- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #8.301
Canım sen evini taşıdın mı ..anneler yine biraz özel bir soruyla geliyorum. göguslerde kuruluk varmi sizde? iyice kurumus krem falan sureyim diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen evini taşıdın mı ..anneler yine biraz özel bir soruyla geliyorum. göguslerde kuruluk varmi sizde? iyice kurumus krem falan sureyim diyorum
yok cnm bu ay sonu. evi biraz topladim yeni evin insaat temizligi var birini bulmam lazim temizlik icin.. sabahtan beri kötuyum yatiyorum ama basagrisi beni deli edecek gercektenCanım sen evini taşıdın mı ..
O baş ağrılarıyla benim de başım dertte .. 3 gün sürüyor bazen..yok cnm bu ay sonu. evi biraz topladim yeni evin insaat temizligi var birini bulmam lazim temizlik icin.. sabahtan beri kötuyum yatiyorum ama basagrisi beni deli edecek gercekten
kızlaaaarrr önemliiiii düşüncenizi almak istiyorumm.Dün belki izlediniz Ankara da özel bi hastanede bebekler karışmışş. Bende orayı araştırdım çok evime 5 dk gidenler de çok memnun. Siz böyle bir olaydan sonra gidermiydiniz. 1 kişinin hatasını tüm hastaneye mal etmek doğru mu kararsız kaldımya çokta sevinmiştim iyi bi dr ve hastane buldum diye
Ben olsam gidemem o hastaneye ya bi kisinin hatasi olarak gormemek lazim bunu
Ya bu bebek karismasi olayi cook feci degil mi ben boyle haberler duydukca paranoyaklasiyorum
Dogum sonrasi bebegi alip yikayip giydiriyolar oyle odaya getiriyolar resmen Allah'a emanet ya karisma fln olsa farketmezsek nolcak
Dusunuyorum dusunuyorum ama bir cozum bulamiyorum bu ise![]()
Ayy maşallah miniğe çok tatlı. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Benim randevum da 23 ünde 12 haftalık olacağız o günlerde çok merak ediyorum. nasıl geçecek günler bilmiyorum.Eki Görüntüle 1686596 kizlar benim minik 11haftalik olmus:)
Sorma ya hamilelik en buyuk sabir ornegj allah sanada hayirli haberlee dogumlar nasip etsinn cnmAyy maşallah miniğe çok tatlı. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Benim randevum da 23 ünde 12 haftalık olacağız o günlerde çok merak ediyorum. nasıl geçecek günler bilmiyorum.
Aminn canım inşallah hepimize hayırlı haberler doğumlar nasip etsin.Sorma ya hamilelik en buyuk sabir ornegj allah sanada hayirli haberlee dogumlar nasip etsinn cnm
Eki Görüntüle 1686596 kizlar benim minik 11haftalik olmus:)
Ay maşallahh, cinsiyeti için birşey dedimiEki Görüntüle 1686596 kizlar benim minik 11haftalik olmus:)
Maşallah minigine cinsiyet tahmini yaptimi darisi hepimizin basina boyle guzel kontollerinEki Görüntüle 1686596 kizlar benim minik 11haftalik olmus:)
Yok cnm rutin kontrldu yarin ikili taramada bakicaz bakalmAy maşallahh, cinsiyeti için birşey dedimi![]()
masallah kuzuma büyümüştür demi :) benimkinde kocaman kafa kocaman göbek var elleri tama secemiuorum ama ayaklar biraz belirgin sankiYok cnm rutin kontrldu yarin ikili taramada bakicaz bakalm
oy ne guzel yatmis öyle masallahEki Görüntüle 1686596 kizlar benim minik 11haftalik olmus:)
evet aynen benimkide öyleO baş ağrılarıyla benim de başım dertte .. 3 gün sürüyor bazen..
Keyifci ya girmeden damak yedimm aman tanrim nasi ziplio kalp atimi 180:)oy ne guzel yatmis öyle masallah
canım o kadın ilk kendi bebegiğini almışş sonra sarılık olunca kuveze konuyo baska bebek verilince anlıyo bu degişik bebek diye içinden öpmek bile gelmemiş hemen anlamışş.... Allah a emanet canım biyerde güvenmek ve dikkatli olmk zorundayız