2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ne güzel olmuş :) Keşke benimki de birilerini göndererek geçse..
Canim desteğe ihtiyacım var diyorsan ki diyorsun hiç durma bir uzmandan yardım al. Emzirirken kullanilan ilaclar var ilacsiz da birsuru tedavi var. Bosuna cekme bu derdi. Zamanla insan yardima da kapatiyor kendini. O raddeye gelmeden onunu kesmek lazim. Allah yardimcin olsun bunalirsan yaz bana özelden

Bende de ayni sıkıntı var doktora bile gidemedim daha. Uc parmakta var hem de. Tirnaklar acilarak uzuyor yanlar batiyor oyle olunca. Ne yapacagimi bilmiyorjn yablari tirnak makasıyla kestim uzayinca daha kotu oldu
benimde tırnak uçları dışarda olmasına rağmen bir türlü geçmedi. üstüne üstün kenardan et bile çıktı büyük. şimdi İstanbul esenler de bir hastanede doktor buldum. sadece hasta ucu kesip dbine dikiş atıyo. ki bir daha orda tırnak batması olmasın diye. çüknkü tırnak bir kere bu illet ile tanıştımı yıllar sonra bile yine tekrarlıyo. maalesef. 350 tl dedi bir köşe için sadece. bnm de sadece bir köşede var bu hastalık.
şubatta gidicem kurtulmak istiyorum bu şeyden. günlük hayatımı çok etkiliyo. sürekli bi korumaya çalışma, bazen ökçem ile yürüyorum istem dışı.

Ayşe Öner in ek gıda protokolünü uygulamaya çalışıyorum ben. Henüz başlamadım yumurtaya, 15 güne başlamayı düşünüyorum, çeyrek yarım derken başladıktan 20 gün sonra haşlanmış tam sarıyı hergün öneriyor. Haftaya çorbaya minik kuzu kıymaya başlayacağız inşallah. Ayşe öner ek gıda yazınca çıkar hemen. Çok faydalandım ben. Belki ilgini çeker

Bu su olayını ben de çözemedim ya, sürekli emiyor diye aklıma gelmiyor, gelince ağzına değdiriyor itiyor. İhtiyacı olsa yapışır bir heralde di mi

Esenlerdeki dr a annem gitti mart gibi cok memnun kaldi tirnagin iki kenarini komple kesti dikis atti dr 1000 tl almis. Annemin durum cok vahimdi tirnak kenarlari alttan birlesmisti ortada et kalmis allah korusun kangrene gidiyordu. Cok sukur memnun kaldi iki uc gun basmaman lazim ama yoksa kanama yapiyor. Cok agrisi da olmadi gecti gitti.

Çok teşekkür ederim ilgin için. Yılbaşından sonra gideceğim sanırım...

Bu su olayını ben de çözemedim ya, sürekli emiyor diye aklıma gelmiyor, gelince ağzına değdiriyor itiyor. İhtiyacı olsa yapışır bir heralde di mi
Valla hiç bilmiyorum.. Bizimki silikon kaşıkla verince lıkır lıkır içiyor, dişlerini de kaşıyor o arada, mest oluyor :) Ama biberı-onla verince suyu pek içmiyor.

Alerjik bebeklerde kilo alımı az oluyormuş neocate mi içiriyorsun canım eğer ondansa zorla alamadığı vitamini oradan alacak ben birkaç gün ondan verdin aç olduğu halde yemedi ama birgün 100ml ye 1 ölçek koydum içti anlamadı tadını ilk basta böyle alıştır sonra artır ölçeği, bizim durum çok farklı canım ya tepki verip vermediğini anlamıyorum sadece yumurta ve tavuğun dokundugundan eminim ama süt ürünlerine emin değilim yoğurt veriyorum yüzünde bazen oluyor bazen geçiyor, başka bir hastaneden hem alerji hem gastroentroloji bölümüne randevu aldım önceki hastane beni tatmin etmedi egzama dedi ama emin olamadım ben

