2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kizlar sizdede karninizda cekiyormus hissi varmi? cekiyo böyle geriliyo gibi bi his var? buyume oldugu icin mi acaba

canim ne iyi gelir hic bilmiyorum ya haklisin iyiki varlar benimkide etrafimda dolaniyo simdi yaranmaya calisiyo :))

Gaviscon şurup iç canım iyi geliyor ben de çikolata krizine yenik düştüm birazdan başlayacak galiba alıcam yine etkili canım dene istersen
doktorla konuşmadan ilac almak istemiyorum şimdi süt içtim bi bakayım rahatlatacak mı 3 hafta sonra ilkkez istifra da ettim midemde var bi sıkıntı umarım minik iyidir

zeytini yiyemem de sütü deneyeyim hic bu kadar yanmamisti ya hafif acılı yemiştim ikndin ondan mı oldu ki hic anlamadim
Ben çocukken başladı.. endoskopi de yaptırdım.. gaviscon içiyorum su an.
Gebelikte içiliyor.. aniden kesiyor bende.. o ilaç olmadan yapamam... ama süt de etkili..

Bende Personel Muduruyum. Surec boyle islememeli. Ve size onerdikleri yol iyi niyet gosterisi degil. Aslinda izlenilmesi gereken; Dr zaten gerekirse size rapor verir. 3 gun uzeri raporlari devlet oduyor. Calisirsaniz sigortaniz devam eder. 4 aylik izninizi kullanirsiniz devlettende 4 aylik maasinizi alirsiniz. Yasal olarak isveren hamile bayani isten cikaramaz. Ancak farkli sebepler one surerek cikarabilir. Bu durumda dava acsaniz bile kazanirsiniz. Benim onerim istifa dilekcesi imzalamamaniz yonunde tabii karar sizin.

Ben doğudayım.. geçen sene özelde yapılıyor dediler.. bugün sormadım.. ama siz yazınca..
Yapılıyor canım gebe takibinin ilerlemesi için de bu test şart yoksa doktor takip etmiyor. İstanbulda 3. Aya kadar bir doktor 3. Aydan sonra başka doktor ilgileniyor ve takip yapma zorunlulugu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…