moduna girmeye başladığını hissediyor musunuz?

Bazen arkamı döndüğümde bile çığlık atıyor. Babasında sakinleşmiyor ne yaparsa yapsın adamcağız fayda etmiyor. Babasının kucağındayken beni istiyor sürekli. Eşim de bana bozuluyor çocuğu kendine alıştırdın beni sevmiyor diyor.

Normal mi bu durum

Benimki tam tersi canım ben sakinleştiremiyorum, bu durum bazen hoşuma gidiyor bazen bozuluyorum beni diğer insanlardan ayırt edemiyor sanki, babası işten gelince hareketleri değişiyor ağzının içine bakıyor

Bizde 1 haftadır aynen böyleyiz. Sürekli beni istiyor. Başkasına gitse bile bi süre sonra beni istiyor

Aynen canım beni etrafında görmeyince büzüyor dudakları ağlamaya başlıyor.
Annesiyiz tabiki düşkün olacaklar ama bu bıdıklar abartıyor bunu son zamanlarda demekki normal bir durum

Biz 18 gunlukken hallettik o isi. Su an hic bir problemimiz yok.
Ay ne güzel anlatmışsın benimki kolikti canım zaten çok sıkıntılıydı 3 ay o yuzden kıyamadım gittiğimizde konuşacağım bakalım doktorumuzla bende küçükken yaptırmak istiyorum bez bağlanırken kolay iyileşiyormuş çevreden duyduğum kadarıyla

Kizlar birkac gundur yoktum. Hem bebisim hem de ben cok fena grip olduk. Ufakligin atesini 24 saatte dusurebildik, 39 dereceyi gecmisti. Simdi biraz daha keyifli cok sukur. Ama oksuruk ve bogaz agrisi mahvetti oglumu, insallah bir an once toparlar diye umuyorum.

Doktoru benim hastaligimdan oturu sutumun azalmis olabilecegini soyledi ve sivi kaybi olmasin diye ara ara su vermemi istedi. Ben kasikla veriyorum suyu ve baya sevdi. Arka arkaya 5-6 kasik iciyor ama ben daha fazla vermiyorum.

Doktoru artik yogurt da baslasin dediml. Hemen mayaladim dun taze taze verdim ama pek hoslanmadi :) 2 kasiktan sonra titredi resmen cocuk urperir gibi.. ben de israr etmedim. Bugun yeniden deneyecegim.

Bu ay sonunda 6 ay muayenemiz olacak. Ondan sonra esas beslenme planimizi verecekmis doktorumuz.

Bizden haberler simdilik boyle :)

Bizimki bi haftada iyilesti zaten, bakimi da kolaydi.. iyice hareketlenmeden yaptir derim ben :)

Çok geçmiş olsun canım herkes hasta olunca bir şekilde bulaşıyor işte umarım toparlarsınız biran önce hiç kıyamıyorum ya daha konuşmayı bilmiyorlar öksüröksür yazık yavrucaklara.
Sevmediyse bırakmakla iyi yapmışsın tekrar denersin. Karnının tam olarak aç olduğu zamanı bekle o zaman yedir tekrar. Biz ek gıdayı 4.5 aylıkken almaya başladık epey yol katlettikleri o konuda tek sıkıntımız meyveler yiyor ama yüzünü buruşturuyor ve az az yiyor. Üstelik meyve püresi ile başladık ek gıdaya 2 hafta sadece elma armut muz yedi. O zamanlar yiyordu ama şimdi sebze püresini meyvelerden daha iyi yiyor şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…