- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #53.501
Sana ve bebeğine kalmış canım. Benim doktorum öğün önerdi bende onu dinliyorum kahvaltı kahvaltıdan 1 saat sonra süt yada mama öğlen sebze püresi yada uygun bir çorba ve yoğurt ondan 1 -2 saat sonra meyve Kalan zamanda süt yada mama yani 2 öğün şimdilikBişey sorucam ek gıdayı doyumluk vermiyoruz değil mi halen. Ben yoğurdu yarım çay bardağı kadar, çorbayı da ondan biraz fazla veriyorum. Meyve 1/4 Kalanı da kendim yiyorum hep :)
Geçmişolsun bende hastaydım kaç gündür bebişe bulaştırmadan atlattım şimdilik. Biran önce atlatırsınız inşallahBiz kızımla grip olduk
1.Çocuğunuza düzenli olarak serum fizyolojik kullanarak (bir tür hijyenik su) burun temizliğini sağlayabilirsiniz. Evde hazırlamak isterseniz, bir su bardağı kaynatılıp soğutulmuş su içine 1 çay kaşığı karbonat ve bir çay kaşığı kaya tuzu koyarak karıştırmanız yeterli. Acil şifalar dilerimHaziran anneleri bende agustos annesiyim 4 aylik kizim var.anneannede gezmedeyiz kizim burnu tikandi aksi gibi yanima burun aspiratoru ve serum fizyolojide almamistim.cunku boule sikintimiz yoktu.cok huysuz agliyor burnu hisir hisir nasil temizlerim burnunu evdeki imkanlarla.
Demek ki biz imki de normal yani.tesekkurler cvp lariniz için:)Bizim de 43 cm olmus 5 ay 20 gunluktu gittigimizde
Tuzlu suyla açılıyor.bir iki damla damla ve yastık ta yatır biraz yüksekce.bir de emzirirken yüzüstü emzirir sen bir nebze rahatlar.Haziran anneleri bende agustos annesiyim 4 aylik kizim var.anneannede gezmedeyiz kizim burnu tikandi aksi gibi yanima burun aspiratoru ve serum fizyolojide almamistim.cunku boule sikintimiz yoktu.cok huysuz agliyor burnu hisir hisir nasil temizlerim burnunu evdeki imkanlarla.
Çok geçmiş olsun.insallah kolay ve çabuk geçer.cok küçük ler yaa hasta olmasalar keşkeBiz kızımla grip olduk
Can'ım ben ilk 3 ay emzirebildim o yüzden o konuda bir sıkıntım yok ama oğluma sevgim ve ilgim ikiye bölünecek biraz o korkutuyor beni.Benim doktorum da hiçbir sıkıntının olmayacağını söyledi ilk doğumum çok kolay ve ağrısız olmuştu umarım bu da öyle olur.İnşaallah Allah en yakın Zaman'da sana da nasip eder.Bu Arada eşim korunurken ben hamile kaldım geri çekilme yöntemi falan değil yani bildiğin prezarvatifle.Nasip herhalde doktora sordum %96 olmaman gerekiyordu dedi.[/QUOTE
Hayırlı olsun yeni bebek.ayrica Allah kolaylık versin diyorum:)
Bir Kaç soru sormak istiyorum.regl olmaya baslamsmiydin
Bir de prezervatif le nasıl olabiliyor acaba?bizde aynı yöntemle ama korktum yani açıkçası ne olur ne olmaz diye zaten kaç gündür endişe içindeyim. İlk bebeği mi emzirirken göğüs uçlarım çok aximaya başlamıştı birden bire.bir hafta sonra öğrendim ki meğerse hamileymisim.suanda hiç (doğumdan sonra ki ilk gunler hariç)acımamasına rağmen son zamanlarda inanılmaz acıyo gün göğüs uçlarım.cok hassas.acaba neden anlamıyorum.
Benim gibi olan varmı ki zlar.lokum senin baştan beri geçmemiş şti dimi?
