- 24 Nisan 2014
- 781
- 1.170
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #53.541
Kan tahlili yapmadı, 9. Ay yapacak galiba. Anne sütü alıyor diye kesin demir eksikliği olır diye düşünüyorlar galiba. Aslında yaptırsak iyiydi ama yapmadı. D vitamini için haklısın, ben 4 ay vermedim hergün denize gittik diye ama geç kalınca 5 er damlayı uygun gördü. amaaan valla ne çok detay var, bugün de korkudan çorba vermedim bağırsakları rahatlasın diye. Devamlı bir en iyisini yapma duygusu, en huzurlu en sağlıklı olsun diye düşün düşün b..ktur işin :)d vitaminin damlasını doktor bebeğin gelişimine göre veriyor cnm. Bizim 4'e düştü. Kafasındaki bıngıldak kontrolünü yapıp damla sayısına karar veriyorlar. Çok hızlı bir kapanış olduğunda tamamen ilacın kesilme olasılığı var yani. Herkes aynı damlayı veremez bu yüzden cnm. Bizim 3'e bile düşebilirmiş. 7.ayın sonuna doğru. Kan ilacını da ben vermiyorum. Kan değerleri oldukça iyi dedi doktor. Günde bir çaykaşığı pekmez veriyorum (pancar pekmezi) bizim de dişimiz patlamıştı 3 gün önce hiç belirtisi olmadı Allaha şükür salya dışında. biraz mıymıylanma da var tabi :)
Aynen öyle yapıyorum artık.bir kaç gün ara verdim hiç bir ek vermedim.Çok minicicik nokta gibi ver bakalım. Küçük parmağının ucuyla, oğlum iştahlı maşallah ama bebek kaşığını bile doldursam öğürme refleksi geliştiriyor. Sizin toplam bir öğününüz bir çorba kaşığı olsun mesela. Bebedorun minik kaşığıyla 10 küsür kaşık ediyor zaten. Ama onu da ucundan ucundan ver, uzun sürsün ama alışsın cnm. Veya önüne koysan parmağını batıra çıkara hoşuna gider mi ki, belki de erken daha:) çocuk hazır hissetmiyor
İlk bebeği min bingildagi bir yaşına geldiğinde çoktan kapanmıştı.d vit kullandirmamisti dok.oba rağmen yine de erken kapandı.bu bebisimin de öyle olacak gibi görünüyor.ırsi birşey benimde öyleymiş . annem dok.gostermis bebekken.cnm sakın. doktorun kaç damla dediyse ver. d vitamini kafadaki bıngıldağın da toparlanmasına yardımcı. tamamen kapanması 2 yaşını bulmalı. daha erken kapanmalar allah korusun başka hastalıklara neden oluyo. araştır bak. 3 damlaysa 3 damladır. sakın fazla verme. bizim de ileride gidiyo doktor 3e düşücez bu gidişle hatta tamamen bile kesebilir demişti. 9. aya kadar. bebeklerin gelişimi önde gidince damlalar azaltılır.
Teşekkürler canım.Canım kurması kötü olmuş ya. Normalde süt mama alırken varmıydı kusma? Bizde vardı nereye gitsek bavulla gidiyorduk ama şükür ki geçti artık. Püre tarzı kabul etmiyor olabilir henüz.Bazı bebekler geç kabul ediyor. Aslında sıvı başlamak iyi değil ama 1-2 denemeden birsey olmaz. elma suyu sık birkaç kaşık yedirmeyi dene. Kusmazsa ertesi gün biraz daha artır. Eğer kusmuyorsa doktorunla konuşup bir çözüm bulursunuz. Sıkma canını
Canım bebisin hayirli olsun. sağlıklı olun . ben de kazara olsam iyidi de. Ben baya baya ay ay bekler oldumDemek kidediğin gibi nasipte varsa Hertürlü oluyor.Ben çabuk hamile kaldığım için söyledi sanırım Evet sezeryanlıyım.
Hayır Can'ım hiçbir sıkıntının olmayacağını söyledi bende ısrarla bunu sormuştum.Hamilelik henüz yeni olduğu için pek bişey anlamadım ama ara ara başdönmesi kasık ve bel Ağrı'sı oluyor.Hala düşünüyorum acaba yapabilir miyim diye sonra kendi kendime zaten 2. Çocuk istiyordum aynı sıkıntıları yine yaşıcaksın neden şimdi olmasın? İleride rahat edersin." Diye teselli ediyorumAa sezaryenliymişsin demek ben de öyleyim doktorun bir şey dedi mi peki hani bazı doktorlar 2 yıl hamile kalmayın derler ya
Ee hamilelik nasıl gidiyor :)
Sağol Can'ım . O zaman Allah sana da nasip etsin.Canım bebisin hayirli olsun. sağlıklı olun . ben de kazara olsam iyidi de. Ben baya baya ay ay bekler oldum
Benmde öyle oldu ya kızım 6 aylık kapandı gitti 4.aydan beri vitamin kullanmıyoruz ama Allaha şükür kafa gelişimi her ay düzenli büyüyor içim rahat ondanİlk bebeği min bingildagi bir yaşına geldiğinde çoktan kapanmıştı.d vit kullandirmamisti dok.oba rağmen yine de erken kapandı.bu bebisimin de öyle olacak gibi görünüyor.ırsi birşey benimde öyleymiş . annem dok.gostermis bebekken.
Kizlarimda bana çekmiş:)
Hamileyim diye üzülürsen hemen buraya gel senin gibi olmak isteyen kaç kişi var baksanaSağol Can'ım . O zaman Allah sana da nasip etsin.
Evet gerçekten moral oldular.Allah isteyen herkese istedikleri Zaman versin inşallah. 10 yıl da bayağı fazlaymış.Hamileyim diye üzülürsen hemen buraya gel senin gibi olmak isteyen kaç kişi var baksanaRabbim kimseye aratmasın bende bi 10 yıl sonra düşünüyorum
Sağol Can'ım.o Zaman seni de aramızda görelimFlower3516 hayırlı olsun canım takvimi görünce heyecanlandım ne kadar düşünmüyoruz desek de aynı duyguları tekrar yaşamak istiyor insan karnının büyümesi ilk tekmesi özlemedim desem yalan olur :)
Eşim duymasın çok istiyor :) hayırlısı diyorum canımSağol Can'ım.o Zaman seni de aramızda görelim
Aynen Can'ım ne Zaman hayırlıysa o Zaman olsun.Eşim duymasın çok istiyor :) hayırlısı diyorum canım
Geçer inşallah canım ya. ilaçlar da fayda vermiyor baksana. Keşke bir yöntem bilsekde yardımcı olabilsek.Kızlar biz bir türlü atamadık su hastalığı iki ayi geçti bi hafta önce bitirdim antibiyotiği iki gündür yine tikaliyiz serum kullanıyoruz açılıyor gibi oluyor yine tikaniyor ne yapacagimi bilemedim.z
Allerji kökenli mi acaba ya. Ya da oda değiştirsen en önemlisi soğuk buhar makinesi. Bir araştırmaya soğuk buhar makinesini, derdine derman olabilir canımKızlar biz bir türlü atamadık su hastalığı iki ayi geçti bi hafta önce bitirdim antibiyotiği iki gündür yine tikaliyiz serum kullanıyoruz açılıyor gibi oluyor yine tikaniyor ne yapacagimi bilemedim.z
Bugun regl gunummm. .hayirlissssiiSağol Can'ım . O zaman Allah sana da nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?