2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kızlar merhaba..
size bişey danışsam bulantıyı bastırmak için neler yapıyosunuz..
çok zorluyo beni bu aralar doktorum bitkisel olduğunu söylediği PREMESİS ilaçını önerdi genel olarak araştırdım içerisinde folik asit ve b12 olduğu yazıyo ama kulanan varmı aranızda???

Geçmis olsun. Kalp atısi varsa %96 oraninda gebelik normal devam edermis ama bir doktora git bence:)
Tesekkurler..Ay ilaç korkusundan gitmek istemiyorum bir de anekoik kist var bende onu da merak ediyorum ..Kızımda mutlu mutlu gidiyordum kontrole.. simdi tedirgin uzanıyorum sedyeye..

Tesekkurler..Ay ilaç korkusundan gitmek istemiyorum bir de anekoik kist var bende onu da merak ediyorum ..Kızımda mutlu mutlu gidiyordum kontrole.. simdi tedirgin uzanıyorum sedyeye..
Haklisin ama ilac senin kararin belki icerde kanama yoktur bilmemektense ne olduğunu bilmek daha iyi. Birsey yoktur zaten ama yinede git bence.

geçen hafta gittim canım sadece kese göründü bugün gideceğim bakalım o yüzden endişeli ve heyecanlıyım daha önceden bir kürtajım var da
Sizle günlerimiz aynı hastaneden gelince bilgi verir misiniz.bebeğinizin kalp atışlarını duyarsınız eminikm.benim muayene obur hafta salı daha var.

slm kızlar hastaneden geldim ama geçen hafta gittiğimde çok ufak olan kesem gelişmiş şu an 6 haftalık kesem ama bebeğe henüz bakmadı doktorum 10 gün sonraya randevu verdi 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi sadece 6 haftalık kesemi görebildim ben

Merhaba,

Aradığınız yönetmeliğin ismini aşağıda kopyaladım. Umarım faydası olur:)

Gebe Veya Emziren Kadinlarin Çaliştirilma Şartlariyla Emzirme Odalari Ve Çocuk Bakim Yurtlarina Dair Yönetmelik

Gece çalışması
MADDE 8 –
(1) Kadın çalışanlar, gebe olduklarının sağlık raporuyla tespitinden itibaren doğuma kadar geçen sürede gece çalışmaya zorlanamazlar.
(2) Yeni doğum yapmış çalışanın doğumu izleyen bir yıl boyunca gece çalıştırılması yasaktır. Bu sürenin sonunda sağlık ve güvenlik açısından sakıncalı olduğunun sağlık raporu ile belirlendiği dönem boyunca gece çalıştırılmaz.

Sizle günlerimiz aynı hastaneden gelince bilgi verir misiniz.bebeğinizin kalp atışlarını duyarsınız eminikm.benim muayene obur hafta salı daha var

sen benden önce göreceksin haftaya salı önce senden iyi haberler duymak istiyorum inşallah canım haber verirsin bizlere:)

Ankarayi arayip sorucam birde bulundugum ili aradim oyle bir yonetmelik girmedi olsa haberimiz olurdu 24 haftalik iken gece nobetten cikabiliyorsunuz dedi

Masallah canim aramizda 3 gun var bende 14 kasimda gidicem kalp atislari icin once sizlerden gelicek guzel haberler nasipse sonrada ben inşallah

Ben kullanmıştım dokuz ay istifra ettim diğer hamileliğimde hastanede serumla beslendim onun faydası olmadı o ilacın. Ama zfrn adlı ilaç var ilaç ismi vermek yasak mı diyr eksik yazdım o fayda etti tabi biraz ağır bi ilça

Evet folic trio ve benexol verdi. Benimki de 27 haziran aramızda bir hafta var. Metin bey haftasıyla ilgili bir şey demedi.

Bana da benexol verdi
Evet ultrasona gore haftasini soylemiyor ben sordugumda hep sat a gore cevap veriyorlar o yuzden ben de sat a gore 7+2 yim diyorum

cnm banada verdi dr, içeriği tamamamen vitamin ama bende cok işe yaramadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…