2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sizin alerji durumu noldu canim bayadir giremedim merak ettim
Canım kan ve deri testi yapıldı sut ve yumurtaya çıkmadı doktor büyük ihtimal ev akarı ve tozuna alerjisi var dedi yüzünde egzama çıktı nemlendirici ve krem kıllanıyorum bir defa yok oldu tamamen ama yine başladı yumurta tavuk ekşi şeyler etkiliyor sanki simdi yine yüzünde var geçmesine izin vermiyor sürekli kaşıyor çünkü, sen naptın canım kilo alımı ne durumda mamaya başlayacaktın sanki

Canım bende de oldu batan yeri çektiler şimdi iyiyim şükür

Canım doğumdan sonra genelde olurmuş. Benim doktorum söylemişti oldu da. Törpüyle dipten hafif hafif kaldır tırnağın batan yerini. iltihabı akıt fucidin krem sür birkaç gün günde 3 kere. geçiyor kısa sürede. bir sürede tırnağını kesme bırak uzasın.

İstanbulda mısın canım, arkadaşım ayak sağlığı uzmanı. Batıkları tedavi ediyor

İstanbulda mısın canım, arkadaşım ayak sağlığı uzmanı. Batıkları tedavi ediyor
evet istanbuldayım cnm. nerede. ben birtane hastane buldum özel esenler de. doktor sadece batan yeri kesşyo ve dibine dikiş atarak bir sonraki batmaları engelliyomuş. o kdr çok araştırdımki. çektirmek çare değilmiş. bir kere tırnak batma ile tanıştı mı 5 sen sonra da 1 sene sonra da illaki o bölgede olyomuş. örnek ikizim offfffffff
cnm çok tatlı dayanamıyorum kendim ellediğimde. görüştüğüm doktor da bundan sonra uzun tırnak kullanacaksın. Temizliğini sadece haftalık yapıp ayda 1 kere keseceksin ucundan dedi.
Canım bende de oldu batan yeri çektiler şimdi iyiyim şükür
ben de buldum bu yöntemi yapan bir doktor. yıllık izne çıkıcam şubatta o zaman gidicem. çok acıdı mı. bir sonraki gün nasıl geçti. ikizim acıdan evde bayılmıştı. ama tüm tırnak çekildi. Doğumdan korkmadım bu kadar ya.

Teşekkür ederim sizlere ve diğer dönüş yapan annelere.

Sadece iğne vurulunca az acıdı onun dışında zaten uyuşuyor 4 saatte bir parol aldın 7 8 saat sonra iğnelerin etkisi geçince yarım saat fazla bir ağrım oldu onun dışında netten okuduğum kadar kötü olmadı hep ayaktaydım yarım saat dışında hıc acımadı yani, sanırım tamamı çekilenler çok açıyormuş benim batan kısmı çekildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…