2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Iyi aksamlar annisler dr gidenler olmus inşallah iyi haberler almislardir cinsiyet ogrenen varmi yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz inşallah hazirani birlikte saglikla görürüz kizlar gobekten igne yaptigim yerde deride soyulma olusmus boyle olan varmi sizlerde

Hoşgeldin canım. Minik kızını Rabbim sana bagislasin.
hos buldum canimmmm...Aminnnn allah razi olsunnn..hepimizin ki Rabbim bagislasinnn..

ballim86 topikteki kizlar biliyor mu guldenler...ara ara girip okuyorum ama yazmiyorum topige..gulden bu aralar dogum yapar sanirim..
yok canim ya hic yazmiodum..ilk defa buraya yazdim..takvim i bile bugun yaptim..gulden in bi iki haftasi falan var galiba..neden dersen benim bebis dursaydi iki hafta olacakti dogali..gulden le aramizda tam bi ay vardi..su aralar hazirliklar içindedir:))
[QUOTE="benimhalaumudumvar17, post: 43582904, member: 41gunleru iiibuldun kuzucum napiyosunnn...melegin o jadar sevindim ki ilk okudugu da...evt dogal yoldan geldi kizcemmm:))...sizlerin de cinsiyetlerini ogrenmemiz yakindir canimmm:))..igneyi ve aspurini biraktirdi bugunden sonra..ikili test icin kan verdim..iki gune cikacak...kendisi olctu ensesini falan gerek yok test e ama yine de yapalim dedi..igne konusunda anlasamioz bakalim ne yapacam..[/QUOTE]
Ben igneye devam ediyorum canim..perinotologa gittin mi hic..ALLAH nasip ederse insallah bizlerde ramazanda annelik duygusunu tadariz evlatlarimiza kavusuruz...ben haftaya gidicem bakalim 23 unde..[/QUOTE]
I saallah canim..Allahim hayirla saglikla nasip etsin meleklerimizi canim..ben ilj gunden beri acibadem den perinatolog cem batukan a gidiyorum..evime coo yakin orası. .biraz tuzlu ama dr um cok anlayisli..bugun ikili icin iki bin lira bi meblag cikardilar..disarda yaptir gel dedi saolsun:)..125 liraya yaptirdik duzen lab da..

Aslında tamda regli zamanım aslında ondan olur diyen var yerleşme kanamasıdır diyen var yarın iki doktora da randevum var Allah nasip ederse güzel haberler ile geliriö
Bence minnacik bir damla bir sorun degildir. Ben hamile oldugumu bilmeden once 1 hafta regl oldum. Gogus sancisi ve siskinlik devam edince acaba dedim oylesine test aldim. Hemde regl biitigi gun test pozitif gelince dr gittim 3 haftalik hamilesin dedi sok oldum kurban bayraminda regliyken ben aslinda mucizemle birlikteymisim.

Ayy kizlar ya niye her ultrason kagidinda yazmiyo ki kalp atisi...valla merak cok fena bisey

Turp lahana tiroit sorunları yaşayanlarda tavsiye edilmiyor hipotiroidisi olanlarda özellikle ben tüketmiyorum bilginiz olsun yükseltiyor hormonları çalışmasını engelliyo..

ben hic sormadim doktorda hic soylemedi hatta bana dinletmedi daha ama her seferinde "masallah kalp atislarida cok iyi" diyo.. bugunde ayni oldu bi telasla bi merakla gittim.. o kollari kipir kipir gormek bile yetti saglikli gorunuyo ya icim nasil rahatladi.. cinsiyete takmis durumdayken simdi aman iki hafta sonra ogrensemde olur diyorum cok icim rahatladi bugun.. burnu bile belliydi ya..

Kızlar merhaba, epeydir giremedim.
Benim migrenim vardı, sürekli başım ağrıyor, hiç geçmiyordu, 2-3 gün sürüyordu. Ben de yarından itibaren 10 günlük rapor alıyorum. Belki 1 aylık kurul raporu da alırım.
Siz nasılsınız?
Bir de 9. Haftada uçak yolculuğu yapılır mı?

Masallah nazar degmesi arkadasim
Masallah Allah nazarlardan saklasin arkadasim bu persembe sabahta benim ikili testim var cok heyecanliyim insallah bende guzel haberlerim alirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…