• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
selamlarr:KK73:dün oğlumun ultrason fotoğraflarını buldum çok duygulandım, evde bırakmasam ekleyecektim birkaç tane. Ama bebek kesede sağda ise kızdır tezini çürütüyor oğlum çünkü kafası sağdaymış miniğimin:KK200:
Sen öyle diyince bende kızımın eski ultrason kâğıtlarına baktım kızım sagdaymis yeni gelecek olan solda erkekmi dersiniz

Kizlar geldm serum takildi yattim biraz bebek iyiydi kanama gozukmuyo ama yatican dedi kipirdamadan az az dewam edio yatiyorm ewe geldm idrar kulturu fln alindi ilac yazdi iyice dinlenicm yapck bsy yok biter dimi kizlar kanama
çok geçmiş olsun canım bol bol istirahat et için rahat olsun bebek iyimiş bak sıkma üzme kendinide bebeği de.ilaçlarını düzenli kullan :KK19::anneadayı:

Günaydın kızlarrr:KK66: bugün itibariyle 12 hafta bittiii:))) çok mutluyummm. Doktora görede 12+3 günlük hamileyim yarın randevum var umarım iyi sonuçlar alırim:KK66:
Kizlar geldm serum takildi yattim biraz bebek iyiydi kanama gozukmuyo ama yatican dedi kipirdamadan az az dewam edio yatiyorm ewe geldm idrar kulturu fln alindi ilac yazdi iyice dinlenicm yapck bsy yok biter dimi kizlar kanama
Korkma canım Allah a emanet. Hiçbişey olmaz meleğine inşallah

Sen öyle diyince bende kızımın eski ultrason kâğıtlarına baktım kızım sagdaymis yeni gelecek olan solda erkekmi dersiniz
YA bana da bi tahmin de bulunabilir misiniz. Ben kağıdı nasıl tutacağımi bilemedim. Ters çevirince solda. Böyle. Sağda. 11. Hafta bu . Bakar mısın bi ;)

Eklentiler

• 2015-11-17 12.53.54.webp
    2015-11-17 12.53.54.webp
    21 KB · Görüntüleme: 64
Dikkat et kendine cnm bol bol dinlen biter inşallah stres yapma Bebişin hisseder

benim annemle eşim de çok iyi anlaşırlar annem çok sever eşimi. ama ztn eşim çok iyi anlayışlı biridir bi tek annesi konusunda çok hassas hatalı olsa da hatalı demez eşimin tek beğenmediğim yönü bu diyebilirim :)
çok benziyormuş eşlerimiz, 10 yılı bitirdik biz ve ben anlıyorum ki boşuna edilmiş onca kavgalar, annesine hatalı asla demez başkasıyla dertleşir belki ama bana asla. gel gelelim aileme karşıda çok kibardır

geçmiş olsun canım, leopar taytlı kızın iyiymiş bak maşallah:) dinlen ve pozitif düşün, kanamada duracaktır inşallah:nazar:

kelin ilacı olsa durumundayım arkadaşım:KK70::KK70:Allah gönlüne göre versin hepimizin. yinede foto varsa ekle bir bakalım
Ya benim doktor cins çıktı ultrason vermio Enson gittim kalp atışını görmek için bana göstermdi atıyo dedi ultrasonu yine vermiodu ben makinadan kopardım aldım daha Bebişim kaç haftalik onu bile bilmiyom en son crl 10.6 mm kaç haftalik oluyo 3 hafta da geçti üstünden

1hafta war adetime cnm
Üzülme canım kanama alanının görülmemesi iyi bir şey... Atlatacaksın dualarımız seninle...
Kızlar günaydın. Nasılsınız?
Kanaması olanlar hiç üzülmesin, güzel haberler alsınlar inşallah.
Benim 2-3 gündür midem iyi, bebek de iyidir inşallah.
Rüyamda doktor bana %99 kız dedi, kız bebek eşyaları alabilirsin dedi, hayırdır inşallah
Migrenin nasıl oldu canım uçak yolculuğu yapacaktın karar versin mi rapor aldın mı:)

Back
X