2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bişey sorucam ek gıdayı doyumluk vermiyoruz değil mi halen. Ben yoğurdu yarım çay bardağı kadar, çorbayı da ondan biraz fazla veriyorum. Meyve 1/4 Kalanı da kendim yiyorum hep :)
Sana ve bebeğine kalmış canım. Benim doktorum öğün önerdi bende onu dinliyorum kahvaltı kahvaltıdan 1 saat sonra süt yada mama öğlen sebze püresi yada uygun bir çorba ve yoğurt ondan 1 -2 saat sonra meyve Kalan zamanda süt yada mama yani 2 öğün şimdilik

Haziran anneleri bende agustos annesiyim 4 aylik kizim var.anneannede gezmedeyiz kizim burnu tikandi aksi gibi yanima burun aspiratoru ve serum fizyolojide almamistim.cunku boule sikintimiz yoktu.cok huysuz agliyor burnu hisir hisir nasil temizlerim burnunu evdeki imkanlarla.

1.Çocuğunuza düzenli olarak serum fizyolojik kullanarak (bir tür hijyenik su) burun temizliğini sağlayabilirsiniz. Evde hazırlamak isterseniz, bir su bardağı kaynatılıp soğutulmuş su içine 1 çay kaşığı karbonat ve bir çay kaşığı kaya tuzu koyarak karıştırmanız yeterli. Acil şifalar dilerim

Tuzlu suyla açılıyor.bir iki damla damla ve yastık ta yatır biraz yüksekce.bir de emzirirken yüzüstü emzirir sen bir nebze rahatlar.
Geçmiş olsun bebise

Bişey sorucam ek gıdayı doyumluk vermiyoruz değil mi halen. Ben yoğurdu yarım çay bardağı kadar, çorbayı da ondan biraz fazla veriyorum. Meyve 1/4 Kalanı da kendim yiyorum hep :)
Seda arkadaş n da dediği gibi bebeği ne kalmış birşey.eger yiyorsa doyac ak kadar bir öğünde tabiki yesin.
Ben maalesef yediremiyorun kizima .hala tadımlık gidiyoruz.cunku çok kötü kusuyor burnundan ağzından fiskirtti kaç defa.korkuyorum artik bende.
Bir kaşık yogurt yediriyorum.bugun bal kabağı,patates,hqvuc yaptım azıcık, bir kasikta ogure ogure yedi. Senin kimse böyle sorun yoksa bence yedirmelsin.

Anladım Can'ım emzirme işini hallettikten sonra düşün o Zaman vicdanen rahat olursun birde her hamilelik farklı oluyor belki bu sefer ağır geçmeyebilir.Allah hayırlı Zaman'da hayırlısını versin inşallah.Bana 2 çocuk yeter aslında ama doktoruma kalsa 3 ten sonra tüpleri bağlat diyor.Bu Arada heran kazaylada hamile kalabilirsin tabii.

Amin Can'ım sağol.Evet ben lohusalık biter bitmez Regl oldum ve düzenli bir şekilde.oğlumada ilk gecede hamile kalmıştım bu da sürpriz oldu korunurken Nasıl oldu bende anlamadım bir de ucuz bir marka olsa yırtıldı falan dicem ama en pahalısını kullanıyorduk.Nasip diyorum artık Allah böyle uygun görmüş

Sağol Can'ım desteğin için.Ben de öyle düşünüp kendimi avutuyorum

benimkide 3 gün arayla alt dişleri patlattı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…