2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bulantısı azalan veya tamamen geçen varmı? Kaçıncı haftaya kadar sürüyor acaba, gerçi herkes de farklı olabilirmiş ama.. Benim günleri bulantı-istifrayla zor geçiyor açıkçası..

bayanlar günaydınn..

2-3 gün arayla böyle hafif bir karnım acıyo başkasına olan varmı ? niye oluyor olabilir acaba ? doktora gitmelimiyim..
Gaz ya da üşütme olabilir mi acaba? Ben de felaket karın ağrısı çekiyorum ama gaZdan dolayı diyr tahmin ediyorum...

Bulantısı azalan veya tamamen geçen varmı? Kaçıncı haftaya kadar sürüyor acaba, gerçi herkes de farklı olabilirmiş ama.. Benim günleri bulantı-istifrayla zor geçiyor açıkçası..

3 ayda azalıyor diyorlar. Az daha sık dişini.

Benim hiç kusmam yok, sadece iştahsızım. Midem yanıyor, çok bir şey yiyemiyorum.

Tecrübeli annisler siz bilirsiniz bu mevzuyu .mide bulantısı kusma yaşamayanlar in erkek olurmuş . Ne kadar doğru acep.. bu da beni erkek hissetirio da . .
Kızımda dokuz ay kustum :)) bu kusma olayı bence biraz genetik.. Çok rahat geçirenler de oluyor. Annem de fena kusarmış bir Sürü kız çocuğu olmuş :)) hiç takılma inandırma kendini. Sonra insan üzülüyor ..

Ablamlar da aynı bem ve annem givi kustu oğulları var:) kısacası genetik:)

Son düzenleme:
3 ayda azalıyor diyorlar. Az daha sık dişini.

Benim hiç kusmam yok, sadece iştahsızım. Midem yanıyor, çok bir şey yiyemiyorum.

Ya aslında gaz sancısı gibi değil hani böyle spor yaptıktan sonra et kırılır insanın vucüdu ağrır ya öyle bir ağrı var karnım çevresinde karnım büyümesi içinde sanki biraz erken gibi geliyor

Günaydın anne Adayları :))

Çarşamba doktor randevum var inş hayırlı haberlerle döneriz.

Keseyi kalp atışını gördük daha önce. Ama satımı not almayı unuttuğum ay hamile kalmışım Aklımda tahmini bir tarih var 10 Eylül diye.. Bakalım haftası işe uyumlu kaç haftalığım çok Meral ediyorum :))

Inş sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız bebişleri.. Allah korkutmasın..

Bir de ben yeni doğum yapıp lohusa kiloları almışken hamile kaldım inş öok kilo almadan tamamlarım :)) geçen hamileliğimde kg almamıştım 8 kg falandı herhalde ama lohusalıkta deli gibi aldım emziriyorum diye. Inş bu sefer aynı Hatay'ı tekrarlamam..

bende ayni sey oluyor bazen haftada bir hissetiyorum bazen hergun cok tuhaf sanki vok agir karin egzersizi yapmisim gibi sabaha kadar spor yapmisim gibi bir his.

orası doğruoğlum babası az yüksek sesli konuşsun ben senden büyük adam oldum deyip dikiliyor karşısına, anneye laf soyletmıyor valla canımın içi
Kızlar büyüyünce anneye çok yarıyor ama küçükken hep babacilar.. annem dertlesmek için beni arar hep, erkekler odun gibi kızım bir şey anlatılmıyor diyor

Bu kusma olayı kişiden kişiye degişiyor canlar.benimde annem 9 ay bitene kadar kusardı.Anneme çekicem diye çok korkardım.ama çok şükür benim öyle kusmalarım yok sadece akşamları mide bulantım oluyo oda yemek yedirmiyo ama çok takmıyorum neden çünkü tombiş hamile kaldım
en azından akşamları cok az yemek yada meyveyle geçiştiriyorum.

Koyu renkli akıntım için doktorumu aradım normal o problem değil ama gel de bir bakalım dedi. Doktoruma gitmem 2 saat sürüyor. Tek öğretmenli köy okulundayım. O yüzden öğrencileri bırakınca da içim rahat etmiyor. Artarsa o zaman gidiyim diyorum. Yoksa hemen mi Gitmeliyim acaba.

Canim rengi nasil benim koyu sari oluyor gunde 2 defa camasir degistriyorum eger oyleyse dr normal dedi koyu kahve filansa git icin rahat etsin canim ayni haftadayiz inşallah muhim bisey degildir

hadi yaa acaba rahim genişledikçe içerinden o sebepten ağrı yapabilirmiki ? kontrolümde 21 inde daha haftam var
Cnm ayni agri bende de var ben de baya korkmustum ama gecen hafta dra gittim bebegim gayet iyiydi. Rahim genislemesine bagli bir durum. spor yapmis gibi karin kaslarim agriyor bazen oksurunce hapsirinca bile agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…