2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Merhaba arkadaslar 7 haftalik hamileyim 6 haftalikken doktora gittik Kalp atisini gorduk ama sesini duymadik boyle bisey yasayan varmi doktor 8. Haftada tekrar gel dedi endiseliyim

iyimis ama 16 kilo öyle degil mi. benim yengelerim hep 50-60 kilo aldim beni cok korkutuyolar :)))
Normalde en sağlıklısı 12dir.. gabi 35 kilo alan da çok.. ablam 12 almış maşallah
Merhaba arkadaslar 7 haftalik hamileyim 6 haftalikken doktora gittik Kalp atisini gorduk ama sesini duymadik boyle bisey yasayan varmi doktor 8. Haftada tekrar gel dedi endiseliyim
Canım kalp atımı görüldüyse tamamdır.. bana da dinletmedi.. sorun o'sa zaten söylerdi.. sadece kalp atımı görülmüş ama sesi açılmamış
. Evham yapma..

merhaba gözun aydin cok normal ben 10 haftdayim ve hala duymadik sadece her gittigimizde pit pit attigini göruyoruz. doktorlar ilk haftalarda dinletmek istemiyo cunku azda olsa bi isi geciyormus ve olumsuz etkilemesini istemiyorlar bebegi ne olur ne olmaz

Normal canım. Birçok doktor gösterip dinletmiyor erken haftalarda tehlikeli olduğu için. Acıbadem Fulya da doçente gittik, o da aynısını yaptı. Için rahat olsun :) 8 haftada vs duyarsınız inş :)

Canım ben de 6. Haftanın sonunda kalp atışını gördüm. Duymuyoruz zaten. 9 10. Haftalarda dinlenebilir oluyor bildiğim kadarıyla. İçin rahat olsun. 8de de duyulabilir belki.

Mide bulantım sorunlarım yok oldu sanki ben de bir kaç kilo vermişim balkona çıkıp hava aldım bu hafta gideceğiz umarım her şey yolundadır... Hamileliğini kolay geçirenleri de allah daim ettsin inşallah. Ben zor zamanlar atlattım...hava çok güzel burada balkona çıkıp hava aldım ne özlemişim bu bile yetti bana kaç gündür ... Bir de şu evde sıkılmaca olmasa ... Herkese mutlu pazarlar dualarımızda birbirimizi eksik etmeyelim ...

Canım senle aynıyız ben de 26 yaşındayım sat 20 eylül. Sende durumlar nasıl hamilelik nasıl gidiyor
Canım yaşımı yanlış yazmışım nasıl oldu anlamadım 28 yaşındayım, ben tpbbk yaptırdım ve 7haftam bitti 6+6 da kalp atışlarını gördüm, 8 ci haftaya girdim iyim hiç bir belirtim yok inşallah hamilelik sağlıklı bi şekilde devam eder hayırlısıyla kucamiza aliriz.

Ah o evde sıkılmasalar yok mu..

Bnde 6..haftada azcik baslamisti sknti yok alttan bakalim istwrsen dedi gerek yok dedim

Ben de bu cumartesi gördüm kalp atışlarını. Başlarda kasık ağrılarım filan çoktu şimdi azaldı daha iyiyim. Mide bulantım az. Çok rahatsız etmiyor. İnşallah bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız.

fbtl ilk gebeligim değil . ilkinde amniyosentez yapıldı işlemden hemen sonra igneyi yaptırdık doğum yaptım akşamına yine iğne yapildi düşük yaptım düşükten sonra bakıldı sorun çıkmadı şimdi ki hamileliğimde de hamileyken bakıldı sorun çıkmadı ama bu hiç cikmayacagi anlamına mi gelir bilmiyorum bu yüzden arkadaşa sormak istedim

firdevs_eyp canım kanama değil de geçen cuma kahverengi akıntı geldi 2 hamileliğimde de 4 haftalıkken yerleşme kanaması gormustum bunda 8 haftalıkken gorduk dusukmu diye gittik progestan kkullanıyorum şimdi . 5 haftalıkken kanda baktirdik negatifti pozitife döner mi ki

Kızlar alerjik astımım var sık hapşryrm bugün hapşururken sol kasığım acıdı bi anlık bişey olur mu sizce kanama leke falan yok çok şükür

Ne kadar güzel, Allah da da güzellikler nasip etsin. Benim eşim işsiz yazdan beri. Bir oğlum var 3 yaşında ve hamileyim yine.. Böyle mucizelere ihtiyacımız var. Ama hiç inancım kalmadı artık.
Esin insallah en kisa zamanda guzel bir is bulur cnm. Guzel dusun güzel seyler olsun cnm moralini bozma lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…