- 2 Aralık 2015
- 392
- 489
- 33
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #53.721
Hımm benim bir bilgim yok Can'ım bu konuda.Sosyal ağlardan hiçbirini kullanmıyorum.Grupta eskilerden pek giren yok galiba facebooktaki gruptalar sanırım.. Bir dönem beni eşimle ortak hesabımız diye onca ayımızın hatrını hiçe sayıp çıkarmışlardı sonra bende burdaki hesabımıda dondurdum..şimdi yeniden açtım hesap..
Canım ocaga koyduktan 6 7 dakika sonra kaldır ocaktan kıvamı cok guzel oluyo ben hep öyle verdim. Maksimum 8 9 dakika kaldı ama yınede yıyeceği kıvamda olduBen tutturamıyorum bir türlü fazla pişiyo
18 hazıran benimkisi❤Biz 12 haziran doğumluyuz 6 ay oluyo sanırım sizler kaç aylıksınız arkadaşlar
Çok sağol teşekkür ederim canımCanım ocaga koyduktan 6 7 dakika sonra kaldır ocaktan kıvamı cok guzel oluyo ben hep öyle verdim. Maksimum 8 9 dakika kaldı ama yınede yıyeceği kıvamda oldu
Canim ustunden zaman gecmis ama yeni okuyabildim. Depresyonun en dibini lohusalikta yasadim hastanede kizimin aylik kontrolunde farkettiler mutlaka prikiyatra git dediler emzirirken de kullanilabilen birsuru ilac var sakin ihmal etme dediler. Ben gitmedim kv leri evine gonderdim gecti :)
Gün içinde hiç mi açmıyorsun? Ne güzel o zaman.
Aynen canım her kafadan bir ses çıkıyor. Ondan zaten huyu değiştiği diye sordum ağlarsa kurtulamaz dillerinden:) bizimki 1i geçirme geçerse 6 yaşını bekle arada yaptırma psikolojilerini etkiliyor anlamlandıramıyor çocuklar dedi. Ondan biran önce olsun istiyorum karışmasalar biben de yaptırmak istiyorum ama doktorumuz 1 yaşını bekle artık dedi. benim babam da izin vermiyo çocuk bizim ama lafımız geçmiyo işte :)
evet istanbuldayım cnm. nerede. ben birtane hastane buldum özel esenler de. doktor sadece batan yeri kesşyo ve dibine dikiş atarak bir sonraki batmaları engelliyomuş. o kdr çok araştırdımki. çektirmek çare değilmiş. bir kere tırnak batma ile tanıştı mı 5 sen sonra da 1 sene sonra da illaki o bölgede olyomuş. örnek ikizimofffffffff
cnm çok tatlı dayanamıyorum kendim ellediğimde. görüştüğüm doktor da bundan sonra uzun tırnak kullanacaksın. Temizliğini sadece haftalık yapıp ayda 1 kere keseceksin ucundan dedi.
ben de buldum bu yöntemi yapan bir doktor. yıllık izne çıkıcam şubatta o zaman gidicem. çok acıdı mı. bir sonraki gün nasıl geçti. ikizim acıdan evde bayılmıştı. ama tüm tırnak çekildi. Doğumdan korkmadım bu kadar ya.
Teşekkür ederim sizlere ve diğer dönüş yapan annelere.
Artık genel anestezi ile olacak, biz de bahara niyetliyiz.ben de yaptırmak istiyorum ama doktorumuz 1 yaşını bekle artık dedi. benim babam da izin vermiyo çocuk bizim ama lafımız geçmiyo işte :)
ne kadar uzak kalmaya çalışsanda dozunda olunca zararı olcağını düşünmüyorum benAynen canım , bugün sabah misafirlerim vardı öğle arası eşim geldi tv den konu açıldı , tv yi kaldırın izlemesinler diyor, sanki bizim evde çocuk yok işten gelir gelmez ilk iş tv yş açıp kızı kucağına almak :))) Sonrada bebek baktım diyor :/
ben veriyorum yaprakları önce tuzlu suya bastırıp sonra tek tek sıcak suyla yıkıyorum buharda pişirip blendırdan çekiyorum ama hep havuç + yoğurtla verdimKızlar ıspanak verdiniz mi bebeklerinize nasıl yedirdiniz nasıl pişirdiniz..
