- 24 Nisan 2014
- 781
- 1.170
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #53.301
Kan sayısını kendi doktorumuzda yaptıracağımızı söyledim ben de ama aşıları orda yaptıracağım. Benim derdim aslında aşının ertesi günü kan sayımı çocuğumu çok tedirgin eder mi. Ama aşıyı ihmal etmemem gerekiyor ve kana da baktırmak lazım çünkü kan ilacı kullanmadım oğluma. Sadece anne sütüyle beslendiğini için kansızlık olabilme ihtimali vardır küçük de olsabiz kan sayımızı geçen hafta kendi doktorumuza yaptırdık. Sağlık ocağına tekrar yaptırmıcam. damarları ince olduğıu için bulamadılar. onun la beraber ben de ağladım. çok zor ya. minicik kollarını ellerini mahvettiler. morardı resmen sağ kolundaki bulamadıkları damarcığı. en sonunda bilekten aldılar. yazık yavrulara. bizimde haftaya aşıları. ama ben yaptırmıcam isterse kan sayımı. o raporu götürcem yanımda. çok ağladı. morardı yavrum
Kan sayısını kendi doktorumuzda yaptıracağımızı söyledim ben de ama aşıları orda yaptıracağım. Benim derdim aslında aşının ertesi günü kan sayımı çocuğumu çok tedirgin eder mi. Ama aşıyı ihmal etmemem gerekiyor ve kana da baktırmak lazım çünkü kan ilacı kullanmadım oğluma. Sadece anne sütüyle beslendiğini için kansızlık olabilme ihtimali vardır küçük de olsabiz kan sayımızı geçen hafta kendi doktorumuza yaptırdık. Sağlık ocağına tekrar yaptırmıcam. damarları ince olduğıu için bulamadılar. onun la beraber ben de ağladım. çok zor ya. minicik kollarını ellerini mahvettiler. morardı resmen sağ kolundaki bulamadıkları damarcığı. en sonunda bilekten aldılar. yazık yavrulara. bizimde haftaya aşıları. ama ben yaptırmıcam isterse kan sayımı. o raporu götürcem yanımda. çok ağladı. morardı yavrum
Küçük oldukları için herhangi bisey kullanamayacağımizi dusunmustum bebeklere özel kremleeden kullanabilirim yani teşekkür ederim sabamed kullanıyorum genelde yine onun kremini alayim yaniHipp'in losyonunu kullanıyoruz biz.
Sebamed önermişti aslında doktorumuz ama baktığım yerde bu vardı bunu aldık. Çok da memnun kaldık.
Küçük oldukları için herhangi bisey kullanamayacağımizi dusunmustum bebeklere özel kremleeden kullanabilirim yani teşekkür ederim sabamed kullanıyorum genelde yine onun kremini alayim yani
Kan sayısını kendi doktorumuzda yaptıracağımızı söyledim ben de ama aşıları orda yaptıracağım. Benim derdim aslında aşının ertesi günü kan sayımı çocuğumu çok tedirgin eder mi. Ama aşıyı ihmal etmemem gerekiyor ve kana da baktırmak lazım çünkü kan ilacı kullanmadım oğluma. Sadece anne sütüyle beslendiğini için kansızlık olabilme ihtimali vardır küçük de olsa
Ben de öyle karar verdim cnm. Az önce sağlık ocağıyla konuştum onlar da o şekilde yönlendirdiİşini bilen bir hemşireye yaptırırsanız sıkıntı olmaz. Bizden aldıkları gibi olmuyor çünkü kan alma işlemi. Ovalamaları gerekiyor. Eli hafif birine denk gelirseniz ağlatmadan bile hallettirebilirsiniz. Ben önce aşıyı ertesi gün kan alma işlemlerini yaptırmıştım.
Zıplama dışında aynı cnm. Banyo filesinde bile ayağı kalkıyor ama dört ayak üstünde duramıyor. Emekleme emaresi hiç yokya kızlar bir tek bnim oğlan emeklemeyek heralde. hep ayaklarının üstünde yere basmak istiyo. zıplıyo, ayaklarını dünden beri ileri atıyo. oturduğu yerde bile vücudunu zıplatıyo desteksiz oturuyo artık. biz alıştırmadık buna. kendi yapıyo, ağlarken gülerken sürekli durmadan. herkes yeter demeye başladı evde. yerde odan odaya geziyoruz zıplayarak.
yüz üstü 5 dakika sabrı yok yatmaya hemen sırt üstü dönüyo. ne yaptıysak olmuyo. istemiyo yüz üstü yatmayı. yatırınca ayaklarından ittiriyoruz ama o hemen sırt üstü atıyo kendini. nasıl alıştırdınız ya. bıktım zıplama olayından. kollarımız kopuyo. kucakta da istemiyo. illaki yere basacak.
