2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
inşaallah güzel kardeşim,kürtaj olama gerek olmazsa iki ay sonra düşünüyorum.tabi bi hafta sonra muayene oluyum da. Çok sağol aminnnnnn inşaallah sağlıklı ve hayırlı bebekle.
Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun. Ben de temmuz ayında bebeğimi kaybettim. Kürtajla alındı. Zor. İnsan bir süre inanamıyor. Hamilelik zamanları bir rüya gibi geldi geçti oluyor ama kaybetmek de bir gerçek işte. Ondan sonra Ekimde tekrar hamile kaldım çok şükür. İki adet sonra yani. inşallah bu bebeğime kavuşurum. Yani kürtajdan kısa süre sonra da olabiliyor. Sen Kürtajı neden istemiyorsun? Normal yolla düşerse daha iyi olur tabi de.

inşaallah güzel kardeşim,kürtaj olama gerek olmazsa iki ay sonra düşünüyorum.tabi bi hafta sonra muayene oluyum da. Çok sağol aminnnnnn inşaallah sağlıklı ve hayırlı bebekle.
Canım ben seni çok tanıyamadım tedavi ile mi oldu bilmiyorum ama. Gerçekten bi gebelikten sonra tekrar gebe kalıyoelar hemen. Çok ilerlemeden çıktı hemen hayranım kuvvetine allah bana da versin her zaman için bekliyoeuz haberlerini inan gönlüm senle.

Bugün bebeğimi görmeye gittim 2.5 milim boyunda pıt pıt kalbi atıyo Rabbim nelere kadir yaa mucize gerçekten büyük bir mücize Allahım olmayanlarada versin inşallah
Değil mi bir fasulye kadar bile değil ama içinde atan bir kalbi var :) Sübhanallah. Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım sağ salim kavuştursun. Ben de cumartesi gitcem inşallah aksilik yoktur ben de duyarım.

Kızlar fast food dedinz benimde eski günler geldi valla gitti aldı annem avmden soğumuştuuu ama berde yiyemedim çok aynı tadı alamıyoruz ama benim dorunum bulantı için ne kullanıyosunuz çok ilaç içiyorum içmeyim diyorum ama dayanamıycam artıkın emedur var ben de...

Ben eskiden iliadin kullanıyodum bir kaç kere kullandım yine... Sen ne kullanıyosun...

Değil mi bir fasulye kadar bile değil ama içinde atan bir kalbi var :) Sübhanallah. Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım sağ salim kavuştursun. Ben de cumartesi gitcem inşallah aksilik yoktur ben de duyarım.

Evet pıt pıt atıyo ama dinlettirmedi 9 gün sonra dinletecek ama atıyo gösteriyo pıt pıt çokkk değişik bir şey hepimiz sağ salim kavuşalım yavrumuza inşallah

tesekkurler yardımın için denicem

kizlar terlemiyorum ama hep koltukaltim terliymis gibi kendimden tiksiniyorum.. böyle bisey yasayan varmi? hergun dus aliyorum resmen takinti oldu islak mendille bile siliyorum

Evet pıt pıt atıyo ama dinlettirmedi 9 gün sonra dinletecek ama atıyo gösteriyo pıt pıt çokkk değişik bir şey hepimiz sağ salim kavuşalım yavrumuza inşallah
Bugun bende kalp.atislarini gordum..bambaska bir heyecan degil mi arkadasim...Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..

Seninle ayniyiz canim bende gordum Allaha şükür..sende lekelenme var mi bende ara ara oluyo da..

I.aksamlar anneler guzel haberler alan arkadaslar var gözleri aydin rayha bilemiyoru ne yasicagimizi bende 2 kere yasadim senin o yasadigin acidan zorlugunu cok iyi bilirim ama rabbim sabrini sabrimizin meyvesini de veriyor elhamdülillah benim ve bebegim icin buyuk gunde yarin o ani yasiyorun göZümü her kapadigimda rabbim banada hayirlisiyla evladimi saglikla gormek nasip etsin insaallah

Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak gebelikte yatma şeklinin bir zararı varmı ben hep sol tarafıma yatıyorum sonra panik olup düz yatıyorum bu seferde uyuyamiyorum inşallah bir zararı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…