2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın kızlar, ya ben oturduğum yere yeni taşındım. İkametimi henüz değiştirmedim. Sağlık ocağına da kayıt yaptırmak istiyorum, gebe olduğumu bilsinler, direk sağlık ocağıma gitsem böyle böyle desem olur mu?

Ay evet derdim aslında o yani o ara dönemde gitsem git haftaya gene gel diyecek benim ne zamanım ne de yol şartlarım gitmeye uygun olmuo. . Bakalım. Tam netleştiremedim henüz . Teşekkürler
Canım eğer düşük tehliken yoksa ya da sürekli takip edilmesi gereken bir sorun yoksa sıkıntı olmuyor.. tabi yine sen bilirsin

Canım kabul edilmiyor..ben başka şehirdryken gittim kabul etmemişlerdi.. misafir hasta olarak da takip olmuyor zaten..

Zaman hiç geçmiyor. Şu 3 ay bir bitse. Biraz göbişler çıksa. İştahlar açılsa,bulantı olmasaaaa. Bi sürü kilolar almaya razıyım yeter ki midem rahatlasın artık
Ay canım ağzını hayra aç.. kilo alınca öyle demezsin.. en az kiloyla sağlıklı hamilelik geçirelim.. yoksa gerisi kalıyor.. ben de. Kaldı ..

Günaydın kıźlar.
Sorum var yine.
Moralim bozuk cok uyudugum için sanırım başım da agrıyor.
Doktor bana 6 haftalıksın demişti.
Kese 6 hafta icin bana büyük geldi.
Internete bakıyorum bebeklerde daha buyuk keselerde daha kucuk oluyor.
Bende tam tersi bebek cok kucuk gozukuyor kese buyuk sanki

Eklentiler

• 20151109_144739.webp
    17 KB · Görüntüleme: 102
Canım doktor fotoğrafı nasıl kaydettiyse öyle çıkıyor.. yakınlaştırıyor.. uzaklaştırıyor..

İkametgahını nüfus müdürlüğünden değiştirdikten sonra, aile hekimi sisteminden hangi aile merkezine kayıtlı olduğunu görebilirsin.. Sonrasında telefonla bile hamilelik kaydı alıyorlar

Arkadaşlar testlerde ilgili bir tablo daha önce yayınlandımı bilmiyorum çünkü 800 sayfanın hepsini okuyamadim soranlar olmuş tarihlerde ilgili kafa karışıkligini biraz olsun giderir...

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-10-11-48-39-1.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 98
canim gunaydin doktor hersey yolunda diyosa tamamdir ben gebeligimi ögrendigimden beri cok huzursuzdum. ilk olarak adet sonrasi milletin beta hcgsi 500-700 falandi benimki 100 cok korkuyordum.. sonra kese görulmedi benden sonra olanlar bile görmustu..nihayet kese göruldu ici bostu.. bekledim bekledim sonra kalp atisi icin gittik.. hep kiyaslamalar yaptim benden sonra gördu ben niye göremedim vs diye. benim kese 8 mm baskalarininki iki katiydi.. doktor bana göre 7 haftalikken gittigimde 5-6 haftalik dedi eyvah geriden geliyorum dedim:) iki hafta sonra haftasina uyumluydu.. demem o ki biz nekadsr kese boyutuna mm cm kafamiza yorsakta bebeklerimiz masallah cok hizli buyuyor ve sonraki haftalarda toparliyo.. belki iki hafta sonra gittiginde önde olacaksin hic belli olmuyor.. bunlari dusunup yorma kendini inan bana sadece kendini uzuyosun...

Zaman hiç geçmiyor. Şu 3 ay bir bitse. Biraz göbişler çıksa. İştahlar açılsa,bulantı olmasaaaa. Bi sürü kilolar almaya razıyım yeter ki midem rahatlasın artık
Bende bulantidan ve herseyden tiksinmekten muzdaribim Allahın gücüne gitmesin ama 4 gözle bekliyorummm bitmesini seni çok iyi anlıyorum

Olsun.. en fazla 4. Ayda kesilir bulantı..bebek olunca dışarı çıkılmıyor.. yürüyüş falan hak getire.. kilolar kalıyor.. tabi biraz bünye meselesi.. bazıları sırf emzirmeyle kilo veriyor..
İnşallah canım haftaları sayoyorum resmen. Daha 10. Haftaya giricem bakalım. Şu an 54 kilo civarıyım. Küçükkende hep çok çok zayıftım. Çok kilo alırsam ilk kez rwjim yapucam:)
1 ay içinde kesilir umarım.

selam herkese :) kızlar göbeğimin alt kısmında tam bebeğin olduğu bölgede bi sertleşme başladı böyle bişey yaşayan var mı?? bide herkes erkenden karnımın belirdiğini söylüyo sizde nasıl durumlar??

Gazdır o :))benim de baxen çok şişiyor. Bazen püfffff:)

Canım ben 52 işe hamile kaldım, herkes en zayıfsın hemen verirsin dedi kiloları.. ama öyle olmadı.. küçükken de evlendiğimde de zayıflığıyla meşhur olan ben..

bende ayni durumdayim sislikten sanirim.. herkes icin farkli gerci belki siskinlik degildir zaten yavastan cikmaya baslamasi bence artik normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…