- 1 Haziran 2013
- 1.852
- 1.953
- 83
- 47
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #7.521
Dışarı hicmi cikmiosunuz yasakmi...? Ben isyerine gidiom orda da hareket halindeyim sıkıntı olurmuki...Mide bulantım sorunlarım yok oldu sanki ben de bir kaç kilo vermişim balkona çıkıp hava aldım bu hafta gideceğiz umarım her şey yolundadır... Hamileliğini kolay geçirenleri de allah daim ettsin inşallah. Ben zor zamanlar atlattım...hava çok güzel burada balkona çıkıp hava aldım ne özlemişim bu bile yetti bana kaç gündür ... Bir de şu evde sıkılmaca olmasa ... Herkese mutlu pazarlar dualarımızda birbirimizi eksik etmeyelim ...
İnşallah tatlım çekiyorum birde karnımı tutuyorum hafif Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasınBir şey olmaz canım hapşururken bacaklarını kendine doğru Çek rahat edersin. Bende de aynısı var :)
Canım kasık ağrıların tek taraflı mıydı..Ben de bu cumartesi gördüm kalp atışlarını. Başlarda kasık ağrılarım filan çoktu şimdi azaldı daha iyiyim. Mide bulantım az. Çok rahatsız etmiyor. İnşallah bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız.
Ekranda göstermedi mi ritimlerini ben de duymadım ama ekran da gösterdiMerhaba arkadaslar 7 haftalik hamileyim 6 haftalikken doktora gittik Kalp atisini gorduk ama sesini duymadik boyle bisey yasayan varmi doktor 8. Haftada tekrar gel dedi endiseliyim
Ben 3 lt iciyordum hamile kalmadan önce.Kızlar günde kaç lt su tüketiyorsunuz?
Bagzı şeyler birazda bize baglı ama kader bu.
Hoş geldin :)
kıyamam canım yarın o bebeğin kalp atışnı duyacaksın rabbimin izni ile inşallahBagzı şeyler birazda bize baglı ama kader bu.
Rabbim ne yazdıysa o olur.
Yarın benimde kontrolüm var.
Aynı doktor aynı hafta.
Ilk hamilrligimde kalp atışı yok dedigi haftadayım tekrar.
Ve dün gece bir rüya gördum.
Kontrole gitim kalp atısı var dedi bebege bak nasıl da büyümüş dedi.
Sabah mutlulukla açtım gözlerimi.
1 dk sonra aglayasim vardi.
Ya rüyam tersine çıkarsa diye.
Yarın o doktora nasıl giderim ben şimdi.
Biraz da sanki kendimiz zorluyoruz bağzı seyleri.
Benim annem bile bilmiyor daha hamile olduğumu, ama burada bir sürü kız kardeşim var bana ve birbirimize destek cıkan.
Sen yaz biz bir nebze olsun icini rahatlatırız.
Gerisi Rabbim in yazısı.
hoşbuldum bende bir haftadır bebeğimleyim çok geç öğrendim bebeğimi ama öğrenmek için çok uğraştım kanamalarım oldu ya bebek varsa ya düştüyse die günlerce ağladım şükürler olsun süpriz bir şekilde geldi bebeğim ...rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinHoş geldin :)
Amin inşallah herşey çok güzel olacak.hoşbuldum bende bir haftadır bebeğimleyim çok geç öğrendim bebeğimi ama öğrenmek için çok uğraştım kanamalarım oldu ya bebek varsa ya düştüyse die günlerce ağladım şükürler olsun süpriz bir şekilde geldi bebeğim ...rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
inşallah canım sende bebeğinde sağlıklı olucaksınız bebeğinde sağlıkla doğacakAmin inşallah herşey çok güzel olacak.
Bende yarinı bir atlatayım bakalım nasıl olacak.
Esin insallah en kisa zamanda guzel bir is bulur cnm. Guzel dusun güzel seyler olsun cnm moralini bozma lutfen.
Solda batma vardı genelde. Normal ağrılarda adet ağrısı gibiydi hafif.Canım kasık ağrıların tek taraflı mıydı..
Yani o sizin bileceğiniz iş ben burada pek yapacak bir şey yok aktivite anlamında ve yalnızım o yüzden pek çıkmak istemiyorum.. Malum mide bulantısı halsizlşk eskisi gibi olamıyo insan...Dışarı hicmi cikmiosunuz yasakmi...? Ben isyerine gidiom orda da hareket halindeyim sıkıntı olurmuki...
Cnm bsy olmicak bende eski gebeliklerimde ayni haftada hep kaybetmistm bu gebeliktede o hafta gecse rahatlcm dedim ve gecti okdar ferahlicaksinki inan korkma sen icini ferah tut ruyan birebir cikicak tersi diilBagzı şeyler birazda bize baglı ama kader bu.
Rabbim ne yazdıysa o olur.
Yarın benimde kontrolüm var.
Aynı doktor aynı hafta.
Ilk hamilrligimde kalp atışı yok dedigi haftadayım tekrar.
Ve dün gece bir rüya gördum.
Kontrole gitim kalp atısı var dedi bebege bak nasıl da büyümüş dedi.
Sabah mutlulukla açtım gözlerimi.
1 dk sonra aglayasim vardi.
Ya rüyam tersine çıkarsa diye.
Yarın o doktora nasıl giderim ben şimdi.
Biraz da sanki kendimiz zorluyoruz bağzı seyleri.
Benim annem bile bilmiyor daha hamile olduğumu, ama burada bir sürü kız kardeşim var bana ve birbirimize destek cıkan.
Sen yaz biz bir nebze olsun icini rahatlatırız.
Gerisi Rabbim in yazısı.
Hadi inşallah canım.Cnm bsy olmicak bende eski gebeliklerimde ayni haftada hep kaybetmistm bu gebeliktede o hafta gecse rahatlcm dedim ve gecti okdar ferahlicaksinki inan korkma sen icini ferah tut ruyan birebir cikicak tersi diil
3 litre içiyorum. Su en önemli şey bebek için ve enfeksiyondan korunmak için. Doktorum her gittiğimde üstüne basıyor bu konunun.Kızlar günde kaç lt su tüketiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?