ben gün aşırı veriyorum :)kızlar yumurtayı her gün veriyo musunuz. Biz 2 haftadır her gün ilk çeyrekle balayıp sonra yarıma çıkartıp verdik. Acaba gün aşırı mı versem diye düşünmeye başladım. doktora da sormayı unuttum. nasıl yapıyosunuz.
Soguk mu geldi acaba? Yogurt da ilitilmaz ki :))Kizlar birkac gundur yoktum. Hem bebisim hem de ben cok fena grip olduk. Ufakligin atesini 24 saatte dusurebildik, 39 dereceyi gecmisti. Simdi biraz daha keyifli cok sukur. Ama oksuruk ve bogaz agrisi mahvetti oglumu, insallah bir an once toparlar diye umuyorum.
Doktoru benim hastaligimdan oturu sutumun azalmis olabilecegini soyledi ve sivi kaybi olmasin diye ara ara su vermemi istedi. Ben kasikla veriyorum suyu ve baya sevdi. Arka arkaya 5-6 kasik iciyor ama ben daha fazla vermiyorum.
Doktoru artik yogurt da baslasin dediml. Hemen mayaladim dun taze taze verdim ama pek hoslanmadi :) 2 kasiktan sonra titredi resmen cocuk urperir gibi.. ben de israr etmedim. Bugun yeniden deneyecegim.
Bu ay sonunda 6 ay muayenemiz olacak. Ondan sonra esas beslenme planimizi verecekmis doktorumuz.
Bizden haberler simdilik boyle :)
Yok, oda sıcaklığındaydı ama ne yese aynı tepkiyi veriyor huysuz şirin :)Soguk mu geldi acaba? Yogurt da ilitilmaz ki :))
Bende de ayni sıkıntı var doktora bile gidemedim daha. Uc parmakta var hem de. Tirnaklar acilarak uzuyor yanlar batiyor oyle olunca. Ne yapacagimi bilmiyorjn yablari tirnak makasıyla kestim uzayinca daha kotu olduKızlar. Sizin başınıza geldi mi bilmiyorum ama benim başıyanlar.batiyorhastalık var ki sormayın.
Tırnak batması. bu hamilelikte şişen ayaklar yavaş yavaş indikçe etler tırnağın üstüne bindi ve tırnak batmasına neden oldu. Ve kenarından da et çıktı. Çok acıyor. özel bir hastaneye gittim adam hemen çekmeye hazırlandı. Ben çektirmek istemiyorum. İnternette bayağı araştırdım. Tırnağın batan kısmını kesip o et parçasını da kırkıyorlarmış dikiş atıp. Tırnak çektirmesi çok acı verici ikizimden bilirim. evde 2. gün acıdan bayıldı. ayağı yastık üstünde istemsizce zıplıyordu. Ne yapıyım ya. Eymen doğduğundan beri var. Acısını gün içinde unutuyorum ama sosyal hayatı çok etkiliyo. yorulmaya başladım bunu düşünmekten.
Bugun gittik doktora ayda300 gram almis. Mamaya alistirmaya çalışıyorum ama puskurtuyo mamayi. Biberon da almiyo alistirma bardagiyla veriyoduk on gun icti onbirinci gun puskurtme basladi.Canım kan ve deri testi yapıldı sut ve yumurtaya çıkmadı doktor büyük ihtimal ev akarı ve tozuna alerjisi var dedi yüzünde egzama çıktı nemlendirici ve krem kıllanıyorum bir defa yok oldu tamamen ama yine başladı yumurta tavuk ekşi şeyler etkiliyor sanki simdi yine yüzünde var geçmesine izin vermiyor sürekli kaşıyor çünkü, sen naptın canım kilo alımı ne durumda mamaya başlayacaktın sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?