- 16 Nisan 2013
- 464
- 246
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #9.621
ayyyy kızlar hamilelik hayatımızın en güzel dönemi yahu kaynana da kimmiş hiç takmayın kafanıza hiiiiççççAynen annesi haksiz sa eşim duymazdan gelir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy kızlar hamilelik hayatımızın en güzel dönemi yahu kaynana da kimmiş hiç takmayın kafanıza hiiiiççççAynen annesi haksiz sa eşim duymazdan gelir![]()
Valla benimki uluslararası çalışıyor beni şikayet etmeyi sever sağa sola, e haliyle kulağıma geliyor, artik alıştımayyyy kızlar hamilelik hayatımızın en güzel dönemi yahu kaynana da kimmiş hiç takmayın kafanıza hiiiiçççç![]()
Onu bırak herkese oğlum gelinime hızlı et ediyor demiş.. eşime dedim annenin yaninda bana kötü davran.. cidden bir kere bağırdı sinirlenip köşede sevinirken yakaladım onu![]()
tıpkı benim ki :) ya da şöyle der öyle yaptıysa sen de öyle yapmasına sebep olacak bişey yapmışsındır :)))Aynen annesi haksiz sa eşim duymazdan gelir![]()
Demek ki hepsi aynı, ay bir oğlum olsun eşim gibi kayıtsız şartsız bana baglansin ne güzel yatıpkı benim ki :) ya da şöyle der öyle yaptıysa sen de öyle yapmasına sebep olacak bişey yapmışsındır :)))
Su bana hic yapan olmadi acitasyinlarindan biktim zaten hepsi ayni galiba butun dunyanin cilesini bunlar cekmis de biz saltanattayiz sanki tobe tobetıpkı benim ki :) ya da şöyle der öyle yaptıysa sen de öyle yapmasına sebep olacak bişey yapmışsındır :)))
Biz hiç görüşmüyoruz valla huzurumuzda kaçmıyo haliyle ama bu eşimin tercihi o görüşmek istemiyor. Zaten görüştüğümüz de eşim bana kesinlikle laf söyletmez yanlarında devamlı benle ilgilenirdi benden yana sıkıntı olmazdı.kızlar eşler anneleri %100 haksız olsalar bile asla size haklısınız demezler. o yüzden napıyoruz huzurumuzu bozmamak adına görmezden geliyoruz :)
Hemmenn bakıyoruummm :)kızlar trendyola bakın hamile butiği var çok güzel şeyler var butikte.
benimki çok hanımefendidir asla kırıcı gibi görünmez söyledikleri ama bi şekilde işini görür :)) mesela bebek haberini aldığımızdan beri beni sadece tebrik etmek için bi kez aradı o kdr :) gebelik döneminde iki kez hastalandım biri çok ağır geçti hala hastayım hiç arayıp geçmiş olsun bile demedi :)) bebekle sıkıntısı mı var anlamadım.Biz hiç görüşmüyoruz valla huzurumuzda kaçmıyo haliyle ama bu eşimin tercihi o görüşmek istemiyor. Zaten görüştüğümüz de eşim bana kesinlikle laf söyletmez yanlarında devamlı benle ilgilenirdi benden yana sıkıntı olmazdı.
Benimki de öyle görüntüde çok iyi ama içi fesat kıskançlık hat safhada hep bir beklenti arkadan konuşma. Ben el kızıyımda oğlunu soğuttu kendinden senelerdir görüşmüyolar. Hepsi böyle değil ama erkek annelerinde var bir sıkıntı. Oğlumuz olursa biz böyle olmayalım unutmayalım bu günleri.benimki çok hanımefendidir asla kırıcı gibi görünmez söyledikleri ama bi şekilde işini görür :)) mesela bebek haberini aldığımızdan beri beni sadece tebrik etmek için bi kez aradı o kdr :) gebelik döneminde iki kez hastalandım biri çok ağır geçti hala hastayım hiç arayıp geçmiş olsun bile demedi :)) bebekle sıkıntısı mı var anlamadım.
Dualarimiz seninle çok geçmiş olsunKizlar benim kanamam devam ediyo yine gidicez doktora cok garip ulturasonda gozukmuyo kanamali alan bakallm nolck dua edin bna
İnşallah güzel haberler le gelsin herkes bize de moral olsunnGünaydın kızlarrrbugün itibariyle 12 hafta bittiii:))) çok mutluyummm. Doktora görede 12+3 günlük hamileyim yarın randevum var umarım iyi sonuçlar alırim
![]()
evet ya bende 12 yi bitirmişim 31 mayisa kaymis ultrasonda doğum tarihi bakalım ilk kin doğuracak bebeğini Allahım hayırlısı ile hepimizin bebeklerini göstersin muhteşem bisey ya esim artık kızıyor öpüp durma su resimleri diye ama ilk bebek ve 1 yıl bekledim kimilerine göre az ama bana göre cok gibi sonsuz şükürler olsunGünaydın kızlarrrbugün itibariyle 12 hafta bittiii:))) çok mutluyummm. Doktora görede 12+3 günlük hamileyim yarın randevum var umarım iyi sonuçlar alırim
![]()
İnanamıyorum bu ne vicdansizlik valla ben Deliyim azıcık kayınValidem melek çok seviyorum hatunu bana katlaniyor ama yeri geliyor kendi çocuklarından bile koruyorum onu...Onu bırak herkese oğlum gelinime hızlı et ediyor demiş.. eşime dedim annenin yaninda bana kötü davran.. cidden bir kere bağırdı sinirlenip köşede sevinirken yakaladım onu![]()
Seni anlıyorum bende 1 yıl bekledim tam tüp bebek yapmak için başvurdum o zaman gebe olduğumu öğrendim öp kokla tadını çıkarevet ya bende 12 yi bitirmişim 31 mayisa kaymis ultrasonda doğum tarihi bakalım ilk kin doğuracak bebeğini Allahım hayırlısı ile hepimizin bebeklerini göstersin muhteşem bisey ya esim artık kızıyor öpüp durma su resimleri diye ama ilk bebek ve 1 yıl bekledim kimilerine göre az ama bana göre cok gibi sonsuz şükürler olsun![]()
Kızıma eziyet etmesin diye susuyor kız anneleri ne yapsınlarBenimde kocam deseydiniz. Çok uyuz oluyorum bu tarz erkek annelerine. Kız anneleri hiç böyle olmuyor damat el üstünde hep.