Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duruma göre herkese yapmıyorlar . Küçük büyük olarak ikiye ayrılıyor eğer küçükte sıkıntı çıkarsa ,bebek çok büyükse ,suyu fazlaysa büyük olanı yapıyorlar ama sorun yoksa küçük test ile bırakılıyor . Ve aşı olayıda yok Tetanoz vsKızlar selam. Yurtdışında yaşayan arkadaşlar görürse bu sorum onlara
yurtdışında şeker yüklemesi yaptırıyorlar mı doktorlar?
İkisinin arası çok yakın olduğu için sıkı takipliyim canım. Kızım boynunda üç tur kordon dolandığı için erken doğdu neyse ki tekrar edicek bir durum değil aslında. İlki tüp bebek bu normal.Takiptesindr mutlaka tüp bebek mi normal yolla mı oldu
Yaaaa çok beğendim ne güzel isim maşallah
Teşekkür ederim canım. Ben de yaptırmayı düşünmüyorum da yurtdışındaki uygulamayı merak etmiştimDuruma göre herkese yapmıyorlar . Küçük büyük olarak ikiye ayrılıyor eğer küçükte sıkıntı çıkarsa ,bebek çok büyükse ,suyu fazlaysa büyük olanı yapıyorlar ama sorun yoksa küçük test ile bırakılıyor . Ve aşı olayıda yok Tetanoz vs
Ahah spor yaptırmak istemiş koca yürekli müteahhitEvet canım teşekkür ederim, bizim binayı yapan müteahhit ne asansör yapmış sağolsun ne asansör yapılacak yer bırakmış halbuki cadde boyunca bütün binalarda da var. 4 kat da zorlar diye düşündük hem hafif hem tek elle kapanıyor![]()
Ben de yaptırmadım canimTeşekkür ederim canım. Ben de yaptırmayı düşünmüyorum da yurtdışındaki uygulamayı merak etmiştim
Dün detaylı ultrasondan çıkarken doktor muhakkak yaptırıyorsun falan diye konuştu he he dedim geçtim djsjsjBen de yaptırmadım canim
Ben risklerinden korkuyorum zaten riskliyim aşının yan etkilerini okuyunca vazgeçtim diğer gebeliğimde de olmadimDün detaylı ultrasondan çıkarken doktor muhakkak yaptırıyorsun falan diye konuştu he he dedim geçtim djsjsj
Yani ben de anlayamıyorum bu kadar önemliyse bu aşı kadınlar gebe kalmadan zorunlu tutun mesela madem zararı yok yapılsın öncesinde? Şeker yüklemesi muhabbeti de ayrı bir olay. Ama kendim ölçmeyi düşünüyorum makinesini alıp. Yüksek çıkarsa yediklerime içtiklerime dikkat edeceğim bu ara biraz cozuttum çünkü çok paketli gıda çikolata asitli falan yedim içtimBen risklerinden korkuyorum zaten riskliyim aşının yan etkilerini okuyunca vazgeçtim diğer gebeliğimde de olmadim
Böyle doktorlar denk gelmek gerçekten şans işi benim perinatoloji doktorumda her ikisinede yaklaşmıyor. Riskli gebeliklerde tetonozu öneremiyorum diyorYani ben de anlayamıyorum bu kadar önemliyse bu aşı kadınlar gebe kalmadan zorunlu tutun mesela madem zararı yok yapılsın öncesinde? Şeker yüklemesi muhabbeti de ayrı bir olay. Ama kendim ölçmeyi düşünüyorum makinesini alıp. Yüksek çıkarsa yediklerime içtiklerime dikkat edeceğim bu ara biraz cozuttum çünkü çok paketli gıda çikolata asitli falan yedim içtimson tahlillerimde a1c açlık kan şekeri değerlerim normaldi güzeldi ama. Zaten istanbuldan takip ettiğim bir kadın doğumcu ikisine de (tetanoz, şeker yüklemesi) çok mesafeli olduğunu söyledi. Şükür böyle doktorlar da var
![]()
Hayrisıyla sağlkla gelsin inşllh.İkisinin arası çok yakın olduğu için sıkı takipliyim canım. Kızım boynunda üç tur kordon dolandığı için erken doğdu neyse ki tekrar edicek bir durum değil aslında. İlki tüp bebek bu normal.
Anlamını çok beğendik canımYaaaa çok beğendim ne güzel isim maşallah![]()
Küçükmoşanı uyguluyorlar önce ona göre yapıyorlar canım . Ama türkiyede bu işlem var mı bilmiyorum . Birde dediğim gibi suyu fazlaysa vs öneriyorlar . Ama bende direk o şekilde yüklemeye karşıyım .Teşekkür ederim canım. Ben de yaptırmayı düşünmüyorum da yurtdışındaki uygulamayı merak etmiştim
Benim doktorum da aclık tokluk bakalım diyor önce hayırlısı bakalım ben ilacın fazlasına karşıyım oğlumda da öyle yaptım karacigerlerimiz önemli hele gebelikte gereksiz ilaç kullanımı zararlı abur cubur bende bazen dayanamıyorum zuberin cipslerden yiyorumYani ben de anlayamıyorum bu kadar önemliyse bu aşı kadınlar gebe kalmadan zorunlu tutun mesela madem zararı yok yapılsın öncesinde? Şeker yüklemesi muhabbeti de ayrı bir olay. Ama kendim ölçmeyi düşünüyorum makinesini alıp. Yüksek çıkarsa yediklerime içtiklerime dikkat edeceğim bu ara biraz cozuttum çünkü çok paketli gıda çikolata asitli falan yedim içtimson tahlillerimde a1c açlık kan şekeri değerlerim normaldi güzeldi ama. Zaten istanbuldan takip ettiğim bir kadın doğumcu ikisine de (tetanoz, şeker yüklemesi) çok mesafeli olduğunu söyledi. Şükür böyle doktorlar da var
![]()
evet kız