- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #53.621
Aynen benim bebeğimde uzun gidiyo ama bizim baba uzun 184Maşallah, işte hepimizin tipi nasıl farklıysa bebekler de öyle. Çeşit çeşit, bizim beyinlerimiz herşeyi standardize etmeye alışık olduğundan bebeklerin standart ölçüleri varmış gibi davranıyoruz zaman zaman. Annelik duyguları :)
Öyle de düşünmüştüm aslında ama yalnız olursan her türlü zor olcak büyüyene kadar biraz yorcaklar bizi sanırım
Şokum senin aldığın keke çıkarıcı deterjan bu markamıydı ?
Annem İzmir'de ben Bursa'da yaşıyorum arada geliyor ama herzaman yanımda olamaz .Kv burda ama ben kimseden bişey beklemiyorum yani ben istemediğim için o da yardımcı değil.Kendi başımın çaresine bakmayı sevenlerdenim açıkcası birşey beklemiyorum ki benden de birşey beklenilmesin biraz tuhafım galibaHm yardım edecek biri yok mu cnm arada sırada gelecek anne kv fln?
Çok ilginçtir bizimki de reklam ciktimi gözü hiç bisey görmüyor bende mumkun olduğunca izletmemeye çalışıyorum diriliş hastasiyiz birlikte oturup izliyoruz kuzum anne karnındayken babamız yüksek sesle izlerdi o zmnda hep tekmeler dururdu unutmamış demek kiKızlar bugün oğlumun aşıları vardı. işyerinden izin alamadımeşim götürdü. 4 tane aşı yapılmış. biri ağızdan 3ü bacaktan. 9,350gr 73 cm çıkmış ölçümleri. kafa 44 cm. herşey çok iyi sadece boyu uzun gidiyo demiş nedense çok mu uzun taktım kafaya. sol bacağı diz kapağı yanında bir iz çıktı kare şeklinde kırmızı ufak noktadan biraz büyük. doktor doğum lekesi, sonradan da çıkabiliyor demiş.
@HK77 biz akşamları ilk kitabım adlı bir kitap almıştım ondaki resimlere bakıyoruz renklerini ve ne olduklarını söylüyoruz. 10 dakika en fazla dayanıyo. ben daha hiç ona yönelik tv kanalları açmadım. normal rast gele kanalları açın onları izlesin dedi kendi doktorumuz. her pazar sabahı "sevimli dostlar"ı youtube den açıp şarkıları dinliyoruz. rutin olarak. Ama çizgi film için yani ona yönelik kanallar için daha erken bence. o yüzden takma çok. çocuk kanalı izliyor diye veya izlemiyor diye zekasını buna bağlama alakası yok cnm. herkes bir değil, ki bazen ters bile tepebiliyor. televizyona bir bağlanırsa çevresiyle ilgisi kopar. Bu seçenek daha üstün basıyo benim için. o yüzden açmıyorum. biizmle haber izliyo reklam izliyo vs.
Maşallah canım bebeğine uzun olsun ne değişir bir sağlık problemi yok çok şükür. Sağlıkla büyüsün inşallahKızlar bugün oğlumun aşıları vardı. işyerinden izin alamadımeşim götürdü. 4 tane aşı yapılmış. biri ağızdan 3ü bacaktan. 9,350gr 73 cm çıkmış ölçümleri. kafa 44 cm. herşey çok iyi sadece boyu uzun gidiyo demiş nedense çok mu uzun taktım kafaya. sol bacağı diz kapağı yanında bir iz çıktı kare şeklinde kırmızı ufak noktadan biraz büyük. doktor doğum lekesi, sonradan da çıkabiliyor demiş.
@HK77 biz akşamları ilk kitabım adlı bir kitap almıştım ondaki resimlere bakıyoruz renklerini ve ne olduklarını söylüyoruz. 10 dakika en fazla dayanıyo. ben daha hiç ona yönelik tv kanalları açmadım. normal rast gele kanalları açın onları izlesin dedi kendi doktorumuz. her pazar sabahı "sevimli dostlar"ı youtube den açıp şarkıları dinliyoruz. rutin olarak. Ama çizgi film için yani ona yönelik kanallar için daha erken bence. o yüzden takma çok. çocuk kanalı izliyor diye veya izlemiyor diye zekasını buna bağlama alakası yok cnm. herkes bir değil, ki bazen ters bile tepebiliyor. televizyona bir bağlanırsa çevresiyle ilgisi kopar. Bu seçenek daha üstün basıyo benim için. o yüzden açmıyorum. biizmle haber izliyo reklam izliyo vs.
ahahahah çok komik olaylar yaşamışsınız, ben bir anda dönmüş görsem korkudan ödüm kopar :)) inşallah dediğin gibi olur canım, Allah yeter ki sağlık versin başka birşey istemiyorum ama ilk çocuk olunca merak oluyor işte :)Annem "english home" den aldı 60 tl. ve o kdr güzelki. oğlum çok rahat oturuyo. benim kullandığım biraz pahalı. benm ki de kullanışlı ama fyatı uygun değil cnm. "Cam S2300 Campione Mama Sandalyesi" 400 tl civarıydı. ama hiç deymez.
annemin aldığı çok güzel. english home bakmalısın.
cnm ben henüz 6.ay oyuncakları almadım evde ne varsa onla oynuyor. ve 6.ayımız 22 aralıkta bitti. İş oyuncak da değil de tamamen bebekte bitiyor onu anladım. kaç kere oyuncakla kandırıp döndürmeye çalıştık. yaşadıklarımı anlatıyım bak:)
halının üstünde tırnaklarımı kesiyordum, baktım emziği düşmüş eşime seslendim gelip emziğini verir misin diye. eşim odaya geldi ve dedi ki Eymeni niye yüz üstü bıraktın. bir baktım yüz üstü koltukta duruyor( 23 Aralık ilk dönüş) :) (22sinde bitti ay :))
Baş ucunda otururken ayak ucuna geçmek için koltuktan kalktım. ve yüzüstü emekleyerek koltuktan aşağı ellerinin üstüne düşüverdi. ya başucundan ayakucuna geçmek için popomu koltuktan kaldırdım sadece, o esnada sırt üstü yatıyordu. ilk düşüşümüzü yaşadık yani. Bir anda, bir gecede 2 dişi çıktı ve bildiğin upuzun şu anda :) (23 24 aralık gibi oldu bu olay da:) n Ateş olmadı o yüzden anlamadım bile. Allahım'a şükürler olsun. Atlattık bunu şimdilik.
