2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Dışarı hicmi cikmiosunuz yasakmi...? Ben isyerine gidiom orda da hareket halindeyim sıkıntı olurmuki...

Canım kasık ağrıların tek taraflı mıydı..

Merhaba arkadaslar 7 haftalik hamileyim 6 haftalikken doktora gittik Kalp atisini gorduk ama sesini duymadik boyle bisey yasayan varmi doktor 8. Haftada tekrar gel dedi endiseliyim
Ekranda göstermedi mi ritimlerini ben de duymadım ama ekran da gösterdi

A aysesina Allah razı olsun canım Rabbim herşeyin en iyisini bilendir ondan güzel mevla yardımcı vekil yok . inşallah bu yavruma sağlık sihat hayırlı uzun ömürler nasip eder
Bagzı şeyler birazda bize baglı ama kader bu.
Rabbim ne yazdıysa o olur.
Yarın benimde kontrolüm var.
Aynı doktor aynı hafta.
Ilk hamilrligimde kalp atışı yok dedigi haftadayım tekrar.
Ve dün gece bir rüya gördum.
Kontrole gitim kalp atısı var dedi bebege bak nasıl da büyümüş dedi.
Sabah mutlulukla açtım gözlerimi.
1 dk sonra aglayasim vardi.
Ya rüyam tersine çıkarsa diye.
Yarın o doktora nasıl giderim ben şimdi.
Biraz da sanki kendimiz zorluyoruz bağzı seyleri.
Benim annem bile bilmiyor daha hamile olduğumu, ama burada bir sürü kız kardeşim var bana ve birbirimize destek cıkan.
Sen yaz biz bir nebze olsun icini rahatlatırız.
Gerisi Rabbim in yazısı.

kıyamam canım yarın o bebeğin kalp atışnı duyacaksın rabbimin izni ile inşallah

hoşbuldum bende bir haftadır bebeğimleyim çok geç öğrendim bebeğimi ama öğrenmek için çok uğraştım kanamalarım oldu ya bebek varsa ya düştüyse die günlerce ağladım şükürler olsun süpriz bir şekilde geldi bebeğim ...rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Amin inşallah herşey çok güzel olacak.
Bende yarinı bir atlatayım bakalım nasıl olacak.

Dışarı hicmi cikmiosunuz yasakmi...? Ben isyerine gidiom orda da hareket halindeyim sıkıntı olurmuki...
Yani o sizin bileceğiniz iş ben burada pek yapacak bir şey yok aktivite anlamında ve yalnızım o yüzden pek çıkmak istemiyorum.. Malum mide bulantısı halsizlşk eskisi gibi olamıyo insan...

Cnm bsy olmicak bende eski gebeliklerimde ayni haftada hep kaybetmistm bu gebeliktede o hafta gecse rahatlcm dedim ve gecti okdar ferahlicaksinki inan korkma sen icini ferah tut ruyan birebir cikicak tersi diil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…