2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar oğlum biraz kabızlık yaşıyordu. Bugün ara öğünde 1 adet gün kurusu kayısıyı cezvede kısık ateşte haşladım. Suyuyla birlikte çeyrek elma ve çeyrek armutları birlikte çektim. Bunu yedi, sonrasında çorbasını da değiştirdim ge geliştirdim çok sevdi. Havuç, patates, kabak,brokoli,kereviz yaprağı,bir fiske tuz pişince z.yağı. Kereviz yaprağını çıkarıp rondo. Akşam üzeri kakasını yaptı. Sanırım kereviz sapının o aroması bebeklere çok lezzetli geliyor. Normal kayısı olmazmış, içinde bişey vardı okudum ama unuttum :)

Allerji kökenli mi acaba ya. Ya da oda değiştirsen en önemlisi soğuk buhar makinesi. Bir araştırmaya soğuk buhar makinesini, derdine derman olabilir canım
Alerji olabilir diye halimi kaldırdım rahatlar gibi oldu 1 hafta kadar Antalya da ailemin yanında kaldım iki gün k.validede ama bisey değişmedi buhar makinesi alicaz sanırım

Canım kendini iyice teselli et hep şükret kabullen sonra doğumdan sonra bunalıma girersin fln mazallah

Beni düşün bak ben istiyorum mesela hemen :) instagramın var mı?

Taza diye bir aile var 3 çocuklu 3ü peşpeşe onlara bak, annasaccone var 3. Yolda ilk ikisi peşpeşe 3. De peşine olacaktı ama düşük yaptı o nedenle ara biraz açıldı şimdi 6 aylık hamile tekrar böyle aileler takip et gaza gelirsin :) hassas anne var ilk çocuktan 15 ay sonra ikizleri var oyuncu anne var ikizlerden 15 ay sonra tek çocuğu var :)) onlara bak için açılır

Tamam Can'ım sağol desteğin için.Bir evlat sahibi olmak için servet harcayanlar,yanıp tutuşanlar aklıma geldikçe şükrediyorum.Evet örnekleri çok benim derdim iki çocuğa birden yetememe kaygısı.Yardımcı falanda istemediğim için biraz zor olcak benim için ama hayırlı olur İnşaallah.Sen de bir an önce çalışmalara başla artık yalnız bırakma beni

İnş. Ocakta başlıyoruz
Ben de yardımcı istemeyen tiplerdenim ille tek başıma halletmek isterim her şeyi

İnş. Ocakta başlıyoruz
Ben de yardımcı istemeyen tiplerdenim ille tek başıma halletmek isterim her şeyi
İnşaallah hadi bakalım ev için alıyorum da çocuklar için almam herşeyleriyle kendim ilgilenmek istiyorum.Bir de ben sevdiklerimi paylaşmayı sevmem ondan biraz da kıskanırım yani:)

Iyi gunler iyi pazarlar hanımlar.umarım sizler ve bebekleriniz iyisinizdir.
Temmuz annesiyim ve suan mama sandalyesi arastiriyorum. Sizler neler kullaniyosunuz onerilerinize ihtiyacim var

İnşaallah hadi bakalım ev için alıyorum da çocuklar için almam herşeyleriyle kendim ilgilenmek istiyorum.Bir de ben sevdiklerimi paylaşmayı sevmem ondan biraz da kıskanırım yani:)

İşte işte ben de öyleyim ev için bazen yardımcı çağırıyorum ama çocuğuma tek bakıyorum bakıcıya bırakmak istemediğim için serbest meslek yapıyorum ben de sevdiklerimi paylaşamam

Burcun ne? :)

Iyi gunler iyi pazarlar hanımlar.umarım sizler ve bebekleriniz iyisinizdir.
Temmuz annesiyim ve suan mama sandalyesi arastiriyorum. Sizler neler kullaniyosunuz onerilerinize ihtiyacim var

Bizim evde ikea blames annemlerde ikea antilop var

İkea antilop gayet fiyat olarak da kullanış olarak da iyi :)

PembeLokum evet canım son pazar. Çok kötü bir yıldı ülkemiz için, insanlar gitsin artık şu lanet 2016 diyince bir tuhaf oluyorum ama. Biz yavrularımıza 2016 da kavuştuk, nasıl sevmem 2016 yı. Üzerimizden jetler geçerken ve bombalar binalara isabet edecek diye düşünürken, oğlumu kucaklayıp korumaya çalışırken daha yeni doğurdum daha yeni kavuştum diye bağırıp sağa sola koşturuyormuşum hep. Allah evlat isteyen herkesin gönlündekini versin inşallah.. 16.06.2016

Ama ikisi aynı anda ağladıklarında naparım bilmiyorum.Allah yardım eder İnşaallah. Burcum: yay

Tuz mu koyuyorsun çorbasına????

ben de öyleyim yaa nasıl düzeleceğiz

kızlar 6 ay üzeri için bebeğinize ne tür oyuncaklar aldınız? benimki 5 gün sonra 7 aylık, ne dönüyor ne oturuyor ne de emekliyor.. Gelişimini desteklemem için ne oyuncaklar önerirsiniz?

Evet canım ülkemiz için berbat bir yıldı ama biz anne olduk bu sene 06.06.2016

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…