2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cok iyimis :) herseyi oyun yapabiliyor canim kucagimda otuurup masaya vurur cok guler babasiyla bogusmayi cok sever. Babasi ham ham ham diye diye emekler ogluma dogru oglumda ciglik atar kacmaaya calisir babasi durunca kı kı ki diye bagirip babasina dogru doner yapmaya devam etsin diye.

Herkes benzer seyler yasiyor anneler
Benim kizimda 6 ay 3 haftalik.
Donuyor desteksiz oturuyor. Emekleme yok dun ilk defa geri geri itti kendini koltugun kenarindaydi asagi dusuyodu yaninda olmasaydim. Diste cikmadi
Uyku ayni sizin gibi ilk 4 ay geceleri 2 3 kez kalkiyordu besiginde uyurdu. 2 aydir nerdeyse bizle yatiyo gece surekli uyaniyo meme agzina girmeden asla uyumuyo yamuk yatmaktan boynum sirtim tutulmus kalkiyorum.
Acaba papatya cayi falan mi aksam versem rahatlatir uyutur belki
Oyuncak konusunda sinirliyim ya 50 tl den asagi oyuncak olmazmi ya neden bukadar pahali uyduruktan pelus ayiciklar kucucuk 25 tl. Oynayacagini bilsem alicam dun indirimli bi takim buldum aldim oyuncagini degil ambalajini sevdi şaka gibi o kartonla ugrasti icindekilere bakmadi bile

Yok canım:) ben de çocuklarımı tek büyütmek istiyorum annemlerle aramız 5 dk onlar sevmeye gelsin yeter o sürede ben de biraz nefes alıyorum işte arada yemek yapması evimi toplaması iyi oluyor :))

Ben de evde tv açmıyorum (önceden ntv trt belgesel açardım haber dinlerdim bebeğim arkası dönükken o da tavsiye edilmiyormuş onu da bıraktım)

Ama bebeğimi ne zmn eşime emanet etsem tv ve telefondan youtube açıyor

Misal sen biraz ilgilen benbir banyo yapaym, bir çamaşır atayım, bir bulaşık makinesini yerleştireym desem

Eşim de diyor ki bende durmuyor oyun oynuyoruz sıkılıyr ağlamaya başlıyor seni istiyor ben de böyle oyalıyorum napaym diyor

Ne deyim

Bebeğim uyuduktan snra bu işleri yapayın diyemiyorum malum gece 1-2 gibi uyuyor benim kız

Cok sagol.canim Emmiyo bizimki sutu sagarak iciyo sanirim.hep genzine kaciyor tarhanayida daha sik deniycemsaol ama 1 ay oldu ya 1ayda geçmedi kar esaretinden kurtulsak hemen doktora
Bizim iki ay oldu ilaç kullandık geçmedi bir ay sonra antibiyotik kullandık geçer gibi oldu ilaç bitti yine başladı dün tekrar gittik Dr kış boyu tekrarlar önemli olan bronşlarına inmesin dedi çok şükür bronşlarına antibiyotik sonrası temizlenmiş serum kullanıyorum hergun. Kış çıkma kadar katlanicaz rabbim şifa versin daha beterinden korusun

kaç haziran doğumlu bebeğin

Kızlar. Sizin başınıza geldi mi bilmiyorum ama benim başımda bir hastalık var ki sormayın.
Tırnak batması. bu hamilelikte şişen ayaklar yavaş yavaş indikçe etler tırnağın üstüne bindi ve tırnak batmasına neden oldu. Ve kenarından da et çıktı. Çok acıyor. özel bir hastaneye gittim adam hemen çekmeye hazırlandı. Ben çektirmek istemiyorum. İnternette bayağı araştırdım. Tırnağın batan kısmını kesip o et parçasını da kırkıyorlarmış dikiş atıp. Tırnak çektirmesi çok acı verici ikizimden bilirim. evde 2. gün acıdan bayıldı. ayağı yastık üstünde istemsizce zıplıyordu. Ne yapıyım ya. Eymen doğduğundan beri var. Acısını gün içinde unutuyorum ama sosyal hayatı çok etkiliyo. yorulmaya başladım bunu düşünmekten.

Benimde başıma geldi ama acıdan bayılacak kadar değil ağır geçmiş umarım seninki öyle olmaz ben törpüyle batan tırnağı çıkardım içinden çok fena iltihap aktı sonra geçti ama çok tatlı kaşınıyodu ya birde şöyle ni sıkıntı var bütün parmaklara sıçradı

seninki farklı bişey gibi bir de mantar olabilir ekstra madem kaşınmış. bnm ki acıyor. çorabın ucu deydiğinde bile.

Benimde oldu cnm . Ayni durum hamilelikte cok sistim odem olmustu ayrica tirnaklarimi da rahat kesemiyordum. Sonrasinda her tirnagimda batmalar cikti.birinde bitiodu digerinde basliyordu.arkadasin dedigi gibi mudahale ettirmedim ben
Tirnak etlerini kestigimiz makas ile batan tirnagi temizledim irinlerini akittim batikon surdum falan ama canim acidi yani elim yatkindir boyle seylere de yapabildim.
Gunluk hayatimi cok etkiliyordu benim seke seke yuruyodum :) :)

Cok gecmis olsun

Ben tv izlemiyorum. O da izlemiyor dolayısıyla. Oyalamak için tablet ya da telefondan herhangi bir şey de açmıyorum.

A anneysenmutlusun yok canım tırnak batmasıydı benimkide mervedede aynısı olmuş

Tamamen aynı durumdayız

Çok teşekkür ederim cnm, şu kart işini bir türlü çözemedim ben ya. Sipariş vericem bugün yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…