2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yapılıyor canım gebe takibinin ilerlemesi için de bu test şart yoksa doktor takip etmiyor. İstanbulda 3. Aya kadar bir doktor 3. Aydan sonra başka doktor ilgileniyor ve takip yapma zorunlulugu var
normal devlet hastanelerinde de aynı uygulama olduğuna emin misin canım belki eğitim araştırma prosedürü farklıdır ama en güzeli kadin doğum hastaneleri sanirim yani devleti tercih edersen bende devletleri begeniyorum makineleri daha iyi oluyor ama istanbulda sıra almak cok zor malesef

Bana yakın 3 devlet hastanesi var 3 de aynı randevu sistemine 3. Aya kadar gebe takibi yapılır yazıyor
Bakırköy eğitim araştırma ama mazhar osman ve Bahçelievler hastaneleri normal devlet onlarda da durum aynı

Bugun isyerinden baska bir arkadas ailevi nedenler dolayisiyla is birakmak icin dilekce yazdirdi..noter bunu onaylamamis ihtarname olarak degistiriyo ve 2 nusha noterde 1 nusha arkadasta kalarak onay veriyor..bizim sirketin ik sorumlusu x bayan ihtarname olmamasi gerektigini bu sekilde olacak isinde olmayacagini soyluyor..arkadasta notere tekrar gidip ihtarnameyi iptal ettiriyor bosu bosuna parasi yaniyo..sizce ik neden ihtarname degilde bir dilekce istiyor noter onayli....

Birde ben bu durumdan vazgecebilirmiyim..cunku olay ben hastahanedeyken oluyor...3 gun hastahanede yattigim donemde bu isten ayrilmak isteyen arkadas gonulluydu zaten birde yaz doneminden kalan kasiyer bir hanim vardi o cikarilcakmis..isyeri sendika temsilcimiz vardiya arkadasim y bey beni hastahanedeyken aradi...iste gonullu olan arkadasi dedi birde bu bayanin istifasini yazacagini dedi...bana o bayanin yerine sen cikmak istermisin kendin gonullu olarak dedi paranida alacaksin dedi sadece ihbari alamayacaksin dedi...bende karar vermedim aksama esim gelince arariz seni esimede konuyu anlatirsin dedim...aksam bizi aradi esimde tamam benim hanim ciksin tamam tamam demis o kizcagiz kalsin demis...tekrarinda beni arayipta bana birsey demiyolar adima mail atilmis bu benim 5. Gebeligim ve dusuklerim oldu o yuzden beni dusunmuslermis isyerinde oyle diyolar...

Bugun ik daki bayan banada saglik sorunlarimdan dolayi diye kidem ve ihbarnamemi almak kosuluyla isten ayrilmak istiyorum diye dilekce yazarsin dedi...ben bu dilekceyi yazarsam saglik sorunumun ispatini benden isterler mi sonrasinda...hamilelik konusunda tazminat alamama durumu olusabilir mi hakkimda...durumu bana karsi kullanabilirler mi..yarin ozel kadin doguma gidicem bu konu hakkinda yazi almalimiyim tedbir amacli yoksa heyet raporu mu sart....
Birde ben vazgecebilirmiyim peki su durumda...bana geri donusu nasil olur...

Geçenlerde eşim kapıyı açacakken ben de tam o sırada kapı kolunu tuttum ve benden önce dokunduğu için kapı koluna çok korktum. Bunun bebege bir zarari olur mu acaba.

dün akşam benim başımada buna benzer bişey geldi tatlı bişeyler yedim tv karşısında otururken bebeğimin olduğu tarafta böyle sanki bi tüyün gıdıklaması gibi 3 4 saniyelik bişey aradan 10 saniye geçmeden yine aynısı oldu daha hissedebilmemiz için erken gibi ama anlayamadım o gıdık neydi peki

ay maşallah darısı bizim başımıza.bende mutlaka çikolata yicem elleri kollarını görelim

Geçenlerde eşim kapıyı açacakken ben de tam o sırada kapı kolunu tuttum ve benden önce dokunduğu için kapı koluna çok korktum. Bunun bebege bir zarari olur mu acaba.
Canım tam olarak anlamadım ama bir şey olmaz sanırım. Olsaydı bir ağrı filan hissederdin

basagrili stresli bir gunden gunaydinnn :) nasilsiniz? ruyamda bebek cinsiyetini göstermiyodu 16 haftada catliyordum :)

Günaydın kızlar,
Bu sabah ilk defa kustum, çok acayipti Kızım mı olacak acaba? Bir de bundan sonra kusacak mıyım ki?

Bence o bahsettiğiniz kasılmalar da normal. Sonuçta uterus ilk günden beri gebeliğe adapte olmaya çalışıyor, bence yavaş yavaş büyüyordur da.

Gaviscon benim de alıp deneyesim var. Gebelik kategorisi A imiş. Yani gebeler güvenle kullanabilir.

Dün canım çekti diye eşim çilek aldı, hormonlu tatlandırıcılı falan ama neyse ki hevesimi aldı .

Ben kızımda hiç kusmadım canım..

afiyet bal seker olsun bende gecen cilek diye tutturdum:)

İşten çıkıp tazminatlarını alabilmen için senin de işyerinin de haklı nedeni yok.. Riskli durumda zaten doktorun rapor vermeli, bu durumda işyerin raporunu kabul etmeli.. Yani şuanda istifa edersen, işyerin haklarını verip vermemekte özgür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…