- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #53.341
Aynı durum bizde de var canım.. hatta uykuda bile..daha önceleri beşiğinde uyuyodu şimdi sadece kucağımda yada yanımda..Arkadaşlar bebeklerinizim yavaş yavaş iyice sizinle yapışık ikiz moduna girmeye başladığını hissediyor musunuz?
Bazen arkamı döndüğümde bile çığlık atıyor. Babasında sakinleşmiyor ne yaparsa yapsın adamcağız fayda etmiyor. Babasının kucağındayken beni istiyor sürekli. Eşim de bana bozuluyor çocuğu kendine alıştırdın beni sevmiyor diyor.
Normal mi bu durum
Aynı durum bizde de var canım.. hatta uykuda bile..daha önceleri beşiğinde uyuyodu şimdi sadece kucağımda yada yanımda..
Bu arada gülsima desteksiz oturabiliyor mu canım ben deniyorum oturamıyor
Aynen 3 5 snAnladım canımm
Desteksiz sadece 3-5 sn durabiliyor canım daha desteksiz otutmaları için erken diye biliyorum endişelenme
Arkadaşlar bebeklerinizim yavaş yavaş iyice sizinle yapışık ikiz moduna girmeye başladığını hissediyor musunuz?
Bazen arkamı döndüğümde bile çığlık atıyor. Babasında sakinleşmiyor ne yaparsa yapsın adamcağız fayda etmiyor. Babasının kucağındayken beni istiyor sürekli. Eşim de bana bozuluyor çocuğu kendine alıştırdın beni sevmiyor diyor.
Normal mi bu durum
İnşallah canım şuan bile zaptetmesi zor oluyor bezini bağlarken savaştan çıkmış gibi oluyorum resmen haklısın bir an önce yaptırmak lazım
Hahaha çok güldüm vallahi aynı durum bizdede var. Biraz dinleneyim diye banasına veriyorum oğlumu birkaç dakika sonra yangından kaçar gibi bemim kıcağıma geliyor yere koyduğumda da emekleye emekleye yanıma gelip kucağıma çıkmaya çalışıyo :) sıpa
Emekliyor mu maşallah ne zaman doğmuştu?
Ben yenidoğan yaptıramadım küvezde kaldı diye. Sonra 4 aylıkta gttik sünnet için ama vakti geçmiş ve genel anesteziyle yaparız dediler. Ancak 1,5 2 yaşına kadar pipileri şişman oluyor, bekleyin o zaman yaptırın veya 6-7 yaşında dediler bizeErkek anneleri doktorlarınıza sünneti sordunuz mu hiç?
Erken sünnet ettiren yada ettirmeyi düşünen var mı
Bizim kontrole var dahada fikir edinmeyin dedim
Bu ne çok fena olmuş, hemen doktora götürün ah yavrum yazıkEki Görüntüle 1926709 Kızlar başına böyle bi şey gelen var mııı
Sizce ne
Krem olarak ne verdi doktorunuz
Aslında zararı olmaz dememek lazım, yaygın görülen böbrek taşı ve kumunun sebebi olduğu düşünülüyormuş, türkiyedeki iyi sulardaki mineral ve kireçin bebek böbrekleri için fazla olduğu da. Nasıl kedi köpek her hayvan yavrusunu belli bir süre sadece sütüyle bekliyorsa bizim de öyle yapmamız lazım. Ama işin içine az miktarda bile mama girmişse o zaman bence de az da olsa mutlaka su verilmeli.ben 20 günlükten beri verdiğim için. suyu bayağı içiyo. suyun zararı olmaz cnm ver sen. doktorlar anne sütünden alıyo diyorlar. alıyordur da. Ama ben kabullenemedim. susuz hayat olmaz saf su, direkt içmeli yani. annem bize de vermiş. su bu zararı yokki. sen bilirsin cnm yine de. bizim ki bir biberon bitiriyo. her mamadan sonra, yer ek gıdadan sonra 5 6 yudum çekiyo muhakkak. gece de yatmadan veriyorum.
Evet fena çok fena verdiği rahatsızlık çabasıBu ne çok fena olmuş, hemen doktora götürün ah yavrum yazık
Çok geçmiş olsun neden oldu ki? Yediği bisey mı dokundu? Vucudunun Başka yerindede var mi?Evet fena çok fena verdiği rahatsızlık çabası
İki ayrı doktorun verdiği kremler işe yaramadı maalesef artık üçüncü doktora kısmet
Çok geçmiş olsun canım iyi bir cildiyeci bul bence alerji olmuş kesin yediği birsey dokunmuştur kıyamam ki kaşınıyordur o en kısa surede geçer inşallahEki Görüntüle 1926709 Kızlar başına böyle bi şey gelen var mııı
Sizce ne
İnşallah canım nediyecek bakalım doktor. şimdi hiçzaptedilmez ki aşılabilir zor tuttukBen oğlumu 4 aylikken sunnet ettirdim cnm
lokal anestezi ile. Zaten 1 yas altina genel yapmiyorlar.
soyle soylim ben ve esim zor zaptettik operasyon sirasinda.
Ne oyuncak varsa hepsini almistim yanima sarkilar kirmizi balik falan filan zor durdu sıkılio tabi cocuk 45 dk ayaklar bagli hareket edemeyince cok sıkıldı.onun disinda aglamasi falan olmadi yani .
iyilesme sureci kolay cnm en gec 10gune iyilesiyor.
Sizede simdiden kolayliklar dilerim ins kolaycacik atlatirsiniz sizde.
Her doktor farklı söylüyor canım bakalım bizimki ne diyecek 6_7 geç de bekleyin derse 1 yaşını geçince yaptırmak lazım o zamanBen yenidoğan yaptıramadım küvezde kaldı diye. Sonra 4 aylıkta gttik sünnet için ama vakti geçmiş ve genel anesteziyle yaparız dediler. Ancak 1,5 2 yaşına kadar pipileri şişman oluyor, bekleyin o zaman yaptırın veya 6-7 yaşında dediler bize
Çok geçmiş olsun canım , alerji konusunda uzman bir çocuk doktoruma gitmeni tavsiye ederimEki Görüntüle 1926709 Kızlar başına böyle bi şey gelen var mııı
Sizce ne
Canım çok önceden otutturmadım başladıysanız oturması normal , ablam 4.5 aylıkken destekli otutturmaya başladı ,5.5 aylıkken desteksiz otutturuyordu, ben 6. Ayda önüne 3-4 tane yastık koyarak otutturmaya başladım , bugun yastıksız duruyor ,16 Haziran doğumluyuz tam 16 Aralık'ta başladım ,3 5 sn mi kizlar benimki baya oturuyor ya birakiyorum oturarak oynuyor yuzstude emeklemeye calisiyor mama sandalyesindede oturuyor tek basinada 15 -20 dk kadar oturur bazen bazen iki defa uc defa daha kisa sureli.. bide hep ayakta duruyor bu aralar hoppala dusunen var mi zararli almiycam kararliyim diyordum ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?