2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak gebelikte yatma şeklinin bir zararı varmı ben hep sol tarafıma yatıyorum sonra panik olup düz yatıyorum bu seferde uyuyamiyorum inşallah bir zararı yoktur
En sağlıklısı sol tarafa yatmakmış, karnımız büyüyünce de o şekilde yatmak gerekiyormuş, o yüzden doktorum şimdiden alış dedi :)

Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak gebelikte yatma şeklinin bir zararı varmı ben hep sol tarafıma yatıyorum sonra panik olup düz yatıyorum bu seferde uyuyamiyorum inşallah bir zararı yoktur
Gebelikte en sağlıklısı sola yatmaktir canım, ama 4. Aydan sonra önemli.. şimdi istediğin gibi uyuyabilirsin..

gunaydin anneler nasilsiniz? bende bugun kultur sonuclarini alip doktora gidecem.. antibiyotike baslicam..anlamiyorum hic bi belirti olmadan nasil bukadar yogun bir enfeksiyon geciriyorum

günaydın kızlar
dünden beri mahvoldum yine bu kusmalar beni çok yordu arka arkaya 3 kez kustum artık en sonuncusu çok çok afedersiniz yeşil acı suydu midem bomboş yinede öğürme isteği geliyor şuan yine bulanıyor halbuki sadece muz yedim ben ne yapıcam bu bulantılarla hiçbirşey engelleyemiyor.artık şöyle rahat rahat kahvaltı yapıp midemde kalsın istiyorum.
4. ayın sonuna kadar sürebiliyormuş ben bu gidişle epey kilo veririm gibi duruyor

Ben de çok kötüyüm;( devamlı öğürtü kysma hali. Zofran zydis verdi doktorum. Tam kusacak kadar bulanıyoken alıyorum geçiriyor ama bulantı şiddeti azalarak devam ediyor. Çok kötü. Zaten uyuzun teliydim mide konusunda daha beter oldum. Bana akşamları çorba iyi geliyor sadece. Haşlanmış patatesi küp küp kwsip üstüne az sarımsaklı bol yoğurtla denesene. Yoğurt tek başına daha dokunuyor bana böyle manyak bi hal aldım((( inşallah hemen geçer uzamaz. Çalışmak da çok fena yapıyor.

Günaydınlar kızlar. Ben hala tombak gibi iştahlı ve kusmuyorm . Umarım bi sorun değildir. Benim de sıkıntı nefesim daralıo sanki aşırı yorgun bedenimm

günaydın kızlar, bende ayvaya tuz atıp yiyiyorum bulantıya iyi geldi bende
dünde kan tahlilleri için sağlık ocağına gittim sonunda, 3 tanesi hariç hepsi yapılıyormuş , kan verdim. kalan tahliller içinde eğer dr. zorunlu görürse özelde yaptırıcam inşallah. yaptırmayanlara tavsiye ediyorum

evet çalışıyor olmak çok zor otobüste gelip gitmek beni çok etkiliyor.yediğim leblebi bile kötü yapıyor karnım zil zurna aç olsa da bişey yemek istemiyorum o bulantıyı yaşıcam diye.
birde sadece patates yemeyi deniyim canım.

kizlar kucuk amasya elmalari cok iyi geliyo benim bulantilarima
benim sürekli bulantım oluyor ne yersem yiyeyim gün içinde sürekli bi bulantı hali

nane yasak bldiğim kadarıyla doktoruna danışmadan sen de içme

herbişeyi internetten araştırıyorum zaten canım, dr a sormadım ama internette bir zararı olmadığı yazıyor gidince dr a da sorarım haklısın. ama başka türlü günü geçiremiyorum bulantı işi çok fena...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…