- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #7.541
Bagzı şeyler birazda bize baglı ama kader bu.
Rabbim ne yazdıysa o olur.
Yarın benimde kontrolüm var.
Aynı doktor aynı hafta.
Ilk hamilrligimde kalp atışı yok dedigi haftadayım tekrar.
Ve dün gece bir rüya gördum.
Kontrole gitim kalp atısı var dedi bebege bak nasıl da büyümüş dedi.
Sabah mutlulukla açtım gözlerimi.
1 dk sonra aglayasim vardi.
Ya rüyam tersine çıkarsa diye.
Yarın o doktora nasıl giderim ben şimdi.
Biraz da sanki kendimiz zorluyoruz bağzı seyleri.
Benim annem bile bilmiyor daha hamile olduğumu, ama burada bir sürü kız kardeşim var bana ve birbirimize destek cıkan.
Sen yaz biz bir nebze olsun icini rahatlatırız.
Gerisi Rabbim in yazısı.
Eşim kız görmüş, komşum erkek, hangisi çıkacak bakalimCanım hamilenin gördüğü rüya doğru çıkar. Mesela Kızın olacak görsen kızdır. Ama ben senin Kızın olacağını görsem senin bir arkadaşın olsam oğlun olur. O zaman tersi çıkar.
Yani Allah'ın izniyle sen mutlu haberi almışsın hiç korkutma kendini inş :)
Aaaa sağol valla içim az da olsa rahatadı.Canım hamilenin gördüğü rüya doğru çıkar. Mesela Kızın olacak görsen kızdır. Ama ben senin Kızın olacağını görsem senin bir arkadaşın olsam oğlun olur. O zaman tersi çıkar.
Yani Allah'ın izniyle sen mutlu haberi almışsın hiç korkutma kendini inş :)
Ortaya karışık ikiz olmasın canım :)Eşim kız görmüş, komşum erkek, hangisi çıkacak bakalim
İkiz değilOrtaya karışık ikiz olmasın canım :)
InşallahÖnceki gebeliğimde hep kötü rüyalar gördüm kaybettiğimi gördüm hep bir şey oluyordu. Ve kalbi durdu. Bunda da geçenlerde doğduğunu emzirdiğimi gördüm. İnşallah gerçek olur :)
Eşim kız görmüş, komşum erkek, hangisi çıkacak bakalim
GüEl haberlerini alalım inşAaaa sağol valla içim az da olsa rahatadı.
İnşallah canım çok sağolKızın vardı danırım bu da erkek olur inş :)
GüEl haberlerini alalım inş
Ben içemiyorum 1lt den başladım 2 lt oldu bazı günler 1lt kalıyor ne yapıcam bilmiyorum3 litre içiyorum. Su en önemli şey bebek için ve enfeksiyondan korunmak için. Doktorum her gittiğimde üstüne basıyor bu konunun.
Ben kafaya dikiyorum koca bardağı direk bende çok zevk almıyorum ama sırf mecburiyetten ne akıntım var ne bişey çok iyi geliyor. Bide cildimde kuruydu su sayesinde kremlenmeme gerekte kalmıyor kurulukta olmuyor. 5 günde bir damacana bitiyor evdeBen içemiyorum 1lt den başladım 2 lt oldu bazı günler 1lt kalıyor ne yapıcam bilmiyorum
Kizlar ben 1 lt bile icemiyorum mide bulantisi tum dengemi bozdu gecince bol bol icicem suan zorlayamiyorum
Elimde şişe evde dolaşıyorum üst üste içince midem bulanıyor. Bizim 1 ayda biten damacana 1 haftada bitince eşim ne oldu suya diye sorup duruyor delik mi diye kontrol ediyordu damacanayı en sonBen kafaya dikiyorum koca bardağı direk bende çok zevk almıyorum ama sırf mecburiyetten ne akıntım var ne bişey çok iyi geliyor. Bide cildimde kuruydu su sayesinde kremlenmeme gerekte kalmıyor kurulukta olmuyor. 5 günde bir damacana bitiyor evde
Inşallah_SissLey_
Evet bazı şeyler elimizde ama ölüm değil yaşam değil . çok şükür ki kul hatası yada eli degmedi Allahın nazarındaki sevgimiz artıyor elhamdülillah . seninle de aynı şeyi yaşadım düşük yaptım kalp atışı yoktu onda çok umutluydum daha önce düşük yasamamistim bide kaybımin üstüne olunca yaralarımi saracak diye çok bekledim mevla nasip etmdi hhayır vardır mutlaka . sonra bu bebegime hamile Kaldim dedim duyamicam . nitekim duyamadik hatta doktor çok umutsuz konuştu ben geç döllenme olmuştur belki dedikce kurtaji düşündüğü gün duyduk elhamdülillah emin ol ki hiçbir sey bir diğeriyle aynı olmuyor . başka doktora gittim bulantim pek yok oglumda surekli kustum dedim oda bana annen aynı senin gibi bir çocuk yapabilir mi hayır dedi demek ki neymiş her çocuk bir değilmiş böyle düşün dedi . ha bundan sonra ne yasarum bilemem .ama Rabbimiz bizden tevekkül istiyor inşallah yapabiliriz
Güzel olacak canım. Yarın seninde burada güzel haberlerini alacağız inşallah.Inşallah
Inşallah bende yarın buraya güzel haberle gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?