- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #53.481
Benimkide çöp oldu canım yemedi. Burada bir arkadas yazmıştı pirinç ununu üzerindeki tarife göre pişirip içine mama ilave ettim 2-3 ölçek. Tabi fazla oldu sen ölçüyü yarıya indirip yap. Pes etmedim yarın bende yarım ölçü yapacağımtekrar umarım severMuhallebi için tarif verebilir misin?
2 kere denedim ikisi de çöp oldu :/
Amin canım inşallah. Herşey onlar için. Yazın sık banyoya alıştılar şimdi zor oluyor hakikaten. Ben kaç gündür gribim evde maskeyle dolaşıyorum buluşacak diye korkuyorum şuan için iyi bakalım.
Akşam banyoda yaptırdık. Ben uykusu iyice gelince yaptırıyorum banyosunu mışılmışıl uyuyor sarıyorum sıcacık. Tek sıkıntım şapka. uykuda bile olsa farkedip çıkartıyor kafasını üşütecek diye içim rahat etmiyor gece kaç kere kalkıp bakıyorum giydiriyorum tekrar uyanıyorum şapka çıkmış. Rahatına düşkün bizimki
Hayırlı olsun canım sağlıkla al bebeğini kucağınaHerkese günaydın kızlar.Beni hatırlar mısınız bilmiyorum ama bende haziran annesiydim.Şimdi de ağustos annesi olucam sanırım.planlı bir gebelik olmamasına rağmen alıştım sanırım.Benim gibi olan ya da düşünen yok mu henüz?
canım benimkide öyle banyoya girince altın bulmuş gibi seviniyo bizde haftada 1 e indirdik banyo yapınca keyfi geliyo meleğimin
Maşallah canım, Allah tamamına erdirsin. VallaPembeLokum niyetliydi, ona gaz olursunuz şimdi :)
Herkese günaydın kızlar.Beni hatırlar mısınız bilmiyorum ama bende haziran annesiydim.Şimdi de ağustos annesi olucam sanırım.planlı bir gebelik olmamasına rağmen alıştım sanırım.Benim gibi olan ya da düşünen yok mu henüz?
Şapka işine çözüm bulmak lazım. Dışarıya çıkarken bere giydiriyorum eliyle sağa sola çekiştirip bağırıyor birde sinirli ki sorma. kaşları çatıp hızlı nefes alıp vererek bir bakışı var bana tam kopmalık.Bizimkinde de şapka durmuyor ya:))
Geçmiş olsun sana da canım
Şapka işine çözüm bulmak lazım. Dışarıya çıkarken bere giydiriyorum eliyle sağa sola çekiştirip bağırıyor birde sinirli ki sorma. kaşları çatıp hızlı nefes alıp vererek bir bakışı var bana tam kopmalık.
Sağol canım geçti şükür bebeğime bulaşmadan.
Aynen öyle. Bizi bu kışta eve kapatacak bu bıdıklar:)İyi cnm sevindimm
Çok soğukta dışarı çıkmamak çözüm olacak sanırım şapka konusunda :)
Can'ım ben ilk 3 ay emzirebildim o yüzden o konuda bir sıkıntım yok ama oğluma sevgim ve ilgim ikiye bölünecek biraz o korkutuyor beni.Benim doktorum da hiçbir sıkıntının olmayacağını söyledi ilk doğumum çok kolay ve ağrısız olmuştu umarım bu da öyle olur.İnşaallah Allah en yakın Zaman'da sana da nasip eder.Bu Arada eşim korunurken ben hamile kaldım geri çekilme yöntemi falan değil yani bildiğin prezarvatifle.Nasip herhalde doktora sordum %96 olmaman gerekiyordu dedi.Hayırlı olsun canım ben de düşünüyorum 2017 annesi olmayı :) ben istiyorum eşim de istiyor ama bazen kızımız bizi çok zorlayınca vazgeçer gibi olıyoruz bakalım nasip olacak mı
Keşke ben de kazara hamile kalsam
Daha sık gel buraya konuşalımm
Bebeğini emziriyor musun? Benim doğumumu eden doktor prof cnm hamile kalabilir miyim diye sordum (sezaryenliyim) kalabilirsim ve bebeğini sütten kesme dedi
Can'ım ben ilk 3 ay emzirebildim o yüzden o konuda bir sıkıntım yok ama oğluma sevgim ve ilgim ikiye bölünecek biraz o korkutuyor beni.Benim doktorum da hiçbir sıkıntının olmayacağını söyledi ilk doğumum çok kolay ve ağrısız olmuştu umarım bu da öyle olur.İnşaallah Allah en yakın Zaman'da sana da nasip eder.Bu Arada eşim korunurken ben hamile kaldım geri çekilme yöntemi falan değil yani bildiğin prezarvatifle.Nasip herhalde doktora sordum %96 olmaman gerekiyordu dedi.
