2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aradım bakanlıgı şikayet ettim benim hakkım bu nasıl böyle bir tutum sergiler benim zamanım geçiyor 3 çocuk yapın, haataneler harika diye meydan meydan dolaşanlara iletin lütfen dedim iki kere geri aradılar. İlgili üstlerine iletecekler en üzüldügüm şey telefondaki keşke elimde olsa hemen size randevu versem çok üzüldüm inşallah saglıkla bebeginize kavusun diyen erkek eleman oldu hem şaşırdım hem duygulandım.
Semiha şakir çok uzakmış ben yakın sanmıştım te unkapanında

paylaştım ama kimse yorum yazmamis ama banaben bugun bebisimin çok. şükür kalp atışını duydum çok. duygulandim
Sever89 gözün aydın seninde .bende bugün gittim doktora bebeğinin kalp atımını gördüm pıt pıt nasıl atıyor yuce Rabbimin mucizesi.binlerce kez şükürler olsun Allahım sana .öyle attığını doktor gösterince nasıl ağladım yattığı yerde doktor cokmu bastırdım dedi hayır hocam duygulandim çok heyecanlı yım dedim .sanki ilk çocuğummus gibi heyecanliyim Allah tamamına erdirsin hepimizin yavrusunu esirgesin

Unkapaninda degil canm kazlicesmede zeytinburnu girisi bosver gecti gitti strese girme sen ozele gecmeyi dusunuyomusn

senin de gözün aydin canim gerçekten çok. harika bi an o kalp atimini dinlemek ben ilk defa dinledim

paylaştım ama kimse yorum yazmamis ama banaben bugun bebisimin çok. şükür kalp atışını duydum çok. duygulandim
Ben yazdim ama gormedin heralde canim cook sevindim hayirla saglikla devam etsin inşallah darisi basima

Cook sevindim gozunaydin darisi basima inşallah canim bende korku ve heycanla cumartesiyi bekliyorum

Merhaba hamisler agir grip oldum cok kotuyum.doktor ikili test icin bana 11.Hafta gel dedi. benim kafam karıştı. 1kasimda 7haftalik 6gunluk dedi. ben kaçıncı haftadayim su an. Ayrıca grip olunca ne yaptiniz

Merhaba hamisler agir grip oldum cok kotuyum.doktor ikili test icin bana 11.Hafta gel dedi. benim kafam karıştı. 1kasimda 7haftalik 6gunluk dedi. ben kaçıncı haftadayim su an. Ayrıca grip olunca ne yaptiniz
Canım ben de gribim kaç gündür.. bana nar çok iyi geldi.. sıcak çorba.. sıcak içecekler..

Gecmis olsun canim ilk ogrendigimde grip oldum 12 gun surdu agir atlattim ilacta kullanilmiyor tarhana corbasi mandalina bi bardak balli ihlamur balli sicak süt daha yeni attlatiyorum inşallah cabuk geçer canim

ruh öküzü ya da değiller ama iyi ki varlar az önce eşime moralim bozuldu ama yine fayda ondan var sadece aksam ezanindan bu yana midemde yanma var sağolsun basimda dolanip duruyo napmaliyim diye ama ben de blmiyom ki yanmaya ne iyi gelir ilac almayi da düşünmüyorum Saraçoğlu nun ik yudum süt tavsiyesini deneyen var mı eger iyiyse paket sütten de olsa icmeye çalışıcam

Canım yıllardır mide ağrısı çekiyorum.. 3 siyah zeytin.. bir yudum süt.. bağış com.. Ben bunlarla hafifletiyorum.. birini dene

Gaviscon şurup iç canım iyi geliyor ben de çikolata krizine yenik düştüm birazdan başlayacak galiba alıcam yine etkili canım dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…