2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Allah kolayını verir sağ sağlim kucağına alırsın inşallah

Evet lokal. Sadece o bölge uyuşturuldu. Eşime sürekli yaptıralım hareketlenmeden diye söyleyip durdum ama anca oldu işte. Kıpırdayamadığı için sıkıldı sinirlendi tedirgin oldu.
canim ne kadar sure kipirdamadan durmasi gerekti. Birde dun geceniz nasildi huzursuzluk yaptimi cocukta
Aciyorda diyemezler ki. Birkacgun nasil isleyecek surec yatirin mi dediler yoksa istedigi gibi hareket edecek mi Bende yaptirmak istiyorumda

canim ne kadar sure kipirdamadan durmasi gerekti. Birde dun geceniz nasildi huzursuzluk yaptimi cocukta
Aciyorda diyemezler ki. Birkacgun nasil isleyecek surec yatirin mi dediler yoksa istedigi gibi hareket edecek mi Bende yaptirmak istiyorumda
10 15 dk anca canım. Akşam çiş yapınca yandı sanırım ondan ağladı. Gece hiçbir sıkıntı olmadı. Yani sık sık uyanır sanmıştım. Ama her zamanki gibiydi. Sabaha karşı çiş yapınca yine ağladı. Aslında önce de çiş yapmış ama derin uyku olunca mı rahatsız etmedi bilmiyorum. Hareket etmesinde herhangi bir problemi olmaz dedi. Ama ilk yüz üstü yattığında ağladı.

Canim ustunden zaman gecmis ama yeni okuyabildim. Depresyonun en dibini lohusalikta yasadim hastanede kizimin aylik kontrolunde farkettiler mutlaka prikiyatra git dediler emzirirken de kullanilabilen birsuru ilac var sakin ihmal etme dediler. Ben gitmedim kv leri evine gonderdim gecti :)

Yok canım:) ben de çocuklarımı tek büyütmek istiyorum annemlerle aramız 5 dk onlar sevmeye gelsin yeter o sürede ben de biraz nefes alıyorum işte arada yemek yapması evimi toplaması iyi oluyor :))
Evet Allah onları başımızdan eksik etmesin.Benim annemde gelince hiç durmaz yapma desemde yapar Sağolsun.

Sagol canim tabiki cani yaniyordur kuzunun ama boyle olmasi daha iyi buyuk halindense. Ama anlattiklarin rahatlatti beni en kisa surede bende yaptirmak istiyorum hatirlamasin kuzum

Sagol canim tabiki cani yaniyordur kuzunun ama boyle olmasi daha iyi buyuk halindense. Ama anlattiklarin rahatlatti beni en kisa surede bende yaptirmak istiyorum hatirlamasin kuzum
ben de yaptırmak istiyorum ama doktorumuz 1 yaşını bekle artık dedi. benim babam da izin vermiyo çocuk bizim ama lafımız geçmiyo işte :)

Aynen canım , bugün sabah misafirlerim vardı öğle arası eşim geldi tv den konu açıldı , tv yi kaldırın izlemesinler diyor, sanki bizim evde çocuk yok işten gelir gelmez ilk iş tv yş açıp kızı kucağına almak :))) Sonrada bebek baktım diyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…