Yani dönme olayları tamamen bebeğe bağlı. oyuncakla falan ilgisi yok. o yüzden sıkma canını. hiç dönmeden yürüyenler var. misal ben :) ilk yürümüşüm sonra geri geri emeklemişim. dönme olayı hiç yok.
evet ayağa kalkmaya çok meraklı ve adım atıyor, arada babaannesindeki yürütecine koyuyoruz onda da yürüyor canım.. Yere koymaya kıyamıyorum pek kış ya altımız dükkan üşümesin diye.. bana da emeklemeyecek gibi geliyor ama bakalım kısmet artık :)Canim seninkini harekete gecirmek icin hareketli ve sesli oyuncaklar almalisin sanirim. Pesinden gitmek isteyecegi seyler ne diye sorarsan o bebege gore degisir. Benimki e bebekten aldigim topu oynar uyku arkadasi almistim onu oynar sesli isikli telefon.
Benimki kucakta gezmekten yatmiyordu canim yere sert bir ortu at oyuncaklariyla oraya birak zamanla doner emekler. Ben kiyamayip yumusak yorgan koymustum ama hareket edemdi sert olmasi kaslari icin onemliymis. Yurutec sakincali ama benzer birsey alabilirsin bazi bevekler emeklemden yurur.
Elinden tutunca adimliyor mu onu gelistirmeye calis belkide diirek yurur
Bizim o gecemiz biraz sıkıntılı geçti, ateş yoktu ama sürekli emmek istedi acısı vardı herhaldeKızlar 6.ay aşılarını yapan var mı? Ateş oluyor mu?
Benim kizimda aşı yapıldığı gün huzursuzluk yapmıştı.Bizim o gecemiz biraz sıkıntılı geçti, ateş yoktu ama sürekli emmek istedi acısı vardı herhalde
Maalesef bizim kız alışan beri 23:00 o buluyorArkadaslar bebeginizin uyku düzeninde degisikler var mı? ¿ benim saat 20.00-20.30 gibi uyuyan kızım 23.00 e kadar uyanık kaliyor ne yapsam ne etsem de uyumuyir memede uyukluyor yatagina koydugum anda hoppp uyandi... Diş çıkardık 2 tane onun etkisi gecmistir diye düşünüyorum ve geceleri 2 defa uyanan kızım 4 defa falan uyaniyor şimdi sizde de var mı aynı durum?¿
Hqyirli olsun canim valla sana bir hayirli olsun jile yazamadim okuyupda bebisten yani :) ben dusunmuyorum acikcasi gorundugu uzre :) ama coook tebrik ederim inan o kadar ozledim ki kipirtilari tekmelwr heyecanlar son zamanlarin zor gecmesi bebegimden ayakkabi baglarina uzanamayisimi bile ozledim.. bunun icin bile deger masalllah diyorum habersiz birakma bizleri.Sağol Can'ım.o Zaman seni de aramızda görelim
Aynen benim kızımda öyleevet ayağa kalkmaya çok meraklı ve adım atıyor, arada babaannesindeki yürütecine koyuyoruz onda da yürüyor canım.. Yere koymaya kıyamıyorum pek kış ya altımız dükkan üşümesin diye.. bana da emeklemeyecek gibi geliyor ama bakalım kısmet artık :)
Bizde hastalandik antibiyoriksiz atlattik burun tikanmasini gecemwdik az once aut icemwddi yavrumKızlar biz bir türlü atamadık su hastalığı iki ayi geçti bi hafta önce bitirdim antibiyotiği iki gündür yine tikaliyiz serum kullanıyoruz açılıyor gibi oluyor yine tikaniyor ne yapacagimi bilemedim.z
Kız hilal senmisinHqyirli olsun canim valla sana bir hayirli olsun jile yazamadim okuyupda bebisten yani :) ben dusunmuyorum acikcasi gorundugu uzre :) ama coook tebrik ederim inan o kadar ozledim ki kipirtilari tekmelwr heyecanlar son zamanlarin zor gecmesi bebegimden ayakkabi baglarina uzanamayisimi bile ozledim.. bunun icin bile deger masalllah diyorum habersiz birakma bizleri.
Çok geçmiş olsun canımBizde hastalandik antibiyoriksiz atlattik burun tikanmasini gecemwdik az once aut icemwddi yavrum
Ooo bizde alası var :) önceden benmkide öyleydi şimdi22.30 da uyuyor ama bazı geceler oluyoki kıpır kıpır uyku arasında meme diye babasnın kolunu emiyoArkadaslar bebeginizin uyku düzeninde degisikler var mı? ¿ benim saat 20.00-20.30 gibi uyuyan kızım 23.00 e kadar uyanık kaliyor ne yapsam ne etsem de uyumuyir memede uyukluyor yatagina koydugum anda hoppp uyandi... Diş çıkardık 2 tane onun etkisi gecmistir diye düşünüyorum ve geceleri 2 defa uyanan kızım 4 defa falan uyaniyor şimdi sizde de var mı aynı durum?¿
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?