2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hımm benim bir bilgim yok Can'ım bu konuda.Sosyal ağlardan hiçbirini kullanmıyorum.

Ne güzel olmuş :) Keşke benimki de birilerini göndererek geçse..

ben de yaptırmak istiyorum ama doktorumuz 1 yaşını bekle artık dedi. benim babam da izin vermiyo çocuk bizim ama lafımız geçmiyo işte :)
Aynen canım her kafadan bir ses çıkıyor. Ondan zaten huyu değiştiği diye sordum ağlarsa kurtulamaz dillerinden:) bizimki 1i geçirme geçerse 6 yaşını bekle arada yaptırma psikolojilerini etkiliyor anlamlandıramıyor çocuklar dedi. Ondan biran önce olsun istiyorum karışmasalar bi

Kızlar aranızda devit-3 kullanan varsa aralık başından itibaren reçetesiz alinmiyormus. Haberiniz olsun. İş çıktı bize. Hayır anlamadığım bir sürü antibiyotik reçetesiz satılıyor. Millet şeker gibi yutuyor. Vitamin bu ya ne diye reçeteye bağlarsın. Anlayan varsa beri gelsin.

Saygı hastanesinde arkadaşım. Kesme falan yok, tel yöntemiyle yapıyorlar cerrahi değil. Çok başarılılar, kuzenlerimi falan götürdüm ben çok memnun kaldılar.

ne kadar uzak kalmaya çalışsanda dozunda olunca zararı olcağını düşünmüyorum ben

kızlar yumurtayı her gün veriyo musunuz. Biz 2 haftadır her gün ilk çeyrekle balayıp sonra yarıma çıkartıp verdik. Acaba gün aşırı mı versem diye düşünmeye başladım. doktora da sormayı unuttum. nasıl yapıyosunuz.

ben gün aşırı veriyorum :)

Soguk mu geldi acaba? Yogurt da ilitilmaz ki :))

Kızlar selam :) Yavaş yavaş biz de başladık ek gıdaya..

Şimdilik bal kabağı, patates, havuç ve kabak yedirdim sebzelerden. Bugün ilk kez elma yiyecek. Her gün de yoğurt yediriyorum yediği kadar.

Bir kere haşlanmış yumurta sarısı tattırdım ama düzenli vermiyorum. Doktor kontrolümüz yarın, ona sormadan listeye eklemedim.

Sebzeleri buharda haşlayıp ezerek verdim. Bazılarını da ezmedim, eline tutuşturdum. İki türlü de yedi. Ama yemek yerken çok şapşal oluyor ifadesi :) bu ne yaa der gibi bakıyor yüzüme bıdık :)

Bu arada günlük ne kadar su içiriyorsunuz bebişlerinize? Bizim ki dün 60cc kadar içti ama az mı çok mu bilemedim..

Bende de ayni sıkıntı var doktora bile gidemedim daha. Uc parmakta var hem de. Tirnaklar acilarak uzuyor yanlar batiyor oyle olunca. Ne yapacagimi bilmiyorjn yablari tirnak makasıyla kestim uzayinca daha kotu oldu

Bugun gittik doktora ayda300 gram almis. Mamaya alistirmaya çalışıyorum ama puskurtuyo mamayi. Biberon da almiyo alistirma bardagiyla veriyoduk on gun icti onbirinci gun puskurtme basladi.
Canim alerji konusunda onemli olan senin gozlemin dokunuyo diyosan kes. Cunku kucuk bebeklerde alerji testleri yanıltlıyor. bizde hic alerji cikmadi kanda ama dr kakasina bakarak alerji dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…