2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sağol kuzum ben de çok teşekkür ederim her zaman danışabilirsin her zaman anlamıyolar kadana takma stres yapma sen de halledersin meslektaşız bu arada

Sağol kuzum ben de çok teşekkür ederim her zaman danışabilirsin her zaman anlamıyolar kadana takma stres yapma sen de halledersin meslektaşız bu arada
Evet iyi oldu burda meslektasimi bulmak herkese care oluyoruzda sira bize gelince insan yerine bile koyulmuyoruz sevmiyorum bu sistemi hakkimiza girenleri konusuruz burdan bebisler hakkinda haberdar ederiz birbirimizi

Gozunaydin canim inşallah saglikla devami gelir canim

Evet iyi oldu burda meslektasimi bulmak herkese care oluyoruzda sira bize gelince insan yerine bile koyulmuyoruz sevmiyorum bu sistemi hakkimiza girenleri konusuruz burdan bebisler hakkinda haberdar ederiz birbirimizi
Aynen öyle canım hatta daha fazlası

Bak atıyorum o maddeyi bizi sadece bu ilgilendiriyor

Eklentiler

• image.webp
    101,4 KB · Görüntüleme: 43
Benim canım zararlı şeyler çekiyor. İlk üç ay bebek bizim yediklerimizden beslenmiyosa yiyemiyor muyuz bunları yaa. Zararlı dediysem de işte fast food.

İnsan dersini paylaşacak birini arıyor ben de bahsettim burada ama aynı işi yapınca daha iyi anlıyoruz

Oyle deme kendini suclama kaderin onune gecemeyiz sende allaha emanet ol dusukle ilgli bsy olrsa sorablirsn ozeldende allah emanet ol sende cnmm
yo ıyiyim moralmen ama tab i tekrarın da bi korku olabilir.yeniden gebe kalmaya yani. Bugün ölçem sandım sürekli sancı elimin yarışı kadar parca geliyo .nette normal değil diyo.anlamadım.bebegin teki geldi tekini adliyede düşmüş olabilir .yatıyım akil beyin parca azaldı ama baya kan gitti.bebek gelince daha parca niye geliyo.ne kadar sürecek parca.
Bebegin tekini aldım devamınızaysam yasakmi
Tabi merak eden varsa daha hic oluşmamış bile.yuvarlak

Geçmiş olsun allah sabır versin allah çok büyük .. İnşallah tekrar katılırsın.... İnancın sayesinde dik durabiliyosun şükür...
inşaallah güzel kardeşim,kürtaj olama gerek olmazsa iki ay sonra düşünüyorum.tabi bi hafta sonra muayene oluyum da. Çok sağol aminnnnnn inşaallah sağlıklı ve hayırlı bebekle.

Basin sag olsun canım gozlerim doldu yazinla rabbim versi dedigin gibi yine o aldi verdiklerine vermediklerine vereceklerine hamdolsun rabbim saglikli bebekler nasip etsin insaallah
yazarım normalde.görevim yani ilahiyatçı eğitimci yazar. aslında baya derin yazacaktim ama sizleri üzmek istemedim.teslim olunca Allah teskin ediyor bacılarım.Rabbim bebeklerinizi korusun,banada kısa zamanda en hayırlısını bagislasin amin

Cnm normal hep oyle kesede geliyo olusan parcayla beraber dinleniceksin bol bol ve iyi beslen yakinda durucak agri kesici ve antibiyotk icebliosun

Cnm normal hep oyle kesede geliyo olusan parcayla beraber dinleniceksin bol bol ve iyi beslen yakinda durucak agri kesici ve antibiyotk icebliosun
dr vermedi. İlacı pek önermiyor.kurtajda veriliyormus sadece.. parca kalma en diye ilaç içme dedi.gözüm yaniyo.Bugün kocam vardı yarından sonra kendim artik.sancı varda bbk düştü ya biraz rahatladm. Aeoln

Kızlar hem grip oldum hem 1 haftadır geçmeyen mantar basetmeye çalışıyorum ama geccek gibi değil
Benimde 3 gündür boğazlarım acıyodu ama bugün hafifledi. Doktorum burun spreyi verdi ama %100 deniz suyu pastil bide parol ama parolu bugün almadım. Bol bol meyve ve sıcak şeyler iç bolda su. Mantar içinde sebametin yıkama jelini kullan iyi geliyor. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…