bizimki de biberondan mama içme sevdalısı hala :))sanmıyorum tiksnmez. o günlerde sıkıntısı vardır ki yememiştir. pes etme. arttık bir kere ek gıdaya başladınmı bırakamazsın dedi. doktorum. sen yemeyi sevmeyince yemeğini kesiyo musun dedi. onu verme başka şey dene. yemezse başka şeyler ver dedi. ama yemek kesilmez yani. benm oğlan da mamayı bıraktı bırakacak. full ek gıda yiyo. dün örneğin sabah kahvaltısından sonra 30 cc mama yaptım içmedi. döktüm. öğlen 120 cc mama yaptım döktüm. bari tarhana yapim dedim. onu içti tabağı sıyırdı. ardından yine 30 cc mama yaptım döktüm. saat 4 gibi yine mama yaptım 40 cc içti gerisini döktüm. bizimle beraber tavuk çorbası içti biraz un helvası yedi. portakal yedi kalktı sofradan. dün resmen sadece akşam saat 9da yatmadan 180 cc mama içti. bu kadar. bugün napıcak kayın validemle merak ediyorum. bizi resmen masrafa sokuyo mama ziyanı yaparak diyo eşim.
:) bizimki artık biberona olan sinirinden dişi hiç olmamasına rağmen kocaman bir yarık açmış. ben de diyodum bu çocuk su içerken niye boğuluyo. lukluk diye yuutarken ses çıkıyo. meğersem boylamasına bi parmağın girdiği kadar delik var :)bizimki de biberondan mama içme sevdalısı hala :))
Dişi çıksa ne yapacak acaba :):) bizimki artık biberona olan sinirinden dişi hiç olmamasına rağmen kocaman bir yarık açmış. ben de diyodum bu çocuk su içerken niye boğuluyo. lukluk diye yuutarken ses çıkıyo. meğersem boylamasına bi parmağın girdiği kadar delik var :)
daha oda oda gezmeye başlamadı peşimden ama bulunduğumuz odada illaki parke olan yere gidesi geliyor :) terlikler çok ilgisini çekiyor özellikle resmen koşarak gitcek nerdenyse:)) temiz tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince, sirkeli suyla siliyorum yerleri. peşinden koşturuyor yani daha şimdiden ben alıp halının üzerine koyuyorum o hoop tekrar halının dışına çıkıyor.iş yapmak daha imkansız hale gelecek zamanla. böyle yani
aynen öyle :) değişik değişik huylarDişi çıksa ne yapacak acaba :)
ben 20 günlükten beri veriyorum. Susuz insan mı olur diyip verdim valla. ilk 60 gün emdiği için çok az bir iki kere su verdim. mamaya geçince küçük bir biberon aventin, günde bir şişeyi bitirtiyoruz.Kızlar ben bebişime su içiremiyorum.
Siz nasıl başarıyorsunuz? Ne kadar veriyorsunuz suyu günde?
Hoşgeldin canım. Benim kız sadece geri it-türk yor kendini henüz emeklemeye baslayamadiSelam kızlar benim oğlum da 19 haziran doğumlu :) 2-3 gündür emeklemeye başladı bizim minik. Tam emekleme denmez de işte kendini kaldırıp kaldırıp ileri atıyormerak ediyorum sizin bebişler de emekliyor mu yoksa benimki mi yaramaz çıktı?
Ben henüz vermiyorum. Arada 2-3 çay kaşığı belkiKızlar ben bebişime su içiremiyorum.
Ben hafif hafif vermeye başladım. Bebekler suyu sevmezmiş, hakkaten oğlum da suratını bir garip yapıyordu.şimdi sıcak olmasa da ılık veriyorum veya rezene katıp veriyorum ozaman nsyıls bayıla içiyor. Bu hafta aventin alıştırma bardağını aldım, bşr garipsedi önce, sonra tuttu eliyle aldı.Kızlar ben bebişime su içiremiyorum.
ben 20 günlükten beri verdiğim için. suyu bayağı içiyo. suyun zararı olmaz cnm ver sen. doktorlar anne sütünden alıyo diyorlar. alıyordur da. Ama ben kabullenemedim. susuz hayat olmaz saf su, direkt içmeli yani. annem bize de vermiş. su bu zararı yokki. sen bilirsin cnm yine de. bizim ki bir biberon bitiriyo. her mamadan sonra, yer ek gıdadan sonra 5 6 yudum çekiyo muhakkak. gece de yatmadan veriyorum.A anneysenmutlusunkimyager1508 HK77
Ufaktan ek gıdaya geçince vereyim dedim ama pek heveslisi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?