- 20 Mayıs 2015
- 11
- 2
- 6
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #9.101
kızlar merhaba,
bu ikili test yaptırmaya giderken aç falan gitmek gerekiyor mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerekmiyorkızlar merhaba,
İdeaeda bakteri mi öıkmıştı canım seninde
Ya işin kötüsü bildiğim halde başıma gelmesi .... Neyse. Bilmiyorum ki enfeksiyon mu var hiç anlamam oldum olası idrar tahlilinden...ilk görüldüğünde kültür istenseyniş ya da önemi söylenseydi ben de atlamazdım... Şimdi gideceğim bakalım canım...
Ne kullandiniz kanamalar oldugunda...progestanmi.Ben varım. 6 8 haftalar arası devam etti. 10 haftada tamamen kesildi. Suan 11+4 günlük bana gore hatta ultrasona görede 11+6![]()
Evet progestan kullandım. Ve bol bol dinlendim hala yormuyorum kendimi hatta. Doktor saglıklı diyor suan ama hersey allahtan.Ne kullandiniz kanamalar oldugunda...progestanmi.
hayırlı olsun. hoşgeldin..Selam güzel haziran anneleri ve adayları....bende inşallah haziran annesi olarak hepinize sağlıklı, hayırlı, mutlu doğumlar ve gönlünüzdekinin olması diliyorum...aranıza yeni geldim
Sağ gibi orta gibi :)Ne taraf seğiriyor?
ya okdar onemli diil 3hafta falan benin korkum bayaga erken olmasi 30olmadanevet canım kuzenim yaşadı, ama çok şükür güzel bir doğum yaptı bebekte kendide çok sağlıklıydı. sadece sezeryan oldu ve 2 yada 3 hafta erken aldılar
Tesekkur ederm cnm bakalm bi supriz olmassa kiz yani hayirlsiyla dogsunlarda gerisi bos:)sendende resim beklioruzcnm gözün aydınnn
![]()
Cnm dikkat et sakın bir şey kaldırma, biz 3 ay önce taşındık, canımın kıymetini bilmedim kendimi çok yordum bel fıtığı oldum... Taşınmak kolay değil Allah kolaylık versinyeni gelenler hosgeldiniz
bende iki hafta önce gitmistim doktora simdi dayanamiyorum bugun gidecem.. zaten bi kac sorum vardi bahane olur görmek icin.. belki bugun artik ustten bakmaya baslariz.. 1-2 hafta daha dayanacam ve sonrasinda cinsiyet icin giderim insallah.. bu arada dun mutfagi topladim salonda bitmisti sukur az kaldi. haftaya persembe tasiniyoruz insallah
Korkma canim.ama uzanma bidahada geriliiyo cunku rahim bisey olmaz.cok siddetli degildir heralde bebekler buyudkce oluyo olucakta dedi doktorum hafif agrilar lekelenme kanama olmadgi surece panik yapma ama cokta keskinse bi acile gidersin gecmiyosa skma caniniKızlarrr nasılsınız canlarrr bütün yazdıklarınızı okumaya çalışıyorumm herkese maşallah cinsiyet öğrenecekler haber verin Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla...Dün eşim kahve istedi fincana uzandım şöyle sağ kasığımda bir ağrı oldu ara ara bugünde devam ediyor insan çok endişeleniyor ister istemez bişey olmaz dimi iyi şeyler düşünmek istiyorum ama şeytan işte dolduruyor...
ya okdar onemli diil 3hafta falan benin korkum bayaga erken olmasi 30olmadanbsye dikkat ettimi kuzenin doktor bebek buyudkce bakicaz ilacla geciktircez dedi ins bende kuzenin gbi atlatirm hayirlsyla cok zor bsy
selamlar herkesedoktora uğradım oran veremem ama çıkıntı var erkeğe benziyor dedi, tuhaf hissediyorum.,
çokta hareketliydi maşallah eller kollar, sağlıklı ve haftasıyla da uyumlu. geçen kontrolde kıza benzetmişti arkadaşım olan doktor iyice kafam karıştı. artık hayırlısı deyip haftaya 26 yada 27 sinde rize de gidicem bir daha.foto yüklüycem ama çok hareketliydi düzgün foto alamadık.
Çok sağol canım ya 2li testi yaptırdın mı Ali beye gidiyomusunKorkma canim.ama uzanma bidahada geriliiyo cunku rahim bisey olmaz.cok siddetli degildir heralde bebekler buyudkce oluyo olucakta dedi doktorum hafif agrilar lekelenme kanama olmadgi surece panik yapma ama cokta keskinse bi acile gidersin gecmiyosa skma canini