2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kan tahlili yapmadı, 9. Ay yapacak galiba. Anne sütü alıyor diye kesin demir eksikliği olır diye düşünüyorlar galiba. Aslında yaptırsak iyiydi ama yapmadı. D vitamini için haklısın, ben 4 ay vermedim hergün denize gittik diye ama geç kalınca 5 er damlayı uygun gördü. amaaan valla ne çok detay var, bugün de korkudan çorba vermedim bağırsakları rahatlasın diye. Devamlı bir en iyisini yapma duygusu, en huzurlu en sağlıklı olsun diye düşün düşün b..ktur işin :)

Aynen öyle yapıyorum artık.bir kaç gün ara verdim hiç bir ek vermedim.
Bir kaç güdur de bir iki tatlı kaşığı ni geçmiyor yoğurt veriyorum zorla yiyor.
Pure yapmıştım tatlı kaşığıyla verdim yedi guyaa.boyle böyle alışacak demek ki...
Teşekkürler canım cvp için

İlk bebeği min bingildagi bir yaşına geldiğinde çoktan kapanmıştı.d vit kullandirmamisti dok.oba rağmen yine de erken kapandı.bu bebisimin de öyle olacak gibi görünüyor.ırsi birşey benimde öyleymiş . annem dok.gostermis bebekken.
Kizlarimda bana çekmiş:)

Teşekkürler canım.
Yoğurt veriyorken artık azcik sulandiriyorum daha kolay oluyor

Aa sezaryenliymişsin demek ben de öyleyim doktorun bir şey dedi mi peki hani bazı doktorlar 2 yıl hamile kalmayın derler ya

Ee hamilelik nasıl gidiyor :)
Hayır Can'ım hiçbir sıkıntının olmayacağını söyledi bende ısrarla bunu sormuştum.Hamilelik henüz yeni olduğu için pek bişey anlamadım ama ara ara başdönmesi kasık ve bel Ağrı'sı oluyor.Hala düşünüyorum acaba yapabilir miyim diye sonra kendi kendime zaten 2. Çocuk istiyordum aynı sıkıntıları yine yaşıcaksın neden şimdi olmasın? İleride rahat edersin." Diye teselli ediyorum

Benmde öyle oldu ya kızım 6 aylık kapandı gitti 4.aydan beri vitamin kullanmıyoruz ama Allaha şükür kafa gelişimi her ay düzenli büyüyor içim rahat ondan

Kızlar biz bir türlü atamadık su hastalığı iki ayi geçti bi hafta önce bitirdim antibiyotiği iki gündür yine tikaliyiz serum kullanıyoruz açılıyor gibi oluyor yine tikaniyor ne yapacagimi bilemedim.z

Kızlar biz bir türlü atamadık su hastalığı iki ayi geçti bi hafta önce bitirdim antibiyotiği iki gündür yine tikaliyiz serum kullanıyoruz açılıyor gibi oluyor yine tikaniyor ne yapacagimi bilemedim.z
Geçer inşallah canım ya. ilaçlar da fayda vermiyor baksana. Keşke bir yöntem bilsekde yardımcı olabilsek.

Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardı.
Ek gıda konuştuk bol bol. 9 aylık olana kadar özel pişirip devam. Ama mesala yumurta için yemesi şart haşlanmış yemiyorsa yumurta sarısı içeren bir çorba yap ve içir misal yoğurt çorbası dedi. yani farklı yedirmeyi dene yemediklerini dedi. 8. ayda sofrada ne varsa yada eve ne pişiyorsa tuz baharat atmadan ayır ondan yedir misal bakliyatlar dedi.
Sünnete gelince lokal anestezi ve bebek hareketli zor olur ama yaptırmak istiyorsan ya 1 yaşına kadar yada 6 yaşında dedi arasını kesinlikle öneriyorum dedi

Allerji kökenli mi acaba ya. Ya da oda değiştirsen en önemlisi soğuk buhar makinesi. Bir araştırmaya soğuk buhar makinesini, derdine derman olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…