2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kan sayısını kendi doktorumuzda yaptıracağımızı söyledim ben de ama aşıları orda yaptıracağım. Benim derdim aslında aşının ertesi günü kan sayımı çocuğumu çok tedirgin eder mi. Ama aşıyı ihmal etmemem gerekiyor ve kana da baktırmak lazım çünkü kan ilacı kullanmadım oğluma. Sadece anne sütüyle beslendiğini için kansızlık olabilme ihtimali vardır küçük de olsa

Kan sayısını kendi doktorumuzda yaptıracağımızı söyledim ben de ama aşıları orda yaptıracağım. Benim derdim aslında aşının ertesi günü kan sayımı çocuğumu çok tedirgin eder mi. Ama aşıyı ihmal etmemem gerekiyor ve kana da baktırmak lazım çünkü kan ilacı kullanmadım oğluma. Sadece anne sütüyle beslendiğini için kansızlık olabilme ihtimali vardır küçük de olsa

Hipp'in losyonunu kullanıyoruz biz.
Sebamed önermişti aslında doktorumuz ama baktığım yerde bu vardı bunu aldık. Çok da memnun kaldık.
Küçük oldukları için herhangi bisey kullanamayacağımizi dusunmustum bebeklere özel kremleeden kullanabilirim yani teşekkür ederim sabamed kullanıyorum genelde yine onun kremini alayim yani

Küçük oldukları için herhangi bisey kullanamayacağımizi dusunmustum bebeklere özel kremleeden kullanabilirim yani teşekkür ederim sabamed kullanıyorum genelde yine onun kremini alayim yani

Bende öyle düşünüyordum. Ama doktorumuz bebeğimin cildini kuru bulunca önerdi. Bende aldım sıkıntıda yaratmadı çok şükür.

Rica ederim :)

İşini bilen bir hemşireye yaptırırsanız sıkıntı olmaz. Bizden aldıkları gibi olmuyor çünkü kan alma işlemi. Ovalamaları gerekiyor. Eli hafif birine denk gelirseniz ağlatmadan bile hallettirebilirsiniz. Ben önce aşıyı ertesi gün kan alma işlemlerini yaptırmıştım.

Ben de öyle karar verdim cnm. Az önce sağlık ocağıyla konuştum onlar da o şekilde yönlendirdi

Zıplama dışında aynı cnm. Banyo filesinde bile ayağı kalkıyor ama dört ayak üstünde duramıyor. Emekleme emaresi hiç yok

Bizim saglık ocağı kan sayımı fln demedi hiç doktor kontrolümüzde ayın 24 ünde
Sağlık ocağı çok ilgisiz o konuda hiç sevmiyorum o yüzden çocuğu kontrol için düzenli olarak birde doktora götürmek en doğrusu benim için

bizimki de biberondan mama içme sevdalısı hala :))

bizimki de biberondan mama içme sevdalısı hala :))
:) bizimki artık biberona olan sinirinden dişi hiç olmamasına rağmen kocaman bir yarık açmış. ben de diyodum bu çocuk su içerken niye boğuluyo. lukluk diye yuutarken ses çıkıyo. meğersem boylamasına bi parmağın girdiği kadar delik var :)

Dişi çıksa ne yapacak acaba :)

Allah bağışlasın

Selam kızlar benim oğlum da 19 haziran doğumlu :) 2-3 gündür emeklemeye başladı bizim minik. Tam emekleme denmez de işte kendini kaldırıp kaldırıp ileri atıyor merak ediyorum sizin bebişler de emekliyor mu yoksa benimki mi yaramaz çıktı?

Dişi çıksa ne yapacak acaba :)
aynen öyle :) değişik değişik huylar
Kızlar ben bebişime su içiremiyorum.
Siz nasıl başarıyorsunuz? Ne kadar veriyorsunuz suyu günde?
ben 20 günlükten beri veriyorum. Susuz insan mı olur diyip verdim valla. ilk 60 gün emdiği için çok az bir iki kere su verdim. mamaya geçince küçük bir biberon aventin, günde bir şişeyi bitirtiyoruz.

Hoşgeldin canım. Benim kız sadece geri it-türk yor kendini henüz emeklemeye baslayamadi

Kızlar ben bebişime su içiremiyorum.
Siz nasıl başarıyorsunuz? Ne kadar veriyorsunuz suyu günde?
Ben hafif hafif vermeye başladım. Bebekler suyu sevmezmiş, hakkaten oğlum da suratını bir garip yapıyordu.şimdi sıcak olmasa da ılık veriyorum veya rezene katıp veriyorum ozaman nsyıls bayıla içiyor. Bu hafta aventin alıştırma bardağını aldım, bşr garipsedi önce, sonra tuttu eliyle aldı.

A anneysenmutlusun kimyager1508 HK77
Ufaktan ek gıdaya geçince vereyim dedim ama pek heveslisi değil.
ben 20 günlükten beri verdiğim için. suyu bayağı içiyo. suyun zararı olmaz cnm ver sen. doktorlar anne sütünden alıyo diyorlar. alıyordur da. Ama ben kabullenemedim. susuz hayat olmaz saf su, direkt içmeli yani. annem bize de vermiş. su bu zararı yokki. sen bilirsin cnm yine de. bizim ki bir biberon bitiriyo. her mamadan sonra, yer ek gıdadan sonra 5 6 yudum çekiyo muhakkak. gece de yatmadan veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…