2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ocakta kürtaj oldum canim 10 haftalikti kalp durmasi oldu simdi okadar korkuyorumki inan daha sevincini yasayamadim galiba 3 ay bitmedende yasayamiycam her gun korkuyla basliyorum gune bebe aspirini ve clexan kullaniyorum bende inşallah bebislerimiz birakmaz bizi inşallah once kalplerini sonra buyuduklerini görürüz kizlar parmak el diye yazinca icimde bi yerde firtina kopuyor Rabbim bizede gostersin o gunleri inşallah mutlu haberleri bizlerde yazalım

Canım çok net çıkmamış ama ben şu nub teorisimidir nedir ona bakmıştım sabah. Sanki erkek gibi:)) doğru bildiysem sonra söylersin:)
Cnm kizimda bebesin kadasi usg fotodasagda bununda solda bunu n cinsiyetle ilgisi varmi bilmiyorum ama insaallah erkektir bende erkek istiyorum hayirlisiyla

benim göbekte filan hiç tüylenme yok erkek bebek bekleyenlerde tüyler artar yazıyordu benim minnoş kız mı acaba :)) bi de bi araştırmaya göre kız bebeği olacak annelerin göğüsleri erkek bebek bekleyenlere oranlara daha fazla büyürmüş.

Cuma gunun hurmetine Rabbim miniginin hizla gelismesini nasip etsin bidahaki kontrolunde musmutlu haberler al inşallah bu gun cuma bol bol dua edelim hepimiz icin Rabbim hamilelerin duasini geri cevirmezmis

aaa öyle mi canımm...bende hamile kalmadan coraspin kullanıyordum şimdi dediğin gibi clexan iğne ve coraspin de kullanıyorum.bir de progestan hapı kullanıyorum...aynı duyguları yaşıyoruzz,henüz bende sevincini yaşayamadım...kimselere de söylemedim henüz...kendi anneme bile söylemedim..kalpa atışını duyayım ondan sonra dedim kendi kendime ama bakalım...umarım dediğin gibi hayırlı haberler alırız....bana mutlaka yaz doktordan sonra merak ederim..

Dr birtane foto verdi ama ben aydinlik yerde telefonla yeniden cektim bide boyle bakin kizlar maaşallah benim kuzuma

Eklentiler

• 20151113_133524.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 243
Ben kızıma hMileyken bacak tüylerim geç uzamıştı.. belki doğrudur.

Göğüslerim de çok çok büyümüştü.. ama bunda emzirmeyi yeni bıraktığım için eski formunda değil..

benim göğüslerde büyüdü ama bilemiyorum çatlıcam orta yerimden pazartesi benim kontrol sabredemiyorum.10 kişiden 9u kız diyor benide kıza alıştırdılar erkek çıkarsa zor adapte olucam sanki

benim göğüslerde büyüdü ama bilemiyorum çatlıcam orta yerimden pazartesi benim kontrol sabredemiyorum.10 kişiden 9u kız diyor benide kıza alıştırdılar erkek çıkarsa zor adapte olucam sanki
ben de daha çok kız istiyorum ama herkes erkek diyor bana da erkek gibi geliyor ztn. aynen çok merak ediyorumm yaa keşke şimdi öğrenebilsemm :) drun tahminde bulunur inşallah :)

alakasız olacak ama aranızda memur olan var mı kızlar? iş güvencesi kalkıyormuış. bir de kıdemli personelin az gelişmiş bölgelerde çalışması sağlanacakmış. benim eşim özelde çalışıyor ben memurum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…