2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynı durum bizde de var canım.. hatta uykuda bile..daha önceleri beşiğinde uyuyodu şimdi sadece kucağımda yada yanımda..

Bu arada gülsima desteksiz oturabiliyor mu canım ben deniyorum oturamıyor

Aynı durum bizde de var canım.. hatta uykuda bile..daha önceleri beşiğinde uyuyodu şimdi sadece kucağımda yada yanımda..

Bu arada gülsima desteksiz oturabiliyor mu canım ben deniyorum oturamıyor

Anladım canımm

Desteksiz sadece 3-5 sn durabiliyor canım daha desteksiz otutmaları için erken diye biliyorum endişelenme

Hahaha çok güldüm vallahi aynı durum bizdede var. Biraz dinleneyim diye banasına veriyorum oğlumu birkaç dakika sonra yangından kaçar gibi bemim kıcağıma geliyor yere koyduğumda da emekleye emekleye yanıma gelip kucağıma çıkmaya çalışıyo :) sıpa

İnşallah canım şuan bile zaptetmesi zor oluyor bezini bağlarken savaştan çıkmış gibi oluyorum resmen haklısın bir an önce yaptırmak lazım

Ben oğlumu 4 aylikken sunnet ettirdim cnm
lokal anestezi ile. Zaten 1 yas altina genel yapmiyorlar.
soyle soylim ben ve esim zor zaptettik operasyon sirasinda.
Ne oyuncak varsa hepsini almistim yanima sarkilar kirmizi balik falan filan zor durdu sıkılio tabi cocuk 45 dk ayaklar bagli hareket edemeyince cok sıkıldı.onun disinda aglamasi falan olmadi yani .
iyilesme sureci kolay cnm en gec 10gune iyilesiyor.

Sizede simdiden kolayliklar dilerim ins kolaycacik atlatirsiniz sizde.

Emekliyor mu maşallah ne zaman doğmuştu?

Erkek anneleri doktorlarınıza sünneti sordunuz mu hiç?
Erken sünnet ettiren yada ettirmeyi düşünen var mı
Bizim kontrole var dahada fikir edinmeyin dedim
Ben yenidoğan yaptıramadım küvezde kaldı diye. Sonra 4 aylıkta gttik sünnet için ama vakti geçmiş ve genel anesteziyle yaparız dediler. Ancak 1,5 2 yaşına kadar pipileri şişman oluyor, bekleyin o zaman yaptırın veya 6-7 yaşında dediler bize

Aslında zararı olmaz dememek lazım, yaygın görülen böbrek taşı ve kumunun sebebi olduğu düşünülüyormuş, türkiyedeki iyi sulardaki mineral ve kireçin bebek böbrekleri için fazla olduğu da. Nasıl kedi köpek her hayvan yavrusunu belli bir süre sadece sütüyle bekliyorsa bizim de öyle yapmamız lazım. Ama işin içine az miktarda bile mama girmişse o zaman bence de az da olsa mutlaka su verilmeli.

İnşallah canım nediyecek bakalım doktor. şimdi hiçzaptedilmez ki aşılabilir zor tuttuk

Her doktor farklı söylüyor canım bakalım bizimki ne diyecek 6_7 geç de bekleyin derse 1 yaşını geçince yaptırmak lazım o zaman

Kızlar , kizim 6. aAy aşısinı oldu.bas çevresi ölçüm u nde 42 çıktı.buyuk mu diye sordum. Hemşire de ne büyük dedi ne küçük. Sistem e giriş yaptımanormal ggörurse uyarı dedi . Benimde aklıma takıldı .nNormal değil mi diye.
sizin( kiz)bebekler kaçcm aacaba? 13 haziran dogumlu.

3 5 sn mi kizlar benimki baya oturuyor ya birakiyorum oturarak oynuyor yuzstude emeklemeye calisiyor mama sandalyesindede oturuyor tek basinada 15 -20 dk kadar oturur bazen bazen iki defa uc defa daha kisa sureli.. bide hep ayakta duruyor bu aralar hoppala dusunen var mi zararli almiycam kararliyim diyordum ama :)

Canım çok önceden otutturmadım başladıysanız oturması normal , ablam 4.5 aylıkken destekli otutturmaya başladı ,5.5 aylıkken desteksiz otutturuyordu, ben 6. Ayda önüne 3-4 tane yastık koyarak otutturmaya başladım , bugun yastıksız duruyor ,16 Haziran doğumluyuz tam 16 Aralık'ta başladım , la Zararlı değil doktorlar yarım saate izin veriyorlar diye biliyorum zaten bebekte 10-15 dakikadan sonra sıkılır ... Almanda bir sakınca yok , ama en fazla 2-3 ay kullanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…