Kizlar bebeklerimizin gunluk beslenme listesini paylasalim mi ne dersiniz fikir olur birbirimize diye duşunuyorum

07:00 anne sutu
08:00 uyaniyor
10:00 kahvalti ( yumurta lor peyniri 1 tatli kasigi pekmez 1 tane hipp bebek biskuvisi 30 cc mama ile hazirluom ) bazennyiyor bazen yemiyor
12:00 anne sutu
14:00 sebze puresi ( havuc kabak balkabagi patates brokoli avakado ) simdiye kadar bunlari verdim genelde iki cesit hasliom zeytinyagi koyuyom sadece .balkabagini sade yapiom pekmez ekliom
16:00 anne sutu
18:00 meyveli yogurt
20:00 120 cc formul sut

Cok beslemiom degilmi? Ama benim oğlum cok kusuyor onluk dayanmiyor.kilo alimi yemesi iyi oldugu icin doktorum onemsemedi ama cocuk ust bas degismekten sıkıldi.9700 kilosu .

Gecede her uyandiginda ki sık uyanio anne sutu aliyor

Et sularina henuz gecmedim hazirladim ama doktora sorcam

Gece her uyandığında emziriyorum.
8:00 100 CC mama
10:00 gibi uyanıyor
10:30 Kahvaltı(yumurta sarısı birgün arayla veriyorum,peynir, hippi yulaflı kaşık maması içine çeyrek ceviz içi karıştırıyorum, yumurta olmadığı günlerde 1 tatlı kaşığı pekmez)
12:30 gibi yaklaşık 120cc anne sütü yada mama (sütü sağıyorum uyanıkken emmediği için oradan biliyorum CC yi)
Öğlen uykusuna yatıyor
15:00 çorba (bazen sebze püresi bazen yoğurt çorbası)
Sebze püresine havuç kabak patates karnabahar sarımsak pirinç zeytinyağı kullanıyorum dönüşümlü olarak
17:00 mama yiyor 100 CC
Tekrar uykuya yatıyor
18:30 gibi biz yemekteyken yoğurt ve meyve
20:00 yaklaşık 120 CC anne sütü
22:30 civarında 120 CC mama içip uyuyor
Dediğim gibi gecede her uyandığında emziriyorum normalde emmeyince gece bari emsin süt iyice azalmasına diye.
Pirinç unundan muhallebi deniyorum günlerdir yemedi malesef gece tok tutardı oysaki ama birkaç gün ara verip tekrar deneyeceğim
Hipp bebe bisküvisi aldım bugün yarın kahvaltıda deneyeceğim kek yaptım yemedi bisküvi deneyeyim dedim
Kemikli et haşladığımda tuz ilave etmeden önce biraz ayırıp suyuyla havuç patates sarımsak haşlıyorum onuda yiyor.(doktorumuz çorbalarına kıyma eklememi söyledi kontrole gittiğimizde yağsız sinirsiz etten 2 kere çekilecek 1 tatlı kaşığı onu daha denemedim)
Bizimde aşağı yukarı bu şekilde saatler bazen uyanmasına göre değişiyor ama günde 3 öğün ek gıda gidiyoruz gece için sadece pirinç unu denedim olmadı fazlasınada cesaret edemedim uykuda rahatsız eder diye

Bence çok değil canım maşallahı var Bebeğinin. Benimkide 6 aylık olana kadar kustu ama şimdi iyiyiz nadiren kusuyor oda bazen yemekten sonra zaptedemiyorum yerde dönüyor mideye yüklenince az miktar. bir sıkıntısı olsa kilo almaz iyi şükür bebeğin kurmasına geçer. bazı bebekler 1 yaşa kadar kusarmış. Doktoruna sor tabi ama et suyuna geçilebilirmiş doktorum kıyma önerdi

Eder cajim tabiki nasip bu cok sanslisinn allahim yardim eder.. ileride bir kardes daha yapayimda olmayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…