2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Öff zaten pırt pırt dolaşıyoz İyice çekilmez olcaz hamilelikte:)) olsun ama yine de güzel. Bana herşey serbest evde:)

Kızlaar selamlar.. Konuşmalar çoğalmış kaçırdım yaa cinsiyet öğrenen var mı? Salı günü doktora gidiyorum 11haftam bitmiş olacak öğrenebilir miyim acaba? Çatladım meraktan bide bataniye yapmaya başladım tığ işi, hiç bilmem anlamam ama annemi araya araya sora sora becerdim. Resim koymayı bilmiyorum bilsem koyardım. Birde pembeli pudralı ip aldım. Elim ona gitti..

kızlar size bişey sorucam benim epey zamandır gözümün beyaz kısmında böyle mavi morumsu bi leke gibi bişey var her iki gözümün kenar kısımlarında var.kusmaktan olabilir diye düşünüyorum sizde de varmı?

kızlaarrr bendeki değişiklikleri yazayım belki sizde de vardır :) tüylerim çabuk uzuyor göbeğim kıllanmaya başladı özellikle sabahları göbek deliğinin çevresinde bir acı oluyor geriliyo gibi acıyla uyanıyorm. yüzümün bazı bölgeleri pütür oldu cildim çirkinleşiyo gibi hissediyorum 10+3 üm kilolu değilim ama sipsivri bi göbüşüm var boy aynasında bakıp duruyorum ha bir de göbeğimde beyaz bir leke çıktı sanki çatlak gibi ama çatlak değil bunlar sadece bende mi oluyoo

kızlar mrb, benim hamileliğim biraz soru işareti, yani bebeğim gelişmiyo olabilir, ç.ba dr gidicem tekrar ama tabi günler değil saatler bile geçmiyo.. dr 1 hafta geride olduğumu söyledi yani 7+6yım ve 1 hafta geriden geliyomuş. ama döllenme tarihini tam bilmediğimiz için emin olamıyoruz takibe aldık şuan. yani dr un hesabına göre 3 ekim ama döllenmen 10 ekim ise mesela bu normal dedi. benim gibi bu durumu yaşayanınız var mı acaba..

benim en yakın arkadaşımın başına geldi böyle bir durum canım son adet tarihine göre baya bi geriden geliyordu gelişmiyor dediler kese küçüktü bebeğin düşmesini bekledik ama şükürler olsun ki herşey yoluna girdi sonra doktorlar aaaaa geç döllenme olmuş demekki deyiverdiler; şimdi bebisi 1 yaşında :) .. oyuzden hiç canını sıkma moralini bozma tatmin olmadıysan doktorunu değiştirebilirsin herşey yolundadır Allahın izniyle dualarımız seninle

Merhaba kizlar drdqn yeni geldik paylasmayi becerebilirsem buda benim minnosum Maaşallah cinseyetiyle ilgili tahmini olan varmi 2 haftasonra 2li testimiz var

Eklentiler

• 20151113_130639.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 151

yok doktorumdan çok çok memnunum.. inşallah öyledir. yani geçen c.tesi dr ç.ba gel dedi ama aç gel her ihtimale karşı demişti. ç.ba gittim ve kalp atışlarını duydum, biraz yavaş atıyomuş ama sonuçta döllenme tarihi %100 değilki dedi, haftaya kadar istediğimiz boyutta büyürse 1 hafta geri atcaz dedi. çok teşekkür ederim duaya çok ihtiyacım var :)

dualarımız seninle canım mübarek cuma gününde.. sen yinede beslenmene dikkat et inşallah gelişir bebegin

Merhaba kizlar drdqn yeni geldik paylasmayi becerebilirsem buda benim minnosum Maaşallah cinseyetiyle ilgili tahmini olan varmi 2 haftasonra 2li testimiz var
Canım çok net çıkmamış ama ben şu nub teorisimidir nedir ona bakmıştım sabah. Sanki erkek gibi:)) doğru bildiysem sonra söylersin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…