2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
_SissLey_ canim musmutlu haberlerini bekliyorum benimde ilk gebeligimi aklima getirip ya... Diye cumleler geciyor icimden ama versn Rabbim alan Rabbim inşallah yarin cok guzel haberler alicaksin ve bana umut olucaksin dualarimdasin canim

Ben de çok su içemiyordum. Hamilelikten önce de çok su içen biri değildim. Ama eşim suyun çok önemli olduğunu okuduktan sonra su takibimi yapmaya başladı. Zorla içiriyor. İçmem lazım zaten. 2 lt kadar içiyorum günde. Biraz daha artırmaya çalışcam ilerleyen zamanda. Her yerde çok önemli diyor :/

_SissLey_ bende senin gibi cumartesi günü korkarak gittim. Çünkü önce kalbi durduğu için kaybettim bebeğimi. Yine aynı olacak diye. Aynı oda aynı doktor. Aynı yüz ifadesinden aynı şeyi duymaktan korktum. Ne ekrana ne doktora bakabildim. Tavana baktım. Maşallah bak kalp atışı dedi bu kez doktor. Elhamdülillah. Herkesin dediği gibi veren Rabbim alan Rabbim. Nasıl gücenelim. İnşallah mutlu ayrılacaksın sen de o odadan yarın. Güzel düşün güzel olsun inşallah canım.

Yine koyu renkte akıntı geldi sabah doktorumu arıcam. İlçede oturuyoruz ve sağlık işleri berbat. Randevu alsan 15 20 gün sonraya oluyor. Doktoruma gitmem de 2 saat sürüyor. Bu durum çok zorluyor. Çünkü tüm gün gidiyor resmen. Ve öğretmenim öğrencilerimi bıraktığım için içim rahat etmiyor.

Yani o sizin bileceğiniz iş ben burada pek yapacak bir şey yok aktivite anlamında ve yalnızım o yüzden pek çıkmak istemiyorum.. Malum mide bulantısı halsizlşk eskisi gibi olamıyo insan...
Belki henüz mide bulantısı baslamadigi icin.. ama cok cabuk yoruluyorum cok yavas hareket edebiliyorum.

Yarın kontrolüm var ama içimde bir his bebekle ilgili anormal bir durum var diyor çok korkuyorum

M melo34 seytandandir o şeytan . mesela şöyle düşün kötü olsa birşey yapabilecek misin . hayır . bu yüzden sen iyiyi güzeli düşün bebisi de üzme kendini de üzme . hareketlerini hissedene kadar hepimiz de aynı korku olacak . az kıldı canım sık dişini :)

Tabi birşey yapamıycam ama kalbim sıkışıyor çok huzursuzum iyi de kötü de Allahtan sonuçta

Benim de salı kontrolum var.. ama ben de evhamliyim.. sanırım hepimizde var bu..

İnşallah kötü birşey çıkmaz canım ikili test için randevu alıcam geçen sefer karnımdan kalp atısı alamamıştı inşallah bu sefer alırlar

Merhaba arkadaşlar 5 hafta 4 günlük bebegimiZ var 47. Gününde doktorumuz gitmemizi istedi . 7. Haftanız olacak kalb atışı ve kesemizi görürüz değil mi . İlk bebeğim olacak hayırlısı ile

Merhaba arkadaşlar 5 hafta 4 günlük bebegimiZ var 47. Gününde doktorumuz gitmemizi istedi . 7. Haftanız olacak kalb atışı ve kesemizi görürüz değil mi . İlk bebeğim olacak hayırlısı ile
Hosgeldin canim inşallah saglikla duyarsin canim bende kalp atislari icin bekliyorum hayirli haberler alalim 7.hafta en guzel hafta dedi drum kalp atislari icin

Yarın kontrolüm var ama içimde bir his bebekle ilgili anormal bir durum var diyor çok korkuyorum

Benim de salı kontrolum var.. ama ben de evhamliyim.. sanırım hepimizde var bu..
Rabbim hepimizin bebislerini korusun inşallah hep beraber basladik hep beraber dogum haberlerimizi paylasalim herseyin iyi olacagina inanmaliyiz hepimizde ayni korkular Rabbimin bize verdigi en guzel duyguda bu daha ogrendigimiz ilk andan itibaren yavrularimizi sahiplenip koruma içgüdüsü inşallah herkes mutlu haberle donecek drdan birbirimize hep dua edelim hadi yarin guzel haberlerinizi bekliyoruz

Korkma endişe etme canım. . Şartların tıpkı ben. ben de öğretmenim her an da gidilmio. Rabbim yardımcımız olsun. Duâ ediyorm ki acil lik işimiz çıkmasın . Zor valla

Kizlar ne olur bana dua edin ,bugun kanamam oldu baya acile gittim hcg 553 cikti ama kese yok dedi doktor 2 gun sonra gel yukselme varsa iyi tersi ise bebek dusmustur dedi cok endiseli uzgunn mutsuzum ama kesinde konusmadi umutlandirdi belkileriyle
duaniza ihtiyacim var

Canım dua et Rabbim hayırlısını verecektir üzülme

dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…