2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynen benim bebeğimde uzun gidiyo ama bizim baba uzun 184 ben 160 bana çekeceğine babaya çekmesini yeğlerim

Hm yardım edecek biri yok mu cnm arada sırada gelecek anne kv fln?
Annem İzmir'de ben Bursa'da yaşıyorum arada geliyor ama herzaman yanımda olamaz .Kv burda ama ben kimseden bişey beklemiyorum yani ben istemediğim için o da yardımcı değil.Kendi başımın çaresine bakmayı sevenlerdenim açıkcası birşey beklemiyorum ki benden de birşey beklenilmesin biraz tuhafım galiba

Çok ilginçtir bizimki de reklam ciktimi gözü hiç bisey görmüyor bende mumkun olduğunca izletmemeye çalışıyorum diriliş hastasiyiz birlikte oturup izliyoruz kuzum anne karnındayken babamız yüksek sesle izlerdi o zmnda hep tekmeler dururdu unutmamış demek ki

Bizim tv açıkken hiç dönüp bakmaz ama reklam başlarken nasıl ayırt ediyor Anlamıyorum mümkün değil engelleyemiyorum bir iki reklam izliyor kapatıyorum. Yemek ve mama yerken tv açmam hiç alışmasın diye. Arada kırmızı balık falan açıp dinletiyorum sadece. Ama telefonu uzağına bırakıyorum onu görünce bir harekete geçiyor görmeniz lazım
çığlıklar emeklemeye çalışmalar. Bebeklerimizin maşallahı var kızlarbilmedikleri yok. Biraz daha büyüsün bizleri parmağında oynatacak yaramazlar

Maşallah canım bebeğine uzun olsun ne değişir bir sağlık problemi yok çok şükür. Sağlıkla büyüsün inşallah

ahahahah çok komik olaylar yaşamışsınız, ben bir anda dönmüş görsem korkudan ödüm kopar :)) inşallah dediğin gibi olur canım, Allah yeter ki sağlık versin başka birşey istemiyorum ama ilk çocuk olunca merak oluyor işte :)

evet ayağa kalkmaya çok meraklı ve adım atıyor, arada babaannesindeki yürütecine koyuyoruz onda da yürüyor canım.. Yere koymaya kıyamıyorum pek kış ya altımız dükkan üşümesin diye.. bana da emeklemeyecek gibi geliyor ama bakalım kısmet artık :)

Arkadaslar bebeginizin uyku düzeninde degisikler var mı? ¿ benim saat 20.00-20.30 gibi uyuyan kızım 23.00 e kadar uyanık kaliyor ne yapsam ne etsem de uyumuyir memede uyukluyor yatagina koydugum anda hoppp uyandi... Diş çıkardık 2 tane onun etkisi gecmistir diye düşünüyorum ve geceleri 2 defa uyanan kızım 4 defa falan uyaniyor şimdi sizde de var mı aynı durum?¿

Maalesef bizim kız alışan beri 23:00 o buluyor yani önceden en geç 21:30 da uyurdu

Sağol Can'ım.o Zaman seni de aramızda görelim
Hqyirli olsun canim valla sana bir hayirli olsun jile yazamadim okuyupda bebisten yani :) ben dusunmuyorum acikcasi gorundugu uzre :) ama coook tebrik ederim inan o kadar ozledim ki kipirtilari tekmelwr heyecanlar son zamanlarin zor gecmesi bebegimden ayakkabi baglarina uzanamayisimi bile ozledim.. bunun icin bile deger masalllah diyorum habersiz birakma bizleri.

Aynen benim kızımda öyle emy0364 iyi bilir hiç yere yatma sırtı yere gelmesin ister he elimden turun yürüyüm diyor geç döndü benm kız yatmadığı için bakalım ne zaman yürüyecekler kaç haziran doğumlu bebişin

Kızlar biz bir türlü atamadık su hastalığı iki ayi geçti bi hafta önce bitirdim antibiyotiği iki gündür yine tikaliyiz serum kullanıyoruz açılıyor gibi oluyor yine tikaniyor ne yapacagimi bilemedim.z
Bizde hastalandik antibiyoriksiz atlattik burun tikanmasini gecemwdik az once aut icemwddi yavrum

Kız hilal senmisin

Ooo bizde alası var :) önceden benmkide öyleydi şimdi22.30 da uyuyor ama bazı geceler oluyoki kıpır kıpır uyku arasında meme diye babasnın kolunu emiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…