- 18 Temmuz 2016
- 992
- 805
- 33
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #53.661
Cok iyimis :) herseyi oyun yapabiliyor canim kucagimda otuurup masaya vurur cok guler babasiyla bogusmayi cok sever. Babasi ham ham ham diye diye emekler ogluma dogru oglumda ciglik atar kacmaaya calisir babasi durunca kı kı ki diye bagirip babasina dogru doner yapmaya devam etsin diye.hiç sorma reklamı anlıyolar. yatakta yatarken oynuyoruz. sesler yapıyo. telefon bir çalıyo sesi kesiliyo. telefonla konuşurken bana bakıyo eller yumruk olmuş ses seda yok. sadece gözler kıpırdıyo vücut kitleniyo. annemle konuşuyosam hopörlörü açıyorum bak anneanne diyorum. telefonu azıcık yaklaştırınca hızlı hızlı nefes alıyo hiç ses seda yok. sessizce beni dinliyo. telefonu kapatıyorum kocaman bir iç çekerek başlıyo kıpırdamaya.
Ya bu arada bebeklerinizin en sevdiği oyun ve oyuncak ne. ben söliyimmi bizimki ne :) Yatakta sırt üstü yatıp ağız bezlerini yüzümüze atıp nefessiz kalma oyunu. hiç bıkmadan tüm gün oynuyo ya. bezi yüzüne koyuyo. çırpınma hareketi yapıp horoz gibi ötüyo. sonra bezi alıp inceliyo sonra yine yüzüne koyup horoz gibi ötüyo. olayımız bu. gezmeye çıkarken bile yanımıza bir sürü bez alıyoruz. bebek arabasında bile böyle oynuyo. nefessiz kalma oyunu. oyuncakla işi yok. giydirirken çok ağlıyo. artık bezi yüzüne atıyeorum ağlamasın diye giydirirken çareyi böyle buldum. horozum benim diyorum ona. emziğinin sapı ile konuşuyo dedede diye.
Himmm acaba gunduz uykusunu aliyorda ondan mi oyle yapiyor ki dedim ama alakasi yok.gün içinde bir bilemedin 2 kere 10 15 dk lık uykusu var daha hiç öyle 1 saat uyuduğunu bilmem
Annem İzmir'de ben Bursa'da yaşıyorum arada geliyor ama herzaman yanımda olamaz .Kv burda ama ben kimseden bişey beklemiyorum yani ben istemediğim için o da yardımcı değil.Kendi başımın çaresine bakmayı sevenlerdenim açıkcası birşey beklemiyorum ki benden de birşey beklenilmesin biraz tuhafım galiba
Bizim iki ay oldu ilaç kullandık geçmedi bir ay sonra antibiyotik kullandık geçer gibi oldu ilaç bitti yine başladı dün tekrar gittik Dr kış boyu tekrarlar önemli olan bronşlarına inmesin dedi çok şükür bronşlarına antibiyotik sonrası temizlenmiş serum kullanıyorum hergun. Kış çıkma kadar katlanicaz rabbim şifa versin daha beterinden korusunCok sagol.canim Emmiyo bizimki sutu sagarak iciyo sanirim.hep genzine kaciyor tarhanayida daha sik deniycemsaol ama 1 ay oldu ya1ayda geçmedi kar esaretinden kurtulsak hemen doktora
Herkes benzer seyler yasiyor anneler
Benim kizimda 6 ay 3 haftalik.
Donuyor desteksiz oturuyor. Emekleme yok dun ilk defa geri geri itti kendini koltugun kenarindaydi asagi dusuyodu yaninda olmasaydim. Diste cikmadi
Uyku ayni sizin gibi ilk 4 ay geceleri 2 3 kez kalkiyordu besiginde uyurdu. 2 aydir nerdeyse bizle yatiyo gece surekli uyaniyo meme agzina girmeden asla uyumuyo yamuk yatmaktan boynum sirtim tutulmus kalkiyorum.
Acaba papatya cayi falan mi aksam versem rahatlatir uyutur belki
Oyuncak konusunda sinirliyim ya 50 tl den asagi oyuncak olmazmi ya neden bukadar pahali uyduruktan pelus ayiciklar kucucuk 25 tl. Oynayacagini bilsem alicam dun indirimli bi takim buldum aldim oyuncagini degil ambalajini sevdi şaka gibi o kartonla ugrasti icindekilere bakmadi bile
Benimde başıma geldi ama acıdan bayılacak kadar değil ağır geçmiş umarım seninki öyle olmaz ben törpüyle batan tırnağı çıkardım içinden çok fena iltihap aktı sonra geçti ama çok tatlı kaşınıyodu ya birde şöyle ni sıkıntı var bütün parmaklara sıçradıKızlar. Sizin başınıza geldi mi bilmiyorum ama benim başımda bir hastalık var ki sormayın.
