2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ne de güzel seviyorşunuz teyzeleri. Ay çok güzel hisler. Dediğin gibi allahım nazarlardan saklasin. Ama ne garip bi his annelik hani vah yavrum kafaustumu duruyomuş die üzüldüm duzeltesim geldi
nisan anneleri topigini mi takip ediyorsun :)))) sanırım o grupta sana yorum yaptım hic farketmeden sonra farkli kişileri görünce sokladim baya bi güldüm yaa halimee

Benim de bulantılarım, koku hassasiyetim geçti geçen hafta. Tam da senin gibi son 2-3 gündür acayip iştahım artık. Sürekli bir şeyler yiyesim var

senin şikayet ettiğini nerden biliyorlar ki hic anlamadim
Şikayet ederken mail adresimi tc kimlik numaramı veriyorum bimer istanbulda bulunan tüm hastanelere mail atmış onlarda geri dönüş yapıyorlar randevu neden veremediklerine dair

Ah canım benim ben bunları biliyorum.
Ama eşime anlatsam da anlamamakta ısrarcı.
Evet bizim burda her hafta gidemezsin ultrasona. Ayda 1 anca acilse oda.
Ben biraz fazla para veriyorum doktora sık gidince
Evet canım avrupa birliği üye ülkelerinin bir standartı var bizdeki özel sigorta gibi kapsamlarından dolayı öyle her hafta gideyim, yada başka hastaneye gideyim yok sistem tüm tıbbi geçmişini doktora söylüyor burda e-nabız diye sistem var hastanelerin haberi yok aynı tahlili isteyip duruyorlar hem zaman hem işgücü kaybı aslında

selam. ben de 10 haftalık hamileyim ve dediğin gibi saçma sapan bir mide kazınması hissi yaşıyorum. yemek yedikten yarım saat sonra bile başlayabiliyor. iştahım çok açıldı ve üç günde bir kilo almışım tartıyı gördükçe moralim bozuluyor dikkat etmeye çalışıyorum, yürüyüş falan yapıyorum ama daha şimdiden kilo almanın önüne geçemedim sanırım.

Canim benimde toxo yuksek dedi dr arastirma hastanesine yonlendirdi bunun icin ilac oluyormus galiba benim kizimdada vardi hic boyle birsey dememislerdi sen ilac kullaniyormusun toxo icin senin kac cikmisti degerin
Ben ilaç kullanmıyorum canım cünkü ben son 3 ay içinde bu virüse maruz kalmadım. 1,5 yıldır kedilerim var ben farkında olmadan virüse bağışıklık kazanmışım 103,02 çıktı degerim tekrar adividite testi yaptırdık 0,479 çıktı eğer son 3 ay içinde kapmış olsaydım ilaç ile tedavi yapılacaktı. Ayda bir kere yaptırmanı tavsiye ederim ataga gecebiliyormus

nisan anneleri topigini mi takip ediyorsun :)))) sanırım o grupta sana yorum yaptım hic farketmeden sonra farkli kişileri görünce sokladim baya bi güldüm yaa halimee
Onlar tecrübeli die yazım dedim araya kaynadim galiba.. kız ben kasım annelerine bile bakıom. .Nasıl doğuma gidiolar die zevkli oluo

Ben de yazılanların kaynağını merak ediyorum. Meğer yokmuş. Bilgi için teşekkürler.
Rica ederim canım çok kulaktan dolma şeylere maruz kalıyoruz gereksiz panik yapıyoruz hiç gerek yok elimizin altında internet var birsürü hoca var bu konuda makale yazmış Onlar benim için en güvenilir kaynak

slm kızlar nasılsınız. yeni gelenler olmuş yine hoş gelmişler hayırlı olsun. aynı şekilde cinsiyet öğrenenlere de hayırlı olsun. ben de bu ara raporluyum evdeyim. haftasonu 2 li testim var bakalım. aramızdan ayrılanlar arkadaşlara Rabbim sabır versin, en kısa süre de tekrar hamilelik nasip etsin. minik melekleriyle de cennette karşılaştırsın inşaallah.
gofredo senin de başın sağolsun, Allah merhum amcana rahmeti ile muamele etsin orada. tüm ailenize sabır versin, sizleri de cennette buluştursun inşallah amcanla.

bu arada hamile kıyafetleri falan konuşuluyordu. geBe diye bir marka var orda da güzel şeyler var. fiyatları çok uygun sayılmaz ama yine bakılabilir. her yerde mağazası olmayabilir ama internetten bakmak lazım mağaza var mı bulunduğunuz yerde diye.

Safak hastanesinde akın bey var onada gidebilirsin cok iyi bir doktor bana 11 haftalikken kızımı soylemisti bende ona gidecem galiba bu gidisle suan doktor arayışı icindeyim akın beye gittim kizimda sonra bıraktım erkek diye ama en iyi doktor bence o hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…