2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Baska markalara bakarız üşütmekten iyidir

Insanlar maalesef artik duyarsizlasti. Kendi isleri soz konusu olunca gozleri bebek hamile yada yasli gormuyor. Kedi hakkinda verdigin bilgiler icin tesekkurler. Bir sure tarcini goz hapsinde tutacagiz artik.

Kizlar kan sulandirici kullanan arkadaslar bugun igne vururken igneyi gobegimin soluna yapacakken enjektore kan geldigini farkettim yapmadim cikardim..yeni igne actim haliyle onu vurdum baska bir bolgeye..sizinde basiniza geldi mi hic bi tarz birsey..cikardigim enjektor 0.3 mm e inmisti disari cikarinca ilac fiskirdi birden karnima sikmamistim henuz..bende ilac dozu azaldi diye yenisini actim

Insanlar maalesef artik duyarsizlasti. Kendi isleri soz konusu olunca gozleri bebek hamile yada yasli gormuyor. Kedi hakkinda verdigin bilgiler icin tesekkurler. Bir sure tarcini goz hapsinde tutacagiz artik.
Odasını ayır tarcının doguma yakın ve bebegin uyudugu odaya da asla sokma 2 yaşına kadar birlikte uyumaları sakıncalı ama gün içinde kontrol sende olsun çoğu kişi at sokaga barınaga bırak diyecek hazırlıklı ol bizimkiler şimdiden başladı

Bende kullanıyorum canım öyle olmadı ama benim canım çok acıyor her seferinde korkarak batiriyorum. Seninki damara falan denk gelmiştir ondan kan gelmiştir

Bende kullanıyorum canım öyle olmadı ama benim canım çok acıyor her seferinde korkarak batiriyorum. Seninki damara falan denk gelmiştir ondan kan gelmiştir
Yeni igne actim baska yere yaptim canim...diger igneye biraz kan gelince ilaci sikmadan cikarttim ama disarda haliyle damladi falan doz azaldi diye yeni actim baska vurmakla iyi yapmisimdir insallah..digerin 0.4 lukken 0.3 e inmisti cunku..eksik doz vurmak istemedim..

Ayyy nasıl enjektöre kan geldi yaa off ben laboratuvar da çalışan bi komşuma yaptırıyorum çok rahat oluyor elide çok hafif kendim yapamıyorum.

Ayyy nasıl enjektöre kan geldi yaa off ben laboratuvar da çalışan bi komşuma yaptırıyorum çok rahat oluyor elide çok hafif kendim yapamıyorum.
Incecik daha hemen farkettim..etime rahat girmisti igne zaten sasirdimda kolay girmesine..onu vurmadim baska yere baska igne yaptim..

vorones ilk gebelik mi canım ? Bende ilkinde birşeyler hissediyor gibiydim adını koyamiyorum sonra öğrendiğimde 15-16 haftalıktik. bağırsak hareketleri de olabilme ihtimali var tabi ama ben vücudumu dinliyorum bide dediğim gibi iki gebelik arasında zzaman bile yok . mesela bu haftalardan önce keseyi hissettim gerilme gibi bir his vardı şimdi ise dokunurcasina bir his veriyor galiba yoruldu 1-2 dakika içinde tekrardan dokundu karnima ve karnim hafif yukarıya itildi bide hep aynı yerde oluyo USG de de soldaydi hissettiklerim de solda canım bide yanlış anlamasin kimse söz olarakta yanlış olmasın ama kkarın da yağ biraz fazla olunca hissetmek daha zor olabiliyor tabi u herkes için geçerli değildir

O kadarlık bişey olacağını sanmıyorum canım devamli vuruyoruz artik. igneye ek aspirin falan da kullanıyor musun

Bende hissediyirum arada pıt pıt gecengun hapsurdum baya bi oynadi hızlı hızlı coksukur guzel bi duygu benim 4,gebeligim

selverrr hanı çocuklar okula gider ve anneler tanışırlar ya sonra onunla bir bag kurar yavrulari arkadastir cunku benim gözümde bizde oyleyiz .yavrularimiz cennet arkadaşı oldu bizde melek anneleri :) hamdolsun Rabbim bunu da nasip etti . oglumda çok belirtilerim vardı hastanelik oluyordum safra kusmasi vs oluyordu ama bunda hhiçbir şey olmadı hatta kalp atışı da yok herhalde diye düşünürken çok sukur vardı şimdi endisem vardı ama o hareketleri beni benden aldı :) sen nasılsın yavruların nasıl hamislik nasıl gidiyor kader arkadasim

Cok sukur canım iyiyiz insallah da böyle guzel guzel devam eder hayırlısıyla kucagimiza almak nasio olur iki oglum var kızımı kucagima alamadim cok umutluyum belki yine kız olur diye ufak oglum anne bebegmiz ne zaman olacak demeye basladi yine 1 yıldır bebek bekliyor hala icim burkuluor sorunca ama sabir ediyorum meleklerimiz orda cok mutlular uzaktan bize bakiyolardir rabbim özenerek yaratmisti sanki geride kalan ve doğacak olan yavrularimiza rabbim uzun omurler vrsin insallah

Kızlar günaydın. Çok yazamasam da takip ediyorum. Ultrason resimlerindeki bebişleriniz çok tatlı maaşallah. Darısı başıma yirmi gün önce görmüştüm en son tabi hiçbir şey belli değildi. Sıradaki randevum on gün sonra. İnşallah ben de bebişimi görürüm sağlıklı bir şekilde. Bende mide bulantısı yok ama çok fena şişlik oluyor midemde. Sanki taş varmış gibi de sert ve ağrı yapıyor. Böyle olan ve çaresini bulan var mı?

gunaydin on gun sonra gidince buyuk ihtimal kollarini bacaklarini falan hep göreceksin :) benim midemde ayni ara sira oluyor normalmis

Günaydın. Haftaya gittiğinde kaç hafta kaç günlük olacaksın. Ben 10+3 te kollarını bacaklarını hep gördüm. Sana fotosunu da göstereyim, belki seninki de böyle olur.

gunaydin anneler nasilsiniz? bugun beni ev temizligi bekliyoooo...

Günaydın sana da.

Eklentiler

• image.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…