- 1 Mart 2015
- 1.411
- 1.105
- 53
- 37
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #7.941
canim ne iyi gelir hic bilmiyorum yaruh öküzü ya da değiller ama iyi ki varlar az önce eşime moralim bozuldu ama yine fayda ondan var sadece aksam ezanindan bu yana midemde yanma var sağolsun basimda dolanip duruyo napmaliyim diye ama ben de blmiyom ki yanmaya ne iyi gelir ilac almayi da düşünmüyorum Saraçoğlu nun ik yudum süt tavsiyesini deneyen var mı eger iyiyse paket sütten de olsa icmeye çalışıcam
zeytini yiyemem de sütü deneyeyim hic bu kadar yanmamisti ya hafif acılı yemiştim ikndin ondan mı oldu ki hic anlamadimCanım yıllardır mide ağrısı çekiyorum.. 3 siyah zeytin.. bir yudum süt.. bağış com.. Ben bunlarla hafifletiyorum.. birini dene
doktorla konuşmadan ilac almak istemiyorum şimdi süt içtim bi bakayım rahatlatacak mı 3 hafta sonra ilkkez istifra da ettim midemde var bi sıkıntı umarım minik iyidirGaviscon şurup iç canım iyi geliyor ben de çikolata krizine yenik düştüm birazdan başlayacak galiba alıcam yine etkili canım dene istersen
göbek etrafında oluyo bazen ama çok sık değil canımkizlar sizdede karninizda cekiyormus hissi varmi? cekiyo böyle geriliyo gibi bi his var? buyume oldugu icin mi acaba
Valla bende şmdi aynı şeyi söyledim eşime.kizlar sizdede karninizda cekiyormus hissi varmi? cekiyo böyle geriliyo gibi bi his var? buyume oldugu icin mi acaba
Bendede var bebegin yerlestgi yere dogru gerilme cekilme normal.demekki:)kizlar sizdede karninizda cekiyormus hissi varmi? cekiyo böyle geriliyo gibi bi his var? buyume oldugu icin mi acaba
Ben çocukken başladı.. endoskopi de yaptırdım.. gaviscon içiyorum su an.zeytini yiyemem de sütü deneyeyim hic bu kadar yanmamisti ya hafif acılı yemiştim ikndin ondan mı oldu ki hic anlamadim
İlk gebelikte daha çok oluyor canim..Bendede var bebegin yerlestgi yere dogru gerilme cekilme normal.demekki:)
ya bende ilk defa bukadar uzun suruyo... sol taraftaoluyorBendede var bebegin yerlestgi yere dogru gerilme cekilme normal.demekki:)
demekki normal olmali hepimizde olduguna göre.. ilk defa böyle uzun surdu beni rahatsiz etti ama buyuyosa yerlesiyosa istedigi kadar devam etsin:)Valla bende şmdi aynı şeyi söyledim eşime.
Neden acaba
Ah annelik.. bebeğimiz için herşeye katlanırız..demekki normal olmali hepimizde olduguna göre.. ilk defa böyle uzun surdu beni rahatsiz etti ama buyuyosa yerlesiyosa istedigi kadar devam etsin:)
Bende Personel Muduruyum. Surec boyle islememeli. Ve size onerdikleri yol iyi niyet gosterisi degil. Aslinda izlenilmesi gereken; Dr zaten gerekirse size rapor verir. 3 gun uzeri raporlari devlet oduyor. Calisirsaniz sigortaniz devam eder. 4 aylik izninizi kullanirsiniz devlettende 4 aylik maasinizi alirsiniz. Yasal olarak isveren hamile bayani isten cikaramaz. Ancak farkli sebepler one surerek cikarabilir. Bu durumda dava acsaniz bile kazanirsiniz. Benim onerim istifa dilekcesi imzalamamaniz yonunde tabii karar sizin.Esasen ben hastahanede yattigim donemde sendika magaza temsilcim is arkadasim aradi bende esimede anlatirsin ben karar vermedim dedim..konuyu esimede detayli anlat dedim...benim 5. Gebeligim digerleri dustuler hep bunu goz onune almislar mudur araya girip mail atiyor..kendin birakican ama haklarinida alican diye...mesela bugun yine bir erkek personel dilekce yazdi dilekcesini noter onaylamamis ihtarnameye donusturup o sekilde onaylamis..insan kaynaklari gorevlisi biz ihtarname istemiyoruz demis..olcak isi olmaz demis..ne demekse..beni aradi o cocuk sakin sen notere gitme bekle diye...benim burnuma hic iyi kokular gelmiyo ama bekliyecegim..baktim isime gelmiyor vazgecerim..
Evet canım düşünüyorum fatih hastanesine gidicem evime çok yakın yürüme mesafesi 5 dkUnkapaninda degil canm kazlicesmede zeytinburnu girisi bosver gecti gitti strese girme sen ozele gecmeyi dusunuyomusn
Ben Sisli Etfalde yaptiracagim persembe randevu verecek dr.Kizlarr devlette ikili test yapılıyor mu..
Sen bir 10 günlük rapor al doktorunla konus zaman kazanCalisamaz diyede bir kagit vermedim ki arkadasim..ne bileyim kafam corba oldu
Yapılıyor canım gebe takibinin ilerlemesi için de bu test şart yoksa doktor takip etmiyor. İstanbulda 3. Aya kadar bir doktor 3. Aydan sonra başka doktor ilgileniyor ve takip yapma zorunlulugu varBen doğudayım.. geçen sene özelde yapılıyor dediler.. bugün sormadım.. ama siz yazınca..
evet canimmm aynen öyle.. simdiden böyleyizAh annelik.. bebeğimiz için herşeye katlanırız..
Alah allah.. burda öyle birşey yokYapılıyor canım gebe takibinin ilerlemesi için de bu test şart yoksa doktor takip etmiyor. İstanbulda 3. Aya kadar bir doktor 3. Aydan sonra başka doktor ilgileniyor ve takip yapma zorunlulugu var
Hamileyken duygular daha derin hissediliyor.. ben de öyle oldu..evet canimmm aynen öyle.. simdiden böyleyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?