• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Onu bırak herkese oğlum gelinime hızlı et ediyor demiş.. eşime dedim annenin yaninda bana kötü davran.. cidden bir kere bağırdı sinirlenip köşede sevinirken yakaladım onu :KK70:

Aynen eşim bir kere bağırıyor ama bana değil:) kv de bana zannetti:)) ve sevincinden gözleri döndü:))
Ywni doğum yaparken emzirirken bana su içirirdi kocam, kv. de bana kimse içirmezdi kendim görürdüm işimi eli yol mu içsin siye ağlardı:) bugün eşim sana tost yapayım mı dedi..

Annesi de ben yaparım. Ben olmayınca kendi yapar sana ne dedi:)))) dayanamıyor kadın.. Seninki gene uzakmış şülret haline:))

tıpkı benim ki :) ya da şöyle der öyle yaptıysa sen de öyle yapmasına sebep olacak bişey yapmışsındır :)))
Demek ki hepsi aynı, ay bir oğlum olsun eşim gibi kayıtsız şartsız bana baglansin ne güzel ya :anneadayı: benim kız babacı şimdiden belli.. babasına çok cilve yapıyor..

kızlar eşler anneleri %100 haksız olsalar bile asla size haklısınız demezler. o yüzden napıyoruz huzurumuzu bozmamak adına görmezden geliyoruz :)
Biz hiç görüşmüyoruz valla huzurumuzda kaçmıyo haliyle ama bu eşimin tercihi o görüşmek istemiyor. Zaten görüştüğümüz de eşim bana kesinlikle laf söyletmez yanlarında devamlı benle ilgilenirdi benden yana sıkıntı olmazdı.

Biz hiç görüşmüyoruz valla huzurumuzda kaçmıyo haliyle ama bu eşimin tercihi o görüşmek istemiyor. Zaten görüştüğümüz de eşim bana kesinlikle laf söyletmez yanlarında devamlı benle ilgilenirdi benden yana sıkıntı olmazdı.
benimki çok hanımefendidir asla kırıcı gibi görünmez söyledikleri ama bi şekilde işini görür :)) mesela bebek haberini aldığımızdan beri beni sadece tebrik etmek için bi kez aradı o kdr :) gebelik döneminde iki kez hastalandım biri çok ağır geçti hala hastayım hiç arayıp geçmiş olsun bile demedi :)) bebekle sıkıntısı mı var anlamadım.

benimki çok hanımefendidir asla kırıcı gibi görünmez söyledikleri ama bi şekilde işini görür :)) mesela bebek haberini aldığımızdan beri beni sadece tebrik etmek için bi kez aradı o kdr :) gebelik döneminde iki kez hastalandım biri çok ağır geçti hala hastayım hiç arayıp geçmiş olsun bile demedi :)) bebekle sıkıntısı mı var anlamadım.
Benimki de öyle görüntüde çok iyi ama içi fesat kıskançlık hat safhada hep bir beklenti arkadan konuşma. Ben el kızıyımda oğlunu soğuttu kendinden senelerdir görüşmüyolar. Hepsi böyle değil ama erkek annelerinde var bir sıkıntı. Oğlumuz olursa biz böyle olmayalım unutmayalım bu günleri.

Hayırlı vakitler kızlar sabah kuvvetli b baş dönmesi ile uyandım sağlık ocağında tansiyon 9a 6 çıktı hemen kadın doğuma gönderdi düşük tansiyon diye durduk yere panik oldum neyse ultrasonda bebek iyi dedi doktor doğum tarihimiz mayisa kaymis Maşallah 55 mm olmuş bahaneyle bi daha gördüm kuzumu kısa günün karı oldu bana :) kan ilacı başlattı doktor hala başım dönüyor ama geçer inşallah

Kayın Valideler komediymis ya. Oğullarını paylasamiyorlar kimse ile. Bizde mi öyle olcaz aceba. Ama yine de sükredin kızlar. Çünkü bende 1000 kaynana gücünde kayinpeder ile ugrasiorum. Keşke annesi ile uğraşŞam diyorum. Koskoca adam ortalığı birbirine katıyor her seferinde beni cildirtiyor. Ama ya sabır ya sabır yani:KK47:

Günaydın kızlarrr:KK66: bugün itibariyle 12 hafta bittiii:))) çok mutluyummm. Doktora görede 12+3 günlük hamileyim yarın randevum var umarım iyi sonuçlar alırim:KK66:
evet ya bende 12 yi bitirmişim 31 mayisa kaymis ultrasonda doğum tarihi bakalım ilk kin doğuracak bebeğini Allahım hayırlısı ile hepimizin bebeklerini göstersin muhteşem bisey ya esim artık kızıyor öpüp durma su resimleri diye ama ilk bebek ve 1 yıl bekledim kimilerine göre az ama bana göre cok gibi sonsuz şükürler olsun ;)

Onu bırak herkese oğlum gelinime hızlı et ediyor demiş.. eşime dedim annenin yaninda bana kötü davran.. cidden bir kere bağırdı sinirlenip köşede sevinirken yakaladım onu :KK70:
İnanamıyorum bu ne vicdansizlik valla ben Deliyim azıcık kayınValidem melek çok seviyorum hatunu bana katlaniyor ama yeri geliyor kendi çocuklarından bile koruyorum onu...

evet ya bende 12 yi bitirmişim 31 mayisa kaymis ultrasonda doğum tarihi bakalım ilk kin doğuracak bebeğini Allahım hayırlısı ile hepimizin bebeklerini göstersin muhteşem bisey ya esim artık kızıyor öpüp durma su resimleri diye ama ilk bebek ve 1 yıl bekledim kimilerine göre az ama bana göre cok gibi sonsuz şükürler olsun :KK66:
Seni anlıyorum bende 1 yıl bekledim tam tüp bebek yapmak için başvurdum o zaman gebe olduğumu öğrendim öp kokla tadını çıkar

Back
X