2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Selamlar

6 haziran doğumlu Gül kızım 3 gündür desteksiz oturmaya başladı maşallah

Öyle kısa süreli değil yarım saat kadar oturuyor

4 gün sonra da 7 aylık oluyor kızım. Bugünleri gösteren Rabbimize çok şükür.

Ben bizden eski topiklerde bebekler ne alemde bakıyorum o nrdenle bizler de bebeğim şu halde şunu yapabiliyor şu kadarlık şu kadar boy kilosu var şeklinde yazarsak iyi olur diye düşündüğümden yazıyorum böyle

6Haziran canim kilo alimi azsa pirinc kullan canim corbalarda hatta yerse pirinc unu yap ver benimki yemedi yese iyi olurduda seninki yer belki.
Hipp pirinçli kaşık maması aldım bir de yulaf unundan muhallebi yapacam bir gün kaşık maması bir gün yulaflı muhallebi vereyim diyorum ama kabız olmasından korkuyorum biraz sıkıntımız var da

İyi yapıyorsun canım bizimkiler aynı seninle bende takip ediyorum. Benimkide oturuyor yerde emekleme için çabalıyor genelde kendisini oyuncakların üzerine atıyor henüz tam emeklemeye yani. Debelenirken tek eli yerde yan oturup bize bakıyor sonra ileriye doğru kendisini atıyor. İnşallah emeklerin yürüdüklerinide göreceğiz:)

Hipp pirinçli kaşık maması aldım bir de yulaf unundan muhallebi yapacam bir gün kaşık maması bir gün yulaflı muhallebi vereyim diyorum ama kabız olmasından korkuyorum biraz sıkıntımız var da
Benimki pirinçli kaşık mamalarını yemiyor canım nedense yulaflı Hipp alıyorum bende onu yiyor. yulaflı sıkıntı olmuyor. sıkıntınız düzelene kadar hergün 1 çay kaşığı zeytin yağı ver hiç zararı olmaz ben sebze pürelere ekliyorum kabızlık olmadığı halde. sen direk içir zararı yok

Benimki de sevmiyor ya içine meyve katiyorum tadı düzelince yiyor ama az yiyor, zeytinyağı ben de katıyordum bugün direk verdim doktor kayısıya devam et dedi meyve puresine 1 tatlı kaşığı kayıyorum bazen düzeliyor ama çoğunlukla ya kabız ya kati yapıyor inşallah düzene girer

İnşallah. Gün içinde yeterince hareket ediyor mu at yere kıpırdansın hareketlendikce azalır kabızlık ama bazen uzayabilir işte

İnşallah. Gün içinde yeterince hareket ediyor mu at yere kıpırdansın hareketlendikce azalır kabızlık ama bazen uzayabilir işte
Çok hareketli canım ya önceden geç yapardı ek gıdaya geçince de kabızlık eklendi gastroentroloji bölümüne gidecem bakalım ne dicek

Kızlar meraba, havuç patates balkabağı brokoli bu sebzeleri verdim başka ne sebze verebilirim bir de bazı sebzeleri karıştırıp püre şeklinde veriyorum içine başka ne koyabilirim
Bunların yanına 2 dal ıspanak, 1 yer elması, bir kereviz sapı veya yaprağı,bir tutam pirinç, 1 tutam bulgur, 1 minik diş sarımsak. Pişince tatlı kaşığı sızma z.yağı

Benimki bu saydıklarından sadece patatesi yedi diğerlerini yemedi sadece corbasını veririken yedi. Püre halindr hiç yemiyo.
Ben tüm sebzeleri beraber haşlıyorum, kereviz sapını çıkarıp sürüyorum tel süzgeçte, püre benim oğlum da sevmiyor, çorba olarak seviyor. Belki tek tek sevmeyecek seninki de

Gaz yaptı mi mercimek canım
Hayır yapmadı cnm. pırt pırtlar yapıyo her gün ama ekstra gaz yoktu. bir sıkıntı çekmedi yani. Bizim diş problemimiz olduğu zaman geceleri huysuz oluyo. kafa sağ sol sallanıyo. Onun dışında gaz problemimiz kalmadı artık. tamamen bitti diyebilirim. Çok şükür.

Ya kızlar bu diş denen sevimsiz şey ne çıkar acaba?? Valla huzur kalmadı çocuğumda.. Salya bir taraftan, ağrı bir taraftan.. Gece uyurken inliyor resmen.. Eli ya ağzında ya kulağında.. Baktım damak hafiften beyazlamaya başlamış.. Ne zaman çıkacak acaba, az biraz huzur bulsaydı oğlum.

Bizde 7.ay kontrolunden geldik.
kusmasi icin idrar tahlili verdik sonuc yrn cikicak.
kusmasina fena taktim yaa
cocuga korkudan birsey veremiom.
kahvalti hergun ogleden sonra sebze bigun bifun meyve yogurt veriom
iki ayda 700 gr almis kotu degil ama aylik 400 almasi gerekirdi diyo
kilo onemli degilde ah su kusma mahveduyo bizi
ya alerji yada kum dokuyo olabilir diyo.
bence ikiside degil.
benim cocugum cok gazli gegirirken cikario
esimde reflu ve gastrit var cok gegirir ayiptir soylemesi.
bu cocukta oyle gegurirken kusuyo osururken ikinio ya o zamanda kusuyo ve aglio

Maşallah ben de bıraktım gaz damlasını bizimki de olmuyor gibi, gece buaralar hep uyanıyor dediğin gibi kafa saga sola çeviriyor diş için erken herhalde bizim için daha yeni 6 oldu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…