2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben daha once vertigo oldugumda kullandim hic iyi gelmedi tekrar hamilelik bulantisinda verdi dpktorum gene ise yaramdi hatta kotu yapti

ilaç günde üç defa kullanılabiliyormuş aç karnına...
benim genelde saabahları fazla bulantım oluyo, bu sabah açkarnına içtim ve resmen bulantım geçti
ilacın açıklamalar kısmında hamilelikte kullanılabilir yazıyor doktorumda verdi ama ne bilim işte içime sinmiyor yinede zararlı birşeymiş gibi hissediyorum .zorunlu olmadıkça kullanmak istemiyorum ama bu gidişle her sabah bir tane kullanıcam öğlen ve akşam kullanmıcam. yani kafamda deli sorular

Kızlar sırt üstü yatarak hapşurunca birden karnıma çok fena sancı girdi, bebeğe veya keseye zararı olur mu ki? İlk kez böyle birşey oldu...

İş çıkmış valla kolay gelsin canım..varsa yakının kendini zorlama yardım iste..

Kızlar cogumuz ramazanda dogum yapicak ne guzel bir zamanda degil mi..

Hayırlısı canım içime kız doğuyor bu sefer ama tabi öncelikle sağlıklı sıhhatli olması önemli kız erkek farketmez.

İyi ki sana birşey olmamış allah korumuş dert etme süpürürsün geçer

Annem vardı allahtan, yardım etti, beraberce temizledik ortalığı.

Ramazanda doğum yapmak fikri çok hoş gerçekten, ramazan bayramında anne olmuş olacağız.

İlk başlarda benim de içime kız doğuyordu, kız bebek istediğimden galiba, ama şimdi erkek de cazip geliyor. Bilemiyorum.

Öncelikle gecmis olsun. Iyiki orada değildin. Bende hep kiz hissettim ama simdi erkekte olabilir diyorum. Az kaldi birde öğrenmeme iyice heyecan bastı:)

Kızlar doktkra gittim bugun dun kahve rengi lekelenmem oldu korktum bisey oldu diye ama sukur ki bebegim iyiymis kalp atislari da guzel cok sukur haftasiyla da uyumlu ama doktor progestani 3 e cikardi yat dinlen dedi Allahm hepimizin yardimcisi olsun

Evet ya birde bayadır gitmedim kontrole o yüzdende çok heyecanlıyım umarım bir sorun yoktur. Hic belirtim yok hamilelikle ilgili en başından beri endise ediyorum o yüzden.
Bende ilki gibi değilim.. telaş yaptım ama her gebelik farklı geçermiş..ama acıkınca midem bulanıyor.. sanırım bu bir belirti. Gitmeyeli 18 gün olcak yarın, inşallah iyi haberlerle dönerim..kistim kűçűlűr inşallah..bende 26sında cinsiyetini öğrenirim diye tahmin ediyorum..

Çokkk geçmis olsun. Allah yardımcın olsun zor bir durum ama bebek iyiymis cok sükür dinlen bol bol.

Insan korkuyor demek. Keske birsey bilmeseydim diyorum bazen cok takıyorum herseyi.

merhaba,
benimde muhtemel doğum tarihi 9-6-16 çıkıyor ama ultrason resimlerinde 6-6-16 çıkıyo :) hakkımızda hayırlısı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…