- 9 Eylül 2014
- 2.843
- 1.165
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #6.181
İyiyim canım teşekkür ederim aç kalmasam iyiyim, yoksa midem çok bulanıyor ..gunaydin cnm nasilsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım teşekkür ederim aç kalmasam iyiyim, yoksa midem çok bulanıyor ..gunaydin cnm nasilsin
bende evisi yapmadim ev fena tozlandi kac gundur temizlik yapmadim bugun kesin temizlik var.. bende 20 gun sonra ev tasicam guya yavas yavas toparlanmaya vaslayacaktim ama daha bi bardak toplamadimhalsizlik fena ya hep bi mayis modu var.. migrenin gecmesine sevindim kendi yorma yapabildigin kadar yap ve mutlaka ara ara biseler at agzina bulanti olmasin
bendede durum ayni hemen biseler atiyorum agzimaİyiyim canım teşekkür ederim aç kalmasam iyiyim, yoksa midem çok bulanıyor ..
evet baslamam lazim artikSen de yavaş yavaş başla bence, kendini çok yormadan. Ben oturdum mesela eşim mutfak ürünlerini verdi, ben gazeteye sardım oturduğum yerden
Günaydın hayırlı bir gün olsun inşallah
gunaydin annelergünaydın herkese ...
Canım rahat ol bebeğin iyidir eminim.. annelik içgüdüsü bu.. evhamliyiz , dua ederim ben de...Gunaydin anneler :) benim bugun oglen dr kontrolum var ama cok cok heyecanliyim bebegi ilk kez gercek manada gorebilcem ilkinde cok kucuktu ve kalp atisini sadece gormustuk simdi kalp atisini duyucam ama cok korkuyorum kotu bisey vardir diye bu endise bi turlu gecmiyor. Lütfen benim icin dua edin.
İlk defa mi ağrıyor canım..Gunaydinn kizlar bulantisiz bigun diliyorum bende bel agrisiyla uyandim bakalm:)
Aleykum selam benim de cogunlukla morariyor lakin her seferinde ilac fena yakıyor. Bakalm baska yorum gelecek mi ilk sen cvp yazdın.
12. Haftada mı yapılıyordu o test ..Günaydın kızlar, ikili Test için gün aldınız mı???
Yok oluyo bazen normalmis zaten hep sola yatiorum belkide ondanİlk defa mi ağrıyor canım..
Ben aldim cnm 13kasimda yaptricazGünaydın kızlar, ikili Test için gün aldınız mı???