2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Canım hamilenin gördüğü rüya doğru çıkar. Mesela Kızın olacak görsen kızdır. Ama ben senin Kızın olacağını görsem senin bir arkadaşın olsam oğlun olur. O zaman tersi çıkar.
Yani Allah'ın izniyle sen mutlu haberi almışsın hiç korkutma kendini inş :)

Eşim kız görmüş, komşum erkek, hangisi çıkacak bakalim

Aaaa sağol valla içim az da olsa rahatadı.

Önceki gebeliğimde hep kötü rüyalar gördüm kaybettiğimi gördüm hep bir şey oluyordu. Ve kalbi durdu. Bunda da geçenlerde doğduğunu emzirdiğimi gördüm. İnşallah gerçek olur :)

Ben fındıkkurdu gibi bir kızım OLDUĞUNU ve çirkin bir pusette:) onu kocamı gezditdiüimizi gördüm, Afrika da Ümit burnunda.

Sonra kızımı Sarışın beklerken aynı fındıkkurdu rüyamdaki givi Doğdu. Sonra bizim pusetimizi alırken yanında uyduruk bir puset hediyr ettiler ama hafif diye onu kullandık ve oturduğumuz yerde göle Ümit burnu diyorlarmış onu da orada gezdirdi. Aynısı öıktı rüyamın:)

Hatta BAŞINDA beyaz triko şağka vardı ama ben almamıştım. Doğumdan sonra eşim cebinden çıkardı Yanlışlıkla yeğenimin bebeklik şapkasını getirmiş. Kalın diye onu kullandık.

Hamilenin Tüysü çıkıyor yni kızlar:) korkmayın inş..

Ben içemiyorum 1lt den başladım 2 lt oldu bazı günler 1lt kalıyor ne yapıcam bilmiyorum
Ben kafaya dikiyorum koca bardağı direk bende çok zevk almıyorum ama sırf mecburiyetten ne akıntım var ne bişey çok iyi geliyor. Bide cildimde kuruydu su sayesinde kremlenmeme gerekte kalmıyor kurulukta olmuyor. 5 günde bir damacana bitiyor evde

Elimde şişe evde dolaşıyorum üst üste içince midem bulanıyor. Bizim 1 ayda biten damacana 1 haftada bitince eşim ne oldu suya diye sorup duruyor delik mi diye kontrol ediyordu damacanayı en son

_SissLey_
Evet bazı şeyler elimizde ama ölüm değil yaşam değil . çok şükür ki kul hatası yada eli degmedi Allahın nazarındaki sevgimiz artıyor elhamdülillah . seninle de aynı şeyi yaşadım düşük yaptım kalp atışı yoktu onda çok umutluydum daha önce düşük yasamamistim bide kaybımin üstüne olunca yaralarımi saracak diye çok bekledim mevla nasip etmdi hhayır vardır mutlaka . sonra bu bebegime hamile Kaldim dedim duyamicam . nitekim duyamadik hatta doktor çok umutsuz konuştu ben geç döllenme olmuştur belki dedikce kurtaji düşündüğü gün duyduk elhamdülillah emin ol ki hiçbir sey bir diğeriyle aynı olmuyor . başka doktora gittim bulantim pek yok oglumda surekli kustum dedim oda bana annen aynı senin gibi bir çocuk yapabilir mi hayır dedi demek ki neymiş her çocuk bir değilmiş böyle düşün dedi . ha bundan sonra ne yasarum bilemem .ama Rabbimiz bizden tevekkül istiyor inşallah yapabiliriz

Inşallah
Inşallah bende yarın buraya güzel haberle gelirim

hayırlı aksamlar kızlar umarım herkes iyidir anneler ve bebisler ya benim midem bulantilari seyir değiştirdi önce acken oluyordu simdi tokken oluyor bir haftadir akşamları artış var sabah rahat sayilirim birde ben de suyu cok icemiyorum elma mandalina meyve tuketmeye calisiyorum ama dengelemeye yeter mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…