Tırnak batması. bu hamilelikte şişen ayaklar yavaş yavaş indikçe etler tırnağın üstüne bindi ve tırnak batmasına neden oldu. Ve kenarından da et çıktı. Çok acıyor. özel bir hastaneye gittim adam hemen çekmeye hazırlandı. Ben çektirmek istemiyorum. İnternette bayağı araştırdım. Tırnağın batan kısmını kesip o et parçasını da kırkıyorlarmış dikiş atıp. Tırnak çektirmesi çok acı verici ikizimden bilirim. evde 2. gün acıdan bayıldı. ayağı yastık üstünde istemsizce zıplıyordu. Ne yapıyım ya. Eymen doğduğundan beri var. Acısını gün içinde unutuyorum ama sosyal hayatı çok etkiliyo. yorulmaya başladım bunu düşünmekten.
kaç haziran doğumlu bebeğin
seninki farklı bişey gibi bir de mantar olabilir ekstra madem kaşınmış. bnm ki acıyor. çorabın ucu deydiğinde bile.Benimde başıma geldi ama acıdan bayılacak kadar değil ağır geçmiş umarım seninki öyle olmaz ben törpüyle batan tırnağı çıkardım içinden çok fena iltihap aktı sonra geçti ama çok tatlı kaşınıyodu ya birde şöyle ni sıkıntı var bütün parmaklara sıçradı
Kızlar. Sizin başınıza geldi mi bilmiyorum ama benim başımda bir hastalık var ki sormayın.
Tırnak batması. bu hamilelikte şişen ayaklar yavaş yavaş indikçe etler tırnağın üstüne bindi ve tırnak batmasına neden oldu. Ve kenarından da et çıktı. Çok acıyor. özel bir hastaneye gittim adam hemen çekmeye hazırlandı. Ben çektirmek istemiyorum. İnternette bayağı araştırdım. Tırnağın batan kısmını kesip o et parçasını da kırkıyorlarmış dikiş atıp. Tırnak çektirmesi çok acı verici ikizimden bilirim. evde 2. gün acıdan bayıldı. ayağı yastık üstünde istemsizce zıplıyordu. Ne yapıyım ya. Eymen doğduğundan beri var. Acısını gün içinde unutuyorum ama sosyal hayatı çok etkiliyo. yorulmaya başladım bunu düşünmekten.
Hangi doktor önenirki zaten?
Şuan kendini düşün hamileyken doğum yaptığında şuan... ne zaman uzak kaldın ki onu da uzak tutasın... Ben özellikle izletmiyorum ama telefonla konuşuyorum... haber izliyorum ve oda hep yanımda zaten uyumuyo mecbur bakıyo...
Sizin alerji durumu noldu canim bayadir giremedim merak ettimAllah bağışlasın, ben de o listeyi takip edecektim ama bizim de kesinleşmemiş alerjimiz var balkabağı genel alerjen besinler içinde normal kabak vermeyi düşünüyorum sırada o var :)
A anneysenmutlusun yok canım tırnak batmasıydı benimkide mervedede aynısı olmuşBenimde oldu cnm . Ayni durum hamilelikte cok sistim odem olmustu ayrica tirnaklarimi da rahat kesemiyordum. Sonrasinda her tirnagimda batmalar cikti.birinde bitiodu digerinde basliyordu.arkadasin dedigi gibi mudahale ettirmedim ben
Tirnak etlerini kestigimiz makas ile batan tirnagi temizledim irinlerini akittim batikon surdum falan ama canim acidi yani elim yatkindir boyle seylere de yapabildim.
Gunluk hayatimi cok etkiliyordu benim seke seke yuruyodum :) :)
Cok gecmis olsun
1 gün büyüğüz :)4 haziran canim :)
Tamamen aynı durumdayızKızlar merhaba , elden geldiğince forumu takip ediyorum, ben de haziran annesiyim, oğlum 30 haziran doğumlu..
Yarın 6.ay aşısı var.. son 1 Aydır maalesef oğlumun gece uykularında sıkıntısı var.. gece 5-6kez uyanıyor.. her defasında emzirerek uyutmaya çalışıyorum..Gözleri kapalı ağlıyor.Gazsancısı değil muhtemelen , aç da değil ama bu durum beni çok yıprattı.. gün içerisinde 2 saatte bir yaklaşık yarım saat uyur,geceleri de 10 gibi uyur.Ama gece 2den sonra çok sık uyanıyor.. belli bir uyku eğitimi maalesef edinemedik,hala kucağımda evin içinde gezerken uyuyor.. artık belim ve kollarım ağrımaya başladı.. ne yapacağım bilmiyorum, özellikle uykueğitimi veren annelere soruyorum , gece uykuları düzene giriyor mu ve nasıl başardınız ?
Çok teşekkür ederim cnm, şu kart işini bir türlü çözemedim ben ya. Sipariş vericem bugün yarınben çalışıyorum ama senin için evdeki kitap ve kartları araştırdım. sadece bir kitabımızı ve kartlarımızı buldum. bi tane daha kitap var pembe dışı. onunla daha çok ilgileniyo. kartlarla da oynuyo. harfler rakamlar renkler hayvanlar taşıtlar, şekiller, bitkiler karışık bir kart serisi.
bitane de almak isteiğim var. içinde havyanlar var 3 boyutlu oyuncaklı. bulursam alıcam.Eki Görüntüle 1931334 Eki Görüntüle 1931335 Eki Görüntüle 1931336 Eki Görüntüle 1931334 Eki Görüntüle 1931335 Eki Görüntüle 1931336
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?