O olmasın ya ben olurum bol bol emziriyorum çabuk atlatsın diye nane limon verdim sevmediÇok geçmiş olsun.insallah kolay ve çabuk geçer.cok küçük ler yaa hasta olmasalar keşke(
Seda arkadaş n da dediği gibi bebeği ne kalmış birşey.eger yiyorsa doyac ak kadar bir öğünde tabiki yesin.Bişey sorucam ek gıdayı doyumluk vermiyoruz değil mi halen. Ben yoğurdu yarım çay bardağı kadar, çorbayı da ondan biraz fazla veriyorum. Meyve 1/4 Kalanı da kendim yiyorum hep :)
İnşallah çok saolGeçmişolsun bende hastaydım kaç gündür bebişe bulaştırmadan atlattım şimdilik. Biran önce atlatırsınız inşallah
Doktora gostetdin mi belki peditus verirdi.O olmasın ya ben olurum bol bol emziriyorum çabuk atlatsın diye nane limon verdim sevmedi
Yok daha bugün başlıyor onun sadece burnu akıyo aspiratörle çektim bakalım daha artmasın diye sürekli emziriyorumDoktora gostetdin mi belki peditus verirdi.
Artmaz inşallah.Yok daha bugün başlıyor onun sadece burnu akıyo aspiratörle çektim bakalım daha artmasın diye sürekli emziriyorum
Anladım Can'ım emzirme işini hallettikten sonra düşün o Zaman vicdanen rahat olursun birde her hamilelik farklı oluyor belki bu sefer ağır geçmeyebilir.Allah hayırlı Zaman'da hayırlısını versin inşallah.Bana 2 çocuk yeter aslında ama doktoruma kalsa 3 ten sonra tüpleri bağlat diyor.Bu Arada heran kazaylada hamile kalabilirsin tabii.sonradan gördüm cnm 3 ay emzirdim yazmışsın ben kızımı halen emziriyorum mama da vermedik sadece anne sütüyle beslendi
Ben 2.yi çok istşyorum korkum kızımı emzirememek o zaman vicdan azabı çekerim (ağır istifra bulantı yüzünden çok zor geçti kızıma hamileliğim) ve sezaryen yüzünden çok çok çok acı çrktim zor ayağa kalktım işte her şey olumsuz ama ben boy boy çocuklarım olsun istyorum
O nedenle diyorum ya keşke kazaran hamile kalsam ztn niyetim var
Biz ilkel yöntemi kullanıyoruz ama kaza olmuyor
Sağol Can'ım desteğin için.Ben de öyle düşünüp kendimi avutuyorumCanım nasip o işler. Bende prezervatifle korunurken hamile kalmıştım. Birde o ara grip olduğum için bir sürü ilaç kullanmıştım bilmediğim için. neyse ki bir sıkıntı olmadı. Sen sıkıntı yapma ikisinede yetersin. şimdi zor gibi geliyor bize ama çoçuk her daim ilgiye muhtaç biraz büyüyünce daha zor olur kıskanır vs. şimdi iki arkadaş gibi büyürler işte insallah
yenidoğandan itibaren olabilirmiş diye dinledim canım yaGece terörü için erken değil mi, anaaaa tırstım
benimkide 3 gün arayla alt dişleri patlattı :)Kızlar cumartesi günü doktorumuzda kontrolümüz vardı, pazartesi de aşılarımız. Oğlum iki doktoru da atlayarak salı günü ilk dişini patlattı, bugün de yanındaki galiba patladı. Zavallımın sesi soluğu çıkmadı. Bir de acılarla denk geldi. Meğer D vitamini kemik dokuyu güçlendirdiği için çıkmasını kolaylaştırırmış. Ben günde beş damla veriyorum, aklınızda bulunsun. Kan ilacı da kg başına 1 damla olmalıymış. Taze bilgi :) ama iki gündür çığlık atmayı abarttı, yanından iki saniye ayrılsam ciyak ciyak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?