Can'ım ben ilk 3 ay emzirebildim o yüzden o konuda bir sıkıntım yok ama oğluma sevgim ve ilgim ikiye bölünecek biraz o korkutuyor beni.Benim doktorum da hiçbir sıkıntının olmayacağını söyledi ilk doğumum çok kolay ve ağrısız olmuştu umarım bu da öyle olur.İnşaallah Allah en yakın Zaman'da sana da nasip eder.Bu Arada eşim korunurken ben hamile kaldım geri çekilme yöntemi falan değil yani bildiğin prezarvatifle.Nasip herhalde doktora sordum %96 olmaman gerekiyordu dedi.
Sağol amin inşaallah .Aslında ilk duyduğumda üzülmüştüm ama şimdi alıştım sayılırFlower3516 gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah. Nasıl bir duygu hemencecik hamilr kalmak? Ben de 2017 yaz bitimi ikinci için çalışmalara başlayacağım inşallah.
Canım nasip o işler. Bende prezervatifle korunurken hamile kalmıştım. Birde o ara grip olduğum için bir sürü ilaç kullanmıştım bilmediğim için. neyse ki bir sıkıntı olmadı. Sen sıkıntı yapma ikisinede yetersin. şimdi zor gibi geliyor bize ama çoçuk her daim ilgiye muhtaç biraz büyüyünce daha zor olur kıskanır vs. şimdi iki arkadaş gibi büyürler işte insallahCan'ım ben ilk 3 ay emzirebildim o yüzden o konuda bir sıkıntım yok ama oğluma sevgim ve ilgim ikiye bölünecek biraz o korkutuyor beni.Benim doktorum da hiçbir sıkıntının olmayacağını söyledi ilk doğumum çok kolay ve ağrısız olmuştu umarım bu da öyle olur.İnşaallah Allah en yakın Zaman'da sana da nasip eder.Bu Arada eşim korunurken ben hamile kaldım geri çekilme yöntemi falan değil yani bildiğin prezarvatifle.Nasip herhalde doktora sordum %96 olmaman gerekiyordu dedi.
Çok istiyorsun sen canım inşallah biran önce nasip olur.sonradan gördüm cnm 3 ay emzirdim yazmışsın ben kızımı halen emziriyorum mama da vermedik sadece anne sütüyle beslendi
Ben 2.yi çok istşyorum korkum kızımı emzirememek o zaman vicdan azabı çekerim (ağır istifra bulantı yüzünden çok zor geçti kızıma hamileliğim) ve sezaryen yüzünden çok çok çok acı çrktim zor ayağa kalktım işte her şey olumsuz ama ben boy boy çocuklarım olsun istyorum
O nedenle diyorum ya keşke kazaran hamile kalsam ztn niyetim var
Biz ilkel yöntemi kullanıyoruz ama kaza olmuyor
İyice acıksın keçin, bakalım o zaman ne yapacak :)Ah canım bende öyle biliyorum ama bizimki tersine gidiyor. meyveye başlamış olmamıza rağmen artık meyveleri yemiyor varsa yoksa sebze püresi. eee hep aynı verdikten sonrada ek gıdanın ne anlamı kalıyor. bugün pirinç unundan muhallebi yaptım ağzını bir kilitledi açmadı inatçı keçi
Yok canım huysuz benim oğlumİyice acıksın keçin, bakalım o zaman ne yapacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?