2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
günaydın kızlar ftbl çok sevindim canım darısı hepimizin başına bizde görsek minnoş elleri bacaklarıbende yarın gece gidicem ama zaman geçmedi bu sefer bir türlü.

Günaydın hala midem kötü ya aksamki yanma yerini bulantiya bıraktı 3,5 ta randevum var zaman gecer mi ki dua edin bana da iyi şeyler duyayim esim sabah kızdı Allaha inancın zayif mı senin kader diye bisey var diye

günaydın kızlar sizde şimdiden benim gibi yüzüstü yatamıyor musunuz ?

Yatıyorum ben. Sen neden yatamıyorsun ki? Miden mi?

afiyet bal seker olsun bende gecen cilek diye tutturdum:)

İnsanın canı çilek istiyor gerçekten ama kötü yani hormonlu, sonra vazgeçiyorsun.

günaydın kızlar ftbl çok sevindim canım darısı hepimizin başına bizde görsek minnoş elleri bacaklarıbende yarın gece gidicem ama zaman geçmedi bu sefer bir türlü.

Ben de 24 ünde gitcem. 10 haftalık olcam o zaman. Ben de görür müyüm ellerini ayaklarını. Geçen hafta fasulye gibiydi

canım karnım sıkışıyor sanki eskisi gibi hiç rahat yatamıyorum

Bi 4 aylık olsun daha iyi hissedicez.. Sanırım 2. Gebelipi olanlar daha erken hissediyo.. Evet benimde gıdıklanma gibiydi değişik..

Evet canım mide ağrısı ve eklimesinde ben de süt yudumluyorum. Bende işe yarıyor

Ben yazdim ama gormedin heralde canim cook sevindim hayirla saglikla devam etsin inşallah darisi basima

Cook sevindim gozunaydin darisi basima inşallah canim bende korku ve heycanla cumartesiyi bekliyorum
çok sağol canim inşallah en kisa zamanda sen de duyarsın ne zaman gidiyorsun doktora

Canım, nasıl bir işyerinde çalışıyorsun bilmiyorum ama belliki personel eritmek istiyorlar. Seninde durumunu kullanmışlar. Anladığım kadarı ile istifaya zorluyorlar. Her şirketin ik prosedörü farklıdır. Hamile bir kadını haklı sebep göstermeksizin (sağlık nedenlerini haklı sebep olarak gösteremezler) işten çıkaramaz eğer çıkarırsa işçi dava açar ve işçi mahkemeleri genelde çalışanın lehine karar verir özellikle hamileyse , işveren açıcısından bu prosedörlerden kurtulmak için en kolayı sizin istifa etmeniz tabiiki, ihtar ise uyarı niteliğinde sonuçta. Aşağıda bir link paylaşacağım sana yardımcı olacağını umuyorum.

https://www.alomaliye.com/2012/09/2...eniyle-isten-cikariliyorum-haklarim-nelerdir/

Bence skıntı olmaz.. hem cinsiyetini de öğrenmiş olursun..
Ay evet derdim aslında o yani o ara dönemde gitsem git haftaya gene gel diyecek benim ne zamanım ne de yol şartlarım gitmeye uygun olmuo. . Bakalım. Tam netleştiremedim henüz . Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…