2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydınlar annisler. Umarım hepimizin bebisleri sagliklidir . Güzel bi gün olsun. ..
Bugun derslerim.hep 3. Kattaki sınıflarda. Merdiven in çık pestilim çıkıo çok zor gelio . Allah yardımcımız olsun

olsun olsunbakalım belki cinsiyet tahmini yapar doktorun
Ay ben de hayırlısı tabi de çok heyecanlaniyirm cinsiyet mevzuunda. Çin takvimi erkek dedi ama .bakalım. Ben de öyle hissediyorum 12 . Haftada kontrole gitcem dayanabilirsem tabi . Bakalım belli olacak mi

Ay inşallah canım ya.. iki meyveden de olsun 2 çocuk yeter.. sonradan fikrim değişmezse tabi
Tecrübeli annisler siz bilirsiniz bu mevzuyu .mide bulantısı kusma yaşamayanlar in erkek olurmuş . Ne kadar doğru acep.. bu da beni erkek hissetirio da . .

evet bende öyle düşünüyorum ama yaşım malum 32 herhalde ötesi olmaz bizde
İstersen neden olmasın 40a kadar yolu var... ben sezeryandan korkuyorum bir de yardım eden de yok.. o yüzden iki bir de kızım benim arkamdan degil de babasının arkasın dan ağlıyor..doğuran bakan ben, bu sefer oğlum olsun ve anneci olsun isterim..

Tecrübeli annisler siz bilirsiniz bu mevzuyu .mide bulantısı kusma yaşamayanlar in erkek olurmuş . Ne kadar doğru acep.. bu da beni erkek hissetirio da . .
Öyle birşey yok canım.. hurafe ben kızımda hiç kusmadim.. ama tiksinmiştim herşeyden.. görümcem hep kusardı çok kötü oluyordu.. Ama oğlu oldu.. gorumcem kızında da kusmuş oğlunda da..ablam da hiç kusmadı midesi de bulanmıyordu kızı oldu..o kişiye göre değişiyor..

Hımm demek öyle. Hayırlısı aman saglikli huzurlu olsun da gerisi zaten. Basustune. İnşallah gönlümüze göre olur hersey .

orası doğruoğlum babası az yüksek sesli konuşsun ben senden büyük adam oldum deyip dikiliyor karşısına, anneye laf soyletmıyor valla canımın içi

Seninle sat tarihlerimiz aynı canım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim randevum da 23. Ünde çok heyecanlıyım bende.
senin baya varmış randevuna, inşallah cinsiyet netleşir o zamanaAllah gönlüne göre versin canım sağlıkla sıhhatle inşallah. satlar aynıda bdt nıye farklı çıkıyor takvimde anlamadım

senin baya varmış randevuna, inşallah cinsiyet netleşir o zamanaAllah gönlüne göre versin canım sağlıkla sıhhatle inşallah. satlar aynıda bdt nıye farklı çıkıyor takvimde anlamadım
Inşallah canım çok merak ediyorum cinsiyetini inşallah öğrenir im cinsiyetini o zaman . 2 li tarama testi için Dr. Um 23 üne randevu verdi. Bende bilmiyorum neden farklı çıkıyor benimde sat 30 Ağustos.

bayanlar günaydınn..

2-3 gün arayla böyle hafif bir karnım acıyo başkasına olan varmı ? niye oluyor olabilir acaba ? doktora gitmelimiyim..

Benim randevum yarın mış sabah baktım şok geçirdim agla